Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 134
  • 907
  •   1
Отговори
# 765
Dido4ka, честит рожден ден, мила.  Да си ни жива, здрава и много щастлива!   bouquet newsm51 newsm59
Добро утро на всички и от мен. Мерси за кафетата, от хубави по-хубави. Goody, изглеждаш чудесно - само така. Мрачното време и на мен ми действа подтискащо, но докато ви четох си оправих настроението. За д-р Емилова, просто няма смисъл да се пише - доктор, който отрича млечните продукти като цяло, за мен не е добър доктор. А и въобще, на нея в  действителност проблема в момента и е, че ГУБИ пари. Mama Vessi, и аз от четвъртък минавам в Трета фаза, нали казвате че се сваля и при нея.
Лек и отслабващ ден на всички.  Hug  bouquet

# 766
  • Universe
Мога ли да ям агнешки дроб? Имам в камерата и мисля да си го сваря в тенджерата под налягане

Горгона Медуза агнешки дроб не може Naughty

Цитат от книгата :Втора категория - дреболии
От тази категория е разрешен черният дроб - телешки, говежди или птичи, както и телешкият и агнешкият езици, които не са тлъсти. Колкото до говеждия език, консумирайте главно върха

Агнешкото е чак в ІІІ фаза     chef, или в най-добрия случай - петъчно - в кревата Joy Joy Joy

# 767
  • Sofia
Жалко  Tired
Мерси за отговорите

# 768
Добро утро, прекрасни!
Катенце, погрижила си се за кафенцето, благодаря! newsm51 Грабвам едно! Hug
Лени, и от твойто ще пийна, че и количка даже, с удоволствие!  newsm51
Дидочка, bdbaloni желая ти много любов, здраве, щастие, сбъднати и красиви мигове! newsm51
Мама Веси-Честито влизане в ІІІ фаза!  newsm51Дано свалиш мъничкото, което се надяваш и там! Hug
Кри - много полезен пост! Благодаря ти! newsm51 Аз също по празници и поводи се стягам, инъче като се знам отиде... коня в рЯката!
Да ви се похваля днес кантарът ми спря стачката! Най-после!  newsm44 newsm68 2-те кила повишение ги няма, че и малко зачатие на минус се подава,но ще го чакам до утре! Обаче ме е яд на тоя кантар вече, Ша Го сменям - няма се отърве!
Още един повод имам за похвала - направихме си с половинката изследвания/пълни/ щото вече 3 месеца сме режимни! Ами всичко е ок! На пук на твърденията на Емилова/зависница такава/ И най-хубавото е, че моето кръвно, което винаги е било ниско сега е по учебник 120/80, а на моя мъж винаги високо е било, но сега и неговото нормално! Наща лекарка се шашна! Вика я кажете да предлагам режима ви на мойте болни ... Grinning Така, че милички спокойни сме напълно!Здрави сме!

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 09:26 от Mimi_Georgieva

# 769
Здравейте и от мен момичета!
Dido4ka, честит рожден ден!Много здраве и късмет!!!!  bouquet
Реших този път да пиша,защото видях че говорите за Емилова.
Аз лично претърпях последствията от нейната диета - бях 1 месец на нея (14 дни плодове и чай с мед и 14 дни захранване),отслабнах с 8 кг. и после за около 2 месеца напълнях с 12 кг. Единственото положително нещо беше че си излекувах гастрита.Та моето мнение по въпроса е че нейната диета е по - скоро за лекуване на определени болести,а не за сваляне(и най - вече за запазване) на килограми.

# 770
Дюбрютро девойки  Mr. Green
Лени, мерси за кафето, имам нужда.
Мама Веси, Честита 3-та фаза!   bouquet
Дидочка,  Нека щастието и късмета са с теб!
На всички празнуващи с и без повод
Отивам да чета, че доста сте изписали  Laughing Цунки на всички Heart Eyes

# 771
  • UK
  Добро утро, момичета!
Дидочка newsm59
  Аз си инвестирам най-прилежно, ама май при мен така ще е. 2-3седмици инвестиране и после хоп едно килце! Няма лошо, нали и без това не мърдам от вкъщи. Нооо за Ст. Загорската среща и после за морето трябва да съм ток и жици Mr. Green
  Взех си поука от четенето последните два дни и днес съм на тлъст пангасиус и поне 3 литра вода Crazy

# 772
Момичета един съвет от мен, в 4-та фаза съм от февруари месец-
в книгата на Дюкан пише, че

диетата се прави веднъж в живота.

Затова спазвайте точно режима, завършете го и не се връщайте по няколко пъти във фазите. Постигнете си килограмите, които отговарят на ръста ви, и гледайте да ги задържите. Не се полакумявайте за още и още свалени килограми. Защото излишно свалените килограми се връщат и именно тези излишно свалени килограми водят до проблеми със здравето.

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 10:05 от ДУЛЦИНЕЯ

# 773
ПрЮвет, момичета!
Гледам от снощи малко паника е имало LaughingДа ви напомня, че Пиер Дюкан е доктор/лекар/ и предписва режима от 30 години.Който е чел книгата, не може да повярва в провокации - обяснено е съвсем ясно какъв е принципа, неразположенията, какви да са очакванията!
И е единственият автор и въобще диетолог, който дава и схема за запазване на теглото.След толкова години практика единствените комерсиални нотки при него откривам при лекото либерализиране на режима и то строго индивидуално, в случаите, в които има опасност да се провали целия процес!
Живейте си живота  той е хубав, който го е страх от мечки да не ходи в гората и да не търси под вола теле!
Да честитя рожденият ден на детенцето на Дамаянти! newsm59 да е жив и здрав, да ви радва много!
Хубав, строго режимен ден, с много минуси!

Оплаквам се,че никакви снимки не видях тези дни - много бързо ги махате Sad нали има 24 часа за редакция Laughing

# 774
Добро утро, момичета.

Тук съм вече, режимна съм, килата са минус 18.  Simple Smile Имах 2-3 дни с проблеми, в които не ядях редовно, поради обстоятелствата за първи път ядох и нережимни храни, макар и по малко, но кантарът върви надолу. Не само че не качих, но и свалих едно кило. Или поне го затвърдих.

Честит рожден ден на Дидочка.

Да се включа в дискусията за Емилова. Веднъж гладувах в един център на морето, не беше при Емилова, а по системата на Лидия Ковачева. Оттогава съм убедена, че не бива да се гладува за отслабване, а само за лечение. Виждала съм се с покойната Лидия Ковачева - много слънчева жена и умна жена. Като млада тя се разболяла от куп болести и общо взето лекарите не смятали, че може да се оправи. Тя обаче попаднала на някаква руска система за гладолечение и започнала да я прилага и се излекувала. И така започнала да проучва гладолечението. В нейния вариант беше включила плодовете и меда, докато при руснаците е само на вода. Почина на доста години, над 80, а може и да са били над 90 даже. Т.е. трябва да се гладува само, когато целта е да се пречисти тялото, за да се помогне на някоя болест, която е резултат от натрупаните токсини. А захранването е кошмарно.

# 775
Чела съм преди години книгата на Лидия Ковачева и ставаше въпрос за лечение с глад.Принципа беше, че при състояние на глад организма първо посяга на болните и увредени клетки.Нещо подобно беше.

# 776
Krikri   bouquet съгласна съм с абсолютно всичко. И аз съм минала през много с диетите и наистина е вярно, че прегрешенията се заплащат. И аз няма да ям козунаци и тн. Яла съм години на ред и ей ме на сега. Ще пропусна един Великден. Настроила съм се и изобщо не ми се ядат нережимни неща.
За протокола, ще кажа, че съм свалила само 5 кг за тия 25 дена откакто съм на режима, но съм доволна. Все пак от 3-4 години съм на някакви режими. Тялото ми е запомнило всички издевателства и не се дава лесно. А и нали казват, че по-трудно се сваля, ако си бил на различни диети.
Доволна съм. Дрехите ми леко запонаха да стават широки. Не съм минала на по-малък номер, но тези лекичко висят.
Успех.

# 777
Добро утро
и аз съм на Дюкановата диета от месец и половина мисля,вече съм на смесеният режим,ще ми е много приятно ако се впиша в редиците ви.Както се вижда на лентичката ми съм свалила 8килограма,ходя всеки вторник и четвъртък на шейпинг и това може би ми помага,незная.

# 778
Добро утро, момичета!

Дидочка, честит рожден ден!

Мама Веси, честита 3-та фаза! Поздравления!   bouquet

Кри  Hug  202uu

# 779
Здравейте момичета. Успешен ден на всички  Hug
Прочетете внимателно и задълбочено поста на Кри за да си "свиркаме доволни" след празниците.
Кри, моля те във връзка с тежките празници, които се задават, да ни напомниш отново за балона и иглата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт