Къде в Пловдив??? - 3

• 160 123
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 300
фирмата е Валенти 66,утре ще проверя за всеки случай.
А може ли адреса, че в гоогле ми излиза само някаква компютърна фирма с това име? Simple Smile
не знам точно адреса,но по принцип той не ти и трябва.в Хисар е фирмата.

# 301
Хубави сандалки има в магазин Касида-зад бившето кино Космос.На нашата принцеса взехме от там на Примиджи.Успех и дано си харесате!

# 302
утре ще проверя за всеки случай.

# 303
И ние взехме от там пролетни сандалки. Всичките им обущета са хубави.

# 304
  • София / Пловдив
Хубави сандалки има в магазин Касида-зад бившето кино Космос....

Ще обясниш ли малко по - подробно, че нещо не зацепвам къде се намира... уж в района работя, ама не сгрявам в момента  Embarassed А точно сме на вълна сандали.
Какви са цените на летните "Примиджи"?

# 305
Магазин Касида е точно зад кино Космос. От която и пресечка да тръгнеш покрай него, двете се събират в триъгълник накрая, точно на ъгъла е магазина. Улицата е Никола Козлев 2 Ето тук е http://bgmaps.com/map.asp?sid=65668a3f9e13c22700fb331bca3988b7&strcomplid=657

А аз вчера обиколих 102 магазина около и по главната, и да ви кажа сандали, чехли, ама за по-официални случаи почти няма  Rolling Eyes
В един магазин в началото на главната си харесах черни чехлици, на прилична цена, само че нямаха моя номер. Ще чакам тази седмица да докарат, та да ги меря, обаче съм на 100% за тях.
Да Сара пен така и не стигнах, но ако се повали работата с тези, ще ходя да го търся този аутлет  Peace

# 306
  • София / Пловдив
iliqna, мерси!
Ориентирах се вече. Още утре ще видя какво има там.

# 307
Здравейте момичета някой може ли да ми каже къде в Пловдив продават колички на марката Джордани най вече ме интересува модела им Чинкуе Simple Smile

# 308
  • Пловдив
За детските сандалки "Примиджи" да препоръчам пак магазинчето -склад в Кършияка.  Peace

...магазинче за детски обувки в Кършияка до Пощата, намира се зад дългия блок на партера на който са заведенията - Евъргрийн и Универс. Минаваш зад блока, по уличката в посока Филипово, в непосредствена близост е, представлява една ламаринена постройка, магазин -склад е на завода в Добрич /сега работи марката "Примиджи"/. Естествена кожа са и са на много добри складови цени.

Ето къде се намира: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=744c188224d08d5436d7e97afcd2c2 … mp;strcomplid=449

# 309
  • пловдив
Цитат
Какви са цените на летните "Примиджи"?
В Касида около 50лв.Друг е въпроса ,че  нямаше номер на това което харесах

# 310
  • София / Пловдив
Това с номерацията явно е проблем за повечето магазини  Confused
И за мен и за детето, каквото и да харесам - все няма точния номер.

В детското магазинче срещу Драматичния театър, на Главната, където има много обувки на Денди, има няколко вида чехли, които стават и за мами  Laughing Цените са 28-29 лв. Аз по принцип нося 36 - 37 номер, но днес се намъкнах в едни с камъчета, 35 номер и ми бяха даже леееко големички.
Детските 35 отговаряли на 37  Laughing

# 311
  • No Line On The Horizon
Във Гранд има разпродажба на обувките Примиджи поради ликвидация. Магазинът е на 3-я етаж. Момичето каза, че не знае кога ще работи. Каза ми между 13.00 и 15.00 ч. От малките номерации има останали. Аз доста пъти ходих до там, докато хвана отворен магазина, но днес най-накрая купих сандали на малката.

# 312
  • Пловдив
Във Гранд има разпродажба на обувките Примиджи поради ликвидация. Магазинът е на 3-я етаж. Момичето каза, че не знае кога ще работи. Каза ми между 13.00 и 15.00 ч. От малките номерации има останали. Аз доста пъти ходих до там, докато хвана отворен магазина, но днес най-накрая купих сандали на малката.

А какви са цените на тази разпродажба?

# 313
  • София / Пловдив
Във Гранд има разпродажба на обувките Примиджи поради ликвидация. Магазинът е на 3-я етаж. Момичето каза, че не знае кога ще работи. Каза ми между 13.00 и 15.00 ч. .....

Поне 5 пъти ходих до там, все е затворено. Дори между 13 и 15 часа съм пробвала...
Който ходи, дано им уцели работното време.

# 314
  • гр. Пловдив
Здравейте момичета някой може ли да ми каже къде в Пловдив продават колички на марката Джордани най вече ме интересува модела им Чинкуе Simple Smile
В м-н Пинокио съм виждала на Джордани, но дали е Чинкуе ....

Общи условия

Активация на акаунт