Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 294
  • 907
  •   1
Отговори
# 255
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 Hug Добро утро момичетаааа.

От скоро съм с вас, пък вече ми липсвате. Спокоен и мързелив ден.

Аз снощи бях на гости и издържах стоически на всички вкусотии и си пих вода и кола цяла нощ.   Peace

А днес - награда цяло килце надолууу!  newsm44.

Отивам да сготвя първите ми палачинки.  Shocked Дано се получат!  Hug

# 256
Добър дееен   bouquet

Лео, благодаря за кафето!  Heart Eyes

"бабо" Цоци, гледах, гледах, слон не видях, а една много хубава закръгленка жена Simple Smile

Вчера правихме барбекю - рай за дюканската душа, хапнах си месценце и рибка на воля, а огромните салати хич не ги отразих.Naughty

Тази сутрин се събудих с невероятния ентусиазъм, че ще правя палачинки, нищо не се получи обаче... Thinking Само няколко накъсани и запечени парченца. Сместта, която остана доразбърках с извара, лъжичка горчица и сода за хляб, бутнах я в една тава и във фурната, сега ще видим какво ще излезе.... ooooh!

Честито на всички видели минусчета, прекрасна и чудесна неделя !  bouquet

П.П Гледах снимките на съгражданките ( русенки ) и такава гордост ме изпълни, все хубавици...а Алекс е невероятен сладурко  Heart Eyes

# 257

Бачи, Лео,Перле,  Татянка, Катя,Свидничка, Джини, Дени-кали и всички знайни и незнайни дюканки  bouquet

Букетче а! Я да видим аз мога ли    bouquet

Joy Joy

Мерси Зеленко      bouquet
Мерси и на Перлето и Ори, които бяха така търпеливи да отговарят на мойте щуротии, приключвам със спама за букета, тържествено обещавам  bouquet

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 11:28 от tatianka

# 258
  • София
keiti1402 ...  Имаш някакъв проблем с клавиатурата, струва ми се и ти излизат по странен начин постовете, няма запетайки и т.н. newsm78

Шапка свалям, толкова си дипломатична  Embarassed А аз - директно с базуката - тъй и не се научих, брей  Embarassed

комикс, виж ей тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2007/12/12/%d0%a2%d0%a0%d0% … 0%9d%d0%9a%d0%90/

tatianka, честит ти букет   bouquet

# 259
Dобро утро, дюканска армия!
Имам да наваксвам много в четенето, но искам да ви пусна нещо, което е за нас и което чакам с нетърпение в Бг. Кога ли ще дойде тук  Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=7A8DNWu2c5k&feature=related

Лео, честита месечинка! Как е детенце?

А! И да ви питам! Искате ли да пусна една изпитана "рецепта" при отслабване и целулит, от която има много доволни(от руски сайт е). Изпитан и ефикасен метод за мека и еластична кожа, а е лесно приложим- разтриване с четка.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 11:29 от То_ни

# 260
Лео, честита месечинка! Как е детенце?

Благодаря  Hug днес е по-добре  Rolling Eyes

# 261
  • България
Добро утро /ден/ сладуранки!
Излюпих се и много Ви благодаря за милите думи относно Русенки Вещи, deni kali, Цоци, amerie, svidni4ka, keiti1402, Джини, mamica, Leo, и всичкииииииииии  Hug Hug Hug
Цоци чудесни сте, ника ти ми напомня за детството и "Патиланци", тук има много "млади" майки -споко, и аз съм от тях smile3521 аз съм на 46, а синът ми на 25 и даже съм свекървище вече, не се думаме баби, така, че го махай от ника, ето Цоци ти отива-добродушка и с чувство за хумор smile3525
bibi хапвай коприва в ПЗ, чудодейна е с много желязо в съседна Гърция е на почит и уважение, а нашите баби казваха - веднъж да се хванем в зеленото.
marirni изчерви ме пак Embarassed и да знаете малкия-голям Алекс е също на Дюки, хапваше си и от на Сънчето яденката, голям бонбон е!
zazu1 , mamica относно бакпулвера, правете си го самички, съотношението е 2 към 1 от сладкари го знам и те така го ползват, една чаена лъжичка /равна/ сода бикарбонат и 1/2 лимонена киселина, нормалната доза за едно печиво.
trex добре дошла тук, попаднала си на точното място.Успех.
galito k поизтрай с ядките за сега, не е фатално, защото си хапваш трички, а може и да си смилаш ленено семе, в киселото мляко е направо вкуснотия.
Leoчестита месечинка и никакво отказване от нас тук. Я се стягай и нагаждай рецептите ти по Дюки, то ти си малко виновна да се охраним с тия твои вкусни рецепти. newsm62
Лек и Слънчев ден желая на всички мацки тук! Hug Hug Hug

# 262
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Леооооооооо   bouquet дет' сЪ вика - А, честито   bouquet ЙОбилей  Mr. Green

комикс ( Mr. Green харесва ми) - моите палачинки са като фризби, ама Фкусни  Mr. Green - бъркаш 2 л. кисело мляко, 1 яйце, лъжичка извара (по-рехави стават) 3 л. трици подправки или подсладител по желание - хвърляш квото се е получило в тиганЯ (тефлон за да не залепне и се мяташ във форОма  Crazy за минутка. Минутката се разтегля малко и като стигнеш пак до тигана палачинката е придобила кафяф цвят и се обръща или с хвърляне (майстор съм  Sunglasses ) или си помагаш малко с  дървена шпатула. още минутка от другата страна и си ТОК и жици  Peace

я сега да поспамя малко  Wink докато Вещи спи  Mr. Green

В най-заобления  Rolling Eyes си период - около Нова Година се хвърлям в магазин за сутиени (щото са ми слабост и защото все няма за мен. Потя се, моря се, пробвам ... а магазинерката минава на все по-бабешки и по-бабешки модели  Confused отбивам аз атаките и, но ноя номер и моя модел - ЦЪ
най-накрая, след епични борби, успявам да напъхам всичкия наличен материал в един и въздъхвам с облекчение.  Rolling Eyes То като си помисля и двете въздъхнахме.
Момето прибира този, който съм пробвала и ми подава кутийка с опакован, поглеждам - черен, добре, модела и номера на етикета - същите, пак добре.
Прибираме се в не-родния град, отварям пакета - вътре не е моята буква  Shocked идеше ми да  #2gunfire , но вече нямаше по кого   ooooh!
 hahaha hahaha сега опитах пак  да се завра в него (от спортна злоба).
 Joy Joy я познайте края  Joy Joy

# 263
Привет, дружина  Hug
Лео, честита ти месечинка, и много минусчета, за успешно финиширане   bouquet
Честито на девойките с минуси, на задържащите ( аз пак съм в отбора  Wink) - не се отчайвайте  Peace
Аз карам по схемата 5/5, оставам с впечатление, че след 2-рия П, задържам. Не се оплаквам, доволна съм  Grinning Нямам бърза работа  Mr. Green
Ставам, че ще ходя на среща - за сега, не вали  Praynig

# 264
Гуди,ми става ти. Rolling EyesЩото ако не ти става  Naughtyмоята спортна злоба към теб,знаеш ли каква ще стане newsm78? hahaha Joy Joy
Амери,безсрамнице, що си казваш да та знайм иние ,че шЪ кръшкаш ,а? ooooh! hahaha Joy Joy
Лео,радвам се ,че детенце е по -добре. Peace Peace

# 265
Goody аз само от Триумф си купувам,но не от първия път защото аз с този 75F 80F все няма ,я цвят ,я номера  и като получат от София ми се обаждат по телефона да отида да си го взема

# 266
Добро утро и от мен .. аз съм от поспаланките, а и бебка също та понякога поспиваме и до обяд  baby_neutral
Да попитам нещо.. след ударния режим има 5/5 или 4/3 ама това 4/3 не разбирам кое е 4 и кое 3   Embarassed 4пз и 3п или обратното? newsm78

# 267
Гудиии, не ти става??? hahaha

Лео, честит месец!  bouquet
Татянка, всъщност аз се пошегувах, че трябва да изчакаш емотикона да си прибере букета и тогава да го цъкнеш hahaha
trex, 4П/3ПЗ.

Ставам, че и аз отивам на среща Sunglasses

# 268
trex,4П 3ПЗ Peace
Ориииииии,и ти ли си безсрамница ?ooooh!Лелееееее,какво правя аз тук! newsm78Само по срещи ходят! ooooh! ooooh! hahaha Joy Joy

# 269
Здравейте момичета,аз искам да попитам това сирена на маджаров нискомасленото мога ли да го ям,защото трудно си намирам извара,а пък хелиос не ми харесва .и друг въпрос тъй като задържам от доста време вече трета седмица,могали да почна от утре 5П/2ПЗ.забравих да ви кажа аз съм във втора фаза (за сиренето ставаше въпрос).   bouquet     bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт