Къде в Пловдив??? - 3

• 159 704
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
Божура ,връзки за обувки купувам от Кауфланд.

# 781
Божура ,връзки за обувки купувам от Кауфланд.
Оооох, жива и здрава да си!   bouquetПри първа възможност ще отида до там.

# 782
Божура, то в началото на тази тема ми се струва, че беше обсъждано това магазинче, но понеже не ми се чете в момента, ще се опитам да ти го обясня. Значи от бившето кино Тракия тръгваш в посока Втора градсака. Минаваш покрай Шела, Първо РПУ, едно кафене Моак /дано още се казва така/ и продължаваш покрай блоковете.  Около 2-3-4 блока по-надолу е магазина, мисля че се казва Мечо Пух. До него има хранителни стоки и сергия със зеленчуци. Надявам се да си ме разбрала, а ако не, прочети първите страници на темата.

# 783
Velesa, благодаря за обяснението!  bouquet

# 784
Божура благодаря ти за отговора Hug

murvet77 , в момента ми е трудно да го снимам, защото е прибран в един висок шкаф, но мога да го опиша - материята му е от тези новите - твърда, но се огъва страшно много, карета е, има си заключващ механизъм с код. Имеше 2-3 цвята много приятни. Значително по-лек от китайските си събратя в Метро. 
Аз исках такъв, защото предния път като летяхме, си получих куфара (от тези, на които материята е като плат) скъсан, дори ръчката за теглене беше счупена. Какво хвърляне е падало не знам. На новия механизмът на каретата е вътре в самия куфар, така че вероятността да се счупи е изключена.
Цената беше май 260 лева (той е средния размер - ок. 62 см.), ама като не помня цени... Някъде там.

# 785
Благодаря ти Азира. Embarassed

# 786
  • Пловдив
Eeee, azira, и аз благодаря   bouquet
Точно щях да питам за отзиви за тези куфари Titan, защото много ми харесаха.

# 787
  • Пловдив
        Момичета, а някой знае ли къде в Тракия се намира магазин "Смехорани"?

# 788
        Момичета, а някой знае ли къде в Тракия се намира магазин "Смехорани"?
Мисля ,че е в ТЦ до Санито

# 789
  • Пловдив
       Благодаря ти. Hug А във Форума или в Сани - с дрехите?

# 790
       Благодаря ти. Hug А във Форума или в Сани - с дрехите?
В Сани на първия етаж

# 791
  • Пловдив
   Много ти благодаря.  Hug

# 792
  • Пловдив
Момичета, помагайте    Hug
Търся пижамки на Дисни за момченца с колите. Всичко друго с колите също ми върши работа - играчки, дрешки, но пижамките са ми особено важни.
Проверила съм в Рошко и всички магазини в Гранд-а, давайте други идеи моля  Simple Smile

# 793
Виждала съм Дисни пижамки в 1 магазин, близо е до библиотека Иван Вазов. КАто тръгнеш от библиотеката в посока Синдикалния дом, на около 100-200 метра беше, малко след Симфония-та. Имаше хубави дрешки за бебета и деца, а цените бяха мн приемливи. Спомням си, че пижамата, която гледах, беше под 10 лв. и беше на българска фирма.

# 794
  • Пловдив
Бугабу - пижамки на Дисни има в Кичука на много места - едното е в магазинчето за обувки Мечо Пух, дето се обсъжда в темата. Другото е в магазин Рошко, а третото в магазинчето с-у бившия ресторант Малкия Париж /сега е с ново име/. Ако искаш днес мога да погледна дали има точно колите Peace
А иначе в Юск има много готини сенници за кола с Колите - 10лв някъде бяха.

Общи условия

Активация на акаунт