"Дневникът 41" - заедно си диетуваме и късите поли обуваме

• 15 346
  • 469
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • Cacao Land
Здравейте, девойки Simple Smile Как сте ми днес? Тук се е разпекло едно лятно слънце, небето е кристало синьо, чак не е за вярване Shocked

Иле, тази вечер вземи се понаспи малко, и аз вчера сънувах кошмар, та ставах на два пъти Tired Харесват ми заигравките ти с тааз-а, интересно се е получило Peace Много си нежна на черно-бялата снимка, но дясната ти част на лицето е твърде бяла, предполагам заради светкавица.

нел, за колко време ще си при баща си, да не ни забравиш, ей Hug

Мирама, подкрепям съветите на останалите, 100гр нищо не са Peace

Гладнес, свърши ли гостито в родният Ямбол, че да влизаш по-честичко? Heart Eyes

Ая, не се притеснявай, за нула време ще разкараш и останалото водно кило, няма страшно Peace

Къде сте останалите дневничета, липсвате ми Hug

# 437
даже снощи изкарах батерии на кантара, та да не се стресирам по погрешка Mr. Green Mr. Green

rotfImbo rotfImao

хич не е смешно  newsm08 smile3534

# 438
Гладнес, свърши ли гостито в родният Ямбол, че да влизаш по-честичко? Heart Eyes

Аз съм в Гърция сега  Crazy
Като се върна ще се опитам да влизам по - често  Heart Eyes
Ти как си ?

# 439
  • Cacao Land
Аз съм в Гърция сега  Crazy
Като се върна ще се опитам да влизам по - често  Heart Eyes
Ти как си ?

Голям съм заплес, разбира се, че си в Гърция ooooh! Аз съм добре, имам много за четене и главата ми кипи. Хайде, като се освободиш малко ще разправяш как си, що си по-подробно Hug

# 440
хилоу  Mr. Green  върнах се от шопинга ама в началото много се изнервих и нищо не си харесвах, накрая си взех някои нещица Grinning
умирам от глад защото не съм обядвала, отивам да поправя това Naughty Joy

# 441
iguanka  хубава работа си свършила.... аз когато пазарувам забравям да ям...  Laughing добра терапия е!!!

Иначе да се отчета ... днес съм много режимна закуска 1/2 активия мюсли; 2ра закуска ябълка ; обяд 2 яйца и краставица ; следобедна закуска 2 ябълки... вечеря активия натурална с 1 филия бонус

# 442
  • Cacao Land
Браво, Айче и Иле за режимността. Аз от вчера на обяд съм на плодове и до тук с моето прочистване, достатъчно ми е. След малко ще хапна шепа сурови ядки с мед, че след около час ще ходя да дарявам кръв. Поради тази причина няма да имам време за тренировка.

Нещо след Великден всички са се покрили, я идвайте бърже на отчет smile3513

# 443
шоколадче браво!
аз днес съм режимна по отношение на това че не хапвам непозволени козунаци и тем подобни Party
Ето ми ги придобивките Grinning   http://firesea.multiply.com/photos/album/70#14 от тук нататък.
Наскоро гледах много хубава тема на `Искрено и лично` за ултра метаболизма... някой друг гледал ли го е?
Айде отивам да оправям багажлъка ooooh!

# 444
  • София
Здравейте, сладурки  Heart Eyes
И аз да се разпиша, че днес нямах време. Похвалвам се с нов минус  bowuu Издържах на празничните изкушения, тъпо и упорито  Mr. Green
Няколко дни ще съм без кантар. Заминаваме за Банско, в един спа-хотел ще бъдем. Ще си поплувам на воля, откога мечтая за такава почивка  Crazy Даже и детенце ще оставим на баба и дядо й. Малко ще ми е мъчно, но... няма как.
Шопинг не планирам докато не си сваля останалите килца. Но вече нямам дрехи, които да ми стават "нормално", едните големи, другите малки, аман ooooh!, няма угодия!
Звездичка, много ме изкефи  Joy
Мирама, не се отчайвай  Hug Знам колко е гадно, но 100г са нищо!
Лека вечер  Hug
Утре, ако нямам много работа, ще пия кафенце с вас  Heart Eyes

# 445
Браво, Айче и Иле за режимността. Аз от вчера на обяд съм на плодове и до тук с моето прочистване, достатъчно ми е.

хайде всички на режимите... че после кантара ще се кара.... на мен в онеделник ми се скара... и затова стриктна

# 446
Добро утро момичета, явно аз съм първа, за това сервирам кафето и здравословна закуска. )))))

Аз съм много щастлива днес, след вчерашният ми плодов ден (накрая едно яйце вечерта и 100гр леблебия през деня) съм си отново -1кг, мисля и днес да съм на плодове. ))))
Пожелавам усмихнат и диетичен ден на всички и да се отчетете с минусчета днес. )))))

# 447
Добър ден   Hug

Мирама благодаря за кафето и браво за минуса    bouquet

Днеска голямо мъртвило е налегнало темата,бързо всички в строя  smile3513

Аз се чудя откъде да започна с пребирането на багажа,ама първо кантара ще сложа със сигурност  Laughing.То направо двете с Дария с камион ще трябва да ни изнасят.

Шоки обеща ли са ми,че ремонта най-късно 2седмици ще отнеме,ама знае ли се.Пък и в баща ми няма интернет,да взема компа пък и те докато ме вържат-дълга и широка стана  Whistling

Иле пак много готина блузка си си взела  Heart Eyes.Ти приготви ли багажа,за романтичната ваканция?

Много хора ми се губят и на тях   Hug

Аз малко по -рядко ще мога да влизъм,за съжалени,че много работа имам,особенно покрай изнасянето на багажите от секцията.Чак сега въждам,че имам 7-8 сервиза чиний,чаши и тем подобни глупости.Дето съм ги забравила даже,а живеем тук само от 3 години.Голяма съм шматка,все си купувам,а после забравям.Инае съм диетична,за протокола

На всички дневничета приятен следобед и лека вечер

# 448
вчера вечерта не стига , че си вечерях както трябва а ходих и на гости в нашите...  Embarassed  и хайде салатка, хайде сирене, саламче.... и диетичният ми ден отиде по дяволите....а за капак днес сутринта пак сгафих хапнах шоколад  Embarassed и баница...ужас...  Embarassed иначе през останалият ден бях стриктна... ще видим утре сутрин...

# 449
Хайде и аз да се завърна в темата  Hug 
По празниците типично за мен си хапвах,но май нямам големи поражения в кг 63 съм, утре планирам разтоварващ ден  Peace И след това Търманд  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт