Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 168
  • 907
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Белла направи си палачинката за утре и потърси овесени. От другите може да ти се подуе коремчето, затова се препоръчват овесените.

# 631
Щеше да видиш ти какво е хокане, ако беше попитала може ли по малко алкохол  Joy Докато си купиш овесени трици, стават, а после за палачинките и кексчето се смесват 2 лъжици овесени и 1 лъжица пшенични.

Халеева, писали сме заедно  Simple Smile Къде е Кукито? Heart Eyes

# 632
К_Савова Не мога да не те поздравя!Браво ,аз направо се оцъклих........ Shocked ти ме съсипа просто! #CrazyПоздравявам те за страхотният ти резултат!  bouquet

Кате Не се депресирай,я виж ква си хубавица! Hug На мен това време много ми скапва настроението,явно и малкият се е метнал на мен..............цял ден крив миличкият........ Tired
Има ли резултат твоята схема?Аз мисля 1/1 да пробвам скоро!Вярвам,че добре ще ми се отрази!

Водата е важна ,подкрепям с две ръце Peace добре,че свикнах да пия адски много докъто бях бременна! bowuu

# 633
  • Universe
Може ли някой да ми каже рецептата за кексче на МВ, че аз не мога да го намеря Embarassed baby_neutral

tan4eto83, Ето ти го кексчето в МВ  Peace

http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/03/12/%d0%9a%d0%b5%d0% … 0%b8%d0%bd%d0%b8/

Белла,
- на това хокане ли му викаш newsm78 newsm78 newsm78
Пшеничените трици са вариант, докато не намериш овесени. Могат да се консумират и те, но ефектът не е толкова изразен и може да се появи подуване на корема Peace
За улеснение - ето ти тричавите палачинки Wink Wink Wink
http://dukanskirecepti.wordpress.com/2007/12/12/%d0%a2%d0%a0%d0% … 0%9d%d0%9a%d0%90/

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 19:16 от lenny_pld

# 634
ели и аз мислех 1\1 ама имам мнооого още за сваляне а при теб като че ли ще е добре.не знам 2\2 или 3\3 как ще е при мен.ако някой има идеи да пише че трябва да ги разшавам тия кила а не се сещам как!

# 635

lenny_pld много благодаря за линка  Heart Eyes

# 636

lenny_pld много благодаря за линка  Heart Eyes
И аз   bouquet

# 637
Момичета, нормално ли е да ме боли глава от П ден? То ми е сефте днес,но никога не съм пазила диета през живота си. И постоянно се чувствам обезводнена, и надигам бутилката, а вече 5 литра съм изпила. Днес ядох кисело мляко с трици за закуска, обезмаслена извара и пуешка шунка на обед, и сега 2 пилешки пържоли на скара. А съм гладна. Сякаш е защото преди това ядях страшно много салата и много плодове, които ми издуват корема, а сега с тез  мизерни пържолки...Фитнес инструкторът ми смята, че е било "въглехидратен" глад, и боленето на глава било нормално първите дни, ама знам ли, да питам и вас?

А канела може ли в киселото мляко?

# 638
  • софия
Кометкеееее,шЪ додА,ама по към ягодовата срещата.
Белла,добре дошла,мила.Ако искаш да отслабнеш,глад-Цъ!!! Hug И много вода. А хокането е полезно за отслабването,пък ако отнесеш и някой тиган,тогава е гарантирано. Joy Joy Joy
Деси,нормално е.Всички минаваме през този етап,но отшумява.Все пак си постреснала телцето и то реагира! Hug

# 639
  • Universe
Момичета, нормално ли е да ме боли глава от П ден? Фитнес инструкторът ми смята, че е било "въглехидратен" глад, и боленето на глава било нормално първите дни, ама знам ли, да питам и вас?

desiteam Hug

За главоболието - нормално е -  Peace виж тук - http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/02/22/%d0%91%d0%be%d0% … 0%b0%d0%b2%d0%b0/

Ето две домашни средства за лечение на главоболието:
1. А при главоболие индийците съветват да приготвите паста от джинджифил с малко вода, която да затоплите леко и да нанесете на челото два или три пъти дневно.  /пише го в Тялото.БГ/
2.В 1 суп.л се обърква :1 ч.л. смляно кафе+прясно изстискан сок от лимон -консумира се веднага. Изпитано от мен и от доста хора с чудесен и бърз ефект Peace

В киселото и прясното мляко може да добавяте
- канела, ванилия, подсладител, разтворима напитка с подсладител /"Степ", Фрутти", "Болеро", "Танг/, желатин, бакпулвер, лимонтозу.... newsm78 newsm78 newsm78 - За друго не се сетих  Embarassed

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 19:31 от lenny_pld

# 640
  • София
Фенси  
Деситиим нормално е в началото да те наболява главата. При чистене на организма от токсините, много често това е резултата. Ще ти размине. А може би тази жажда те гони от пушеното месо, защото е солено. Кат са ти мизерни пържолите ще гладуваш, я! Яж немизерни, а голеееми пържолки, че да няма глад. Също варено яйце, рачешко рулце и така. Щото тая вода май е бая множко.
Хайде успех.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 19:36 от haleeva

# 641
Момичета, нормално ли е да ме боли глава от П ден? То ми е сефте днес,но никога не съм пазила диета през живота си. И постоянно се чувствам обезводнена, и надигам бутилката, а вече 5 литра съм изпила. Днес ядох кисело мляко с трици за закуска, обезмаслена извара и пуешка шунка на обед, и сега 2 пилешки пържоли на скара. А съм гладна. Сякаш е защото преди това ядях страшно много салата и много плодове, които ми издуват корема, а сега с тез  мизерни пържолки...Фитнес инструкторът ми смята, че е било "въглехидратен" глад, и боленето на глава било нормално първите дни, ама знам ли, да питам и вас?

И аз имах такива симптоми в началото, после отшумяха. Инструкторът ти е прав. Малко канела може.

# 642

А ти девойко хубава какво правиш при дебелите  Shocked

# 643
Уф, като прочетох, че е нормално главоболието, се успокоих. Тъкмо си викам, че пак психясвам, и си измислям причини да ходя тлъста  Mr. Green

Аз малко в разрез с кърмаческите си занимания, все пак съм решила да направя 10 чисти П дни. Ако много примърцвам, може да хапна краставичка на вечеря...Ама толкова много се надъхвам тука от резултатите. И няма да се тегля, докато не минат всички П дни(колкото издържа)Simple Smile

# 644

А ти девойко хубава какво правиш при дебелите  Shocked
Mr. Green  Joy Недей така, бе Лео....найш ли на кво съм заприличала Sad
Да попитам-колко време според вас трябва да продължи ударния период за мен  newsm78 Имам за сваляне около 8 кг...

Общи условия

Активация на акаунт