Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 295
  • 907
  •   1
Отговори
# 240
baci  bowuu
svidni4ka не ти е лесно ,но ще се справиш Hug
Франциии де си  Hug
Еduina, Goody, keiti1402, Snow-Anna, Radi_1, svidni4ka, suzana63, vikki_76
 Hug Hug Hug Hug

Добро утро и от мена на всички ранобуднички  Hug
Какво е това бемомичета такав неистов глад от леглото и на манджата миаз ще стана сто кила никога не съм закусвала а сега не мога да стигнадо кафето newsm45

# 241
Goody, едно вдреме, като бях в техникума, си мечтаех за сестричка или братче(бебета). Flutter
Аз искам да кажа на момичетата, които ще купуват микровълнова - не е необходима печка с много екстри. Грила не е способен да пече месо, може само сандвичи.
Гофретника за бухтите ми също не е в комбинация от плочи, защото и той не става за печене на месо.(За това си трябва скара) И понеже е с по-слаба мощност, установих, че печенето на бухти, за да не залепват трябва да е над 10 минути. Иначе се вадят по-деликатно Simple Smile)

keiti1402 Joy Joy Joy Аз така станах от 102 - 77, а тебе ще те видим  Wink

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 09:17 от baci

# 242

Какво е това бемомичета такав неистов глад от леглото и на манджата миаз ще стана сто кила никога не съм закусвала а сега не мога да стигнадо кафето newsm45

Не се тревожи. В една от предните темички някой беше обяснил,че това се дьлжи на някакьв хормон ,благодарение,на който отслабваме. Така,че закусвай на воля.

# 243
здравейте и от мен.с пожелания за един прекрасен и отслабващ ден.може би се повтарям,но много ми липсват ядките.моля дайте ми съвет.нещо повече за соята и соевите продукти -имам предвид за или против нашия режим.благодаря предварително newsm78

# 244
Добро утро  newsm47
Още 100гр. излетяхя newsm44

# 245
Goody, едно вдреме, като бях в техникума, си мечтаех за сестричка или братче(бебета). Flutter
Аз искам да кажа на момичетата, които ще купуват микровълнова - не е необходима печка с много екстри. Грила не е способен да пече месо, може само сандвичи.
Гофретника за бухтите ми също не е в комбинация от плочи, защото и той не става за печене на месо.(За това си трябва скара) И понеже е с по-слаба мощност, установих, че печенето на бухти, за да не залепват трябва да е над 10 минути. Иначе се вадят по-деликатно Simple Smile)

keiti1402 Joy Joy Joy Аз така станах от 102 - 77, а тебе ще те видим  Wink

Baci вие ме шашкате ми аз цял живот гладна и дебела малиииииии ако взема да стана поне 67 ще ви дам купон .... просто не мога да повярвам ама снимките говорят ясно те така ме навихаче бяхнарожден ден на тати в ударния период и не кусах нищо  ама нали е тате направил ми пилешка пържолка от бялото месо на тиган без мазнина е това е то.... Simple Smile

# 246

Добро утро момичета!

Днес правя точно един месец  Laughing
До вчера бях минус 4, а днес съм пак-3 ooooh!
ПЗ не ми се отразяват добре май  Laughing
Очакваш доста повече, но не се отказвам  Party

Лек отслабващ ден на всички!!! Hug

# 247
Добро утро,

Бачи, Гуди, Лео мерси за кафенцата   bouquet
Цоци, видях ти снимките #Crazy  Подкрепям момичетата да сменяш ника и аватара, стархотна мацка си и нямаш нищо общо ни с баба ни с Цоцолна Heart Eyes
Боби, честито намаление!

keiti, това е хубаво не е за рев, означава че си задействала метаболизма на режим изгаряне на мазнини Hug

Лео,
честита месечинка   bouquet

# 248
Боби   bouquet

# 249
Добро утро на всички!   bouquet

Почти бях видяла 60 кг оня ден и тука два дни пак към 61 клоня #2gunfire
Нищо де ще си чакам търпеливо bowuu
Че обмислям смяна на 1/1, само това не съм пробвала. При мен 5/5 определено нещо му куца, 4/3 е като че ли по добре. Обърнах на 5/5 преди 10 дни и половин кило се върна, то може вода да е, знам ли и аз. Не мрънкам само споделям. Simple Smile

Тук е грейнало едно слънчце, ще взема да ошетам малко магазините днеска аз Thinking

Хубав ден на всички! Hug Hug

# 250
Здравейте и от мен!
Днес кантарът е разкарал едно кило от онези две, които ме мъчат от четвъртък насам. Все пак ще си направя и четвърти протеинов и понеделник ще съм на ПЗ. Ама ха! Малко ми е по-спокойно, но дали не се махна килото от това, че си прочистих стомаха и си продрах червата от разхлабващ чай... Rolling Eyes
Лео, честит месец!   bouquet Пожелавам ти воля, упоритост, а резултатите няма да закъснеят!
Русенки, май пропуснах да ви похваля!  Hug
Цоци, имаш много хубава дъщеря, а ти си от жените, за които се казва, че им отива да са по-закръглени. Дано не ме разбереш погрешно, наистина имаш много сияйно излъчване сега и се надявам да не изчезне успоредно с килата.  Peace
Лек и усмихнат ден на всички!

# 251
  • София
Цитат
Като чуя русе и се сещам за Глория

Аааа, моля, без да се обиждаме сега  #Crazy Не е редно името на този град да бъде свързвано предимно с някаква чалгаджийка  Embarassed
Казах си го, олекна ми  Embarassed

"бабо" Цоци, да го махаш тоз ник! Поне "баба" махни - каква баба си ти  newsm78

Свидничка, много ти е хубаво семейството   bouquet

# 252
  • Oslo,Norway
добро утро на Дидиии, maggieto, katyadjin, pticasprujina, Peppi, sisillia, krikri, keiti1402, tatianka, haleeva, barby85, nush, dista46 (+ 4 Скрит/и) и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
 и на всички който ще се включат по късно Coffee
днес така се засилих към кантара с мисълта че ще има "намаление" е има ама само 0.500 някак си 6тото ми чувство ми казваще че ще е 1кг badscale.ама взех да си викам то може и да е от кантара нали съм си с механичен newsm62
хаиде до по късно лек и релаксиращ ден на всички отслабващи задържащи и качващи Two Hearts Kissing Heart lovekissкураж сговорна дружина планина повдига

# 253
Добър ден,момичета!
Аз сега ще пия кафе Rolling EyesЗакуската пропуснах Embarassed
Честито Лео!Хубава почерпка, ще се възползвам  bouquet
Честито и на момичетата с намалене   bouquet
Аз все още се чувсвам гадно и ми се спи.Имам намаление ,ама не се хваля да не вземе да изчезне hahaha Joy Joy
Лек ден и приятни разходки!Времето е идеално. Hug Hug

# 254
Добро утро и от мен!
Цоци, добре изглеждаш, и щерката е много хубава! Peace
trex, спортуването е въпрос на личен избор, аз правих 10 дена ударен и веднага след това включих велоергометър. Дюкан не препоръчва в началото тежки физически натоварвания, но смятам, че леко раздвижване няма да навреди никому. Peace
Боби thumbsup
keiti1402, яж, щом си гладна. Peace  Имаш някакъв проблем с клавиатурата, струва ми се и ти излизат по странен начин постовете, няма запетайки и т.н. newsm78
Бачи, Лео,Перле,  Татянка, Катя,Свидничка, Джини, Дени-кали и всички знайни и незнайни дюканки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт