Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 232
  • 907
  •   1
Отговори
# 375
Джини,аз влязох в трета на 14.01 2008 и бях 66.5кг Смятай ги ти! Joy Joy
Целта ми беше 67кг.Останалите свалих в трета.

# 376
  • Universe
Лени  Hug а тебе много не можах да те забележа сред тези цветове  Laughing а и без глава  Sad Фталила си се, де, ама от къде изкопа тази странна визия  Laughing

Embarassed Embarassed Embarassed krikri ,ами нали обясних, че не знам да работя с фотошоп и не можах да си замъгля главата, та за това успях да си поиграя с колорита. Ама контурите са реални Peace Пък и тук масово се показват вече като "Конникът без глава" hahaha hahaha hahaha, та и аз "кат тях как`Сийке", да не цепя от колектива Wink

Благодаря на всички за милите думи- Sun Hug, Катя* Hug,perlata Hug, ros4enka Hug,bermudez Hug,krikri  Hug, Орелия Hug!

Бермудез,   определено видима разлика! Дерзай!

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 22:49 от lenny_pld

# 377
Перле,тва е положението, аз само така изглеждам hahaha Сантиметъра друго показва. 55 ми е в най-дебелото. Пак е строго индивидуално , аз пък никога не съм имала бричове, но какво от това. Всъщност какво значение има колко ни е бедрото, по дяволите Joy Crazy

# 378
Благодаря ти, Sun Hug! Честито на всички с намаления и широки дрехи! Честити месечинки!По проблема с WC пробвах ProLax и мисля, че проработи, но не бива да се взема повече от 7 поредни дни!

# 379
момичета някоя от вас пила ли е 'цитросепт 'и мислите ли,че е подходящ за режима,предвид това,че е екстракт от грейпфрут/плод/

# 380
Аааа, така може.  Hug Значи не ги смяташ свалените в трета, а аз смятам даже тия кила, които свалих преди  Дюкан.  ooooh!

# 381
  • Universe
момичета някоя от вас пила ли е 'цитросепт 'и мислите ли,че е подходящ за режима,предвид това,че е екстракт от грейпфрут/плод/

AIODIS, някой вече сподели, че го пие.
Пък и това не е екстаркт от плода, а от семките, доста е горчив и няма захар. Така че, мисля, че става. Peace Пък като се има предвид, че е с лечебна цел newsm78, здравето е по-важно Hug!

# 382
Аааа, така може.  Hug Значи не ги смяташ свалените в трета, а аз смятам даже тия кила, които свалих преди  Дюкан.  ooooh!
Ама въпреки всичко мисля да я удължа малко,че нещо не я спазвам май както трябва .Ограничавам се .Не ям всичко позволено,а когато се отпусна се наказвам с П ден,което не е правилно.
Жоржито,на мен ми помагаше прясно мляко-топло и на гладно.

# 383
Зздравейте Дюканки Hug(

И аз съм във вашият отбор,макар и да не съм писала при вас,редовно ви чета Peace
Моля ви да ми помогнете,имам страшен роблем с WCто Blush.направо незнам какво да правя.Бухам трици яко,снощи даже и Дуфалак пих и няма оправия Shocked.единственото което не съм пробвала е течния парафин,и още утре бягам да купя.Моля ви споделете с какво се оправяте в такива случай.Повечето от вас имат голям опит с режима,а аз съм още новобранка.Ще съм благодарна на свеки отговор Hug
Благодаря предварително и много минуси на всички Heart Eyes  bouquet
Течният парафин обикновено помага, също сутрин на гладно 1-2 чаши топла вода, кафе на гладно, мляко на гладно, кола на гладно и трябва да пиеш много вода през деня .
Дуфалака е много добър, но трябва време - пие се по схема и действа около третия ден/грубо/.Ползва се докато се нормализират нещата Peace

# 384
точно по тази причина питам-снощи в един сайт прочетох,че в началото са го приготвяли само от семките,но после са започнали да използват целия плод.ето каква е хранит .стойност на 100g:
енерг.стойност-1,65кал.
белтъчини-0
въглех.-0
липиди-0
флавоноиди-196,9mg
вит.'c'-14mg

# 385
Който видял видял,отивам да трия а след още един месец пак. Heart Eyes
Момичета накарахте ме да се изчервя Crazy, благодаря ви.
Гуди Hug, Перле Hug ,Росченка Hug ,  Катя Hug , Орелия Hug , Крикри Hug , Джини Hug , Лени Hug Амери Hug , Пилито Hug , Халеева Hug , Цоци Hug , Кате джин Hug
Жоржито малко е гадничко , но ефикасно - клизмичка Cry
Приятни сънища.

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 23:18 от bermudez

# 386
Перле, да се разпиша, че съм се прибрала от срещите  Wink Каква мръсница, душко, аз с децата бях, скиторя по парковете  Laughing Ама, да знаеш как ми се мърсува  hahaha
 welcome на новите момичета, и много минуси  Peace
Цоци, браво,  много си изпълнителна. Айде сега, и аватара да смениш, че нещо не ти отива таз домакинска работа  Hug
Сън, за две седмици в Русе, колко срещи ще си организираме  Wink
Лени, Бермудеэ, видях снимките  Peace
Кри и компания   Hug
Вери, Марини, честити ви месечинки   bouquet
Валето, успех с режима  Peace И без прегрешения  Naughty
 Hug на всички, които не съм споменала  Heart Eyes
Тази вечер, си подарих вече големите дънки, на една братовчедка на мъжО  Mr. Green Сложих и в чантата и книгата+ пакет трици. Кво да правя, като съм добричка  Outta Joint

# 387
  • Варна
perlata,Боби1973,bermudez Hug Hug Hug
Кофеин не мога да приемам,иначе кафенцето добре ми действаше Peace
Топло мляко опитах,но без меда няма ефект при мен Naughty
Утре бягам за течен парафин и ако това не помогне ,bermudez Peace
И чаша топла вода ще пия сутрин да видим  Crazy
Благодаря ви  bouquet

# 388
  • София
Привет!
БермудезВталила си се - скорошно постигане на целта ти желая   bouquet
ЛениИнтересна визия си докарала Simple Smile Flutter а за Фотошопа - има опция Crop - изрязване в желан размер.
БобиИмаш право за третата фаза - да я караме като хората, при все това мен ме е страх от първоначалното качване, което доколкото разбрах някои момичета са имали...
ГуудиГолям си образ Crazy Hug и Цоци също  Hug
За софийската среща, дали ще може след Великден... Rolling Eyes
Лека вечер момичета, на всички много  Hug и целувки!!!
АмерииХитрушо такава Hug

# 389
  • Варна, а по празниците в Ямбол
                           duhi_puhi
                    Начало 85:          Сега 76:
Бедро:         67                        62
Ханш:          110                      105
Талия:         100                       88
Бюст:           98                        95

Goody
                    Начало 90:          на 2 мес. 82:
Бедро:         67                        58
Ханш:          116                     106
Талия:         101                       90
Бюст:           112                      102

И аз барабар Петко на сантиметъра  Mr. Green

Начало 99:          Сега 84:
Бедро:          72                        65
Ханш:          119                      110
Талия:           97                        85
Бюст:           117                      109
 Mr. Green
Сънче, Росченка  Hug Hug Бермудез, изтървах те за минутка две, няма да се разсърдя и на ЛС да  ги видя!!!!По- скоро преди да те видя, сега те знам! Wink

Общи условия

Активация на акаунт