Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 301
  • 907
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Не, не съм го пропуснала. Просто може някой пък да открие нискомаслено сирене (каквото позволява Дюкан), знае ли човек, може да внесат от Франция Simple Smile

# 226
Цоциии разгледах ти снимките,кВа баба -ти си голяма симпатяга
с дъщеря сладуранка  smile3501
ВЕЩИ    love001
 smile3524

# 227
За съжаление от месец вече не кърмя.. щом трябва и извара ще ям   Heart Eyes Просто ми беше любопитно за сиренето.. не че толкова ми се яде..
За кростренажора - не съм го карала от преди да забременея.. но мислех малко по малко да почвам.. мислех си с по 5 мин на ден и като мине ударния етап да почна да увеличавам докато станат 20-30 минути... но точно защото ми мина през очите, че не се препоръчва за начало та затова реших все пак да попитам.. Какво би могло да ми стане ако започна да го карам? newsm78

# 228
trex ... по добре за сега почакай с кростренажора и аз имам ...но чак сега се качвам на него и то от времена време за по 15-30 мин .... а претендирам че въпреки килцата си ..съм "подвижна " .... изчакай да "адаптираш " и после почни
rivela Вещи благодаря за комплиментите .... но кантара никак не ми гледа снимките аз е като "темида " ..показва това което му е стъпило отгоре
Вещи ако някой може да снима това френско сирене и да го качиш като вид ,.... с запис "САМО ТОВА МОЖЕ В ВТОРА ФАЗА .... защото наистина много хора се заблуждават по надписите ЛАЙТ и НИСКО МАСЛЕНО ...за тези българските които има на пазара и са 15% масленост

# 229
trex, аз тренирам, уж заради проблемите с гръбнака, но първите дни не се натоварвах. Не, че и сега го правя де  Mr. Green  Не се препоръчва натоварване през първите етапи, но всичко си е до организъм. Някой от момичетата си тренират  Grinning Все пак и аз съм нова и не толкова компетентна, та изчакай съветите и на по-старшите  Hug
Уф, аз още се моткам из форума  Mr. Green
Пуснах да чистя диск С, на компа и май ще го зарежа. От де, тоз ентусиазъм технически по нощите  ooooh!
Айде, лека и отслабваща  Hug

# 230
Лека и от мен ...че утре трябва да засядам здраво на сметки и писане  newsm51 smile3507

# 231
  • Sofia
Лека и от мен! Heart Eyes

# 232
Добро утро!
Вещи!  bouquet

# 233
  • UK
  Добриютро! Май "бухалите" във форума са повече от "петлите" Mr. Green А, то днес бело неделя smile3555 Аз нали си уча за държавните и всички дни са ми абсолютно еднакви. Днес за последно ще се поразходя в Южния парк и после официално се затварям в "кулата" Добре, че сте вие, момичета. С вас не забравям, че животът навън си тече.
  И за да свърша с хленченето: имам лек + ама майната му Naughty Ще му видя днес сметката
  Лек и отслабващ ден на всички

# 234
Извинете, не видях в опредната тема да сте ми отговорили. Признавам чета по диагонал тия дни.
Солено дюканско кексче може ли със сода, а не бакпулвер да се направи?
Да, бакпулвера се прави от сода бикарбонат и лимонтозу.  Peace
Та, точно за това се чудя защо е нужно да е бакпулвер. Каква е разликата в качестото се чудех. Но вече момичето по-горе каза, че само със сода е гадно. Е, няма да пробвам.

# 235
  • Варна
Добро утро!

Бачи   bouquet, мерси за кафенцето. Надявам се да ми помогне да се разсъня  Wink

Пожелавам много отслабваща неделя и спорна и усмихната седмица.

Целувки

# 236
baci  bowuu
svidni4ka не ти е лесно ,но ще се справиш Hug
Франциии де си  Hug
Еduina, Goody, keiti1402, Snow-Anna, Radi_1, svidni4ka, suzana63, vikki_76
 Hug Hug Hug Hug

# 237
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добро утро мацки и европейки  Wink

зареждам ви с кафенце и ще бягам  Crazy че трябва празник да се подготвя  Heart Eyes

цоци - и аз се меря вече в евро  Wink ; и аз съм с тежък кокал  Sunglasses и моите деца са на 18 и 14 ( и на 1 годинка  Heart Eyes )
  Flutter  Flutter Flutter Flutter

# 238
Добро утро ! Аз пък днес съм на работа /както всеки уикенд/ .Вчера бях много доволна - 1 кг. още .Но днес съм малко нагоре ,което обаче ме радва много защото май накрая ще ми дойде МЦ/обикновенно не става без хапчета, а този път не съм пила - мислех че ако сваля някои кг ще стане от само себе си и май се оказах права/.
Хайде лек ден на всички !!!

# 239
Sun ...благодаря за подкрепата ... аз не си поставям "невъзможни цели "...да стана "манекенка"....а точно както си го казала ...искам да се харесвам ...
искам а вляза в по нормалните размери на "дрешките"....а не да пазарувам само от магазини XXXL ....

Мила, не се и съмнявам, че, ще се харесаш.
Аз по принцил от раждането до тук съм свалила около 30+ кила. Бях около 110, когато родих и пазих НВД ВМД- стигнах до 80. Пътя е дълъг. Едно е да метнеш от себе си 10-15 кила, а деруго е 50-60. Няма сравнение. Оказва влияние и факта, че аз съм била до вечра на други диети и тялото помни всички и не се дава лесно. Е, ще се даде, но цената е по-голяма. Не се предавай. От една порода сме Simple Smile   bouquet

Аз нали сега ставам и се чудя какво да закусвам и чета БУХТИТЕ на това изказване:
  Добриютро! Май "бухалите" във форума са повече от "петлите" Mr. Green А, то днес бело неделя smile3555

Общи условия

Активация на акаунт