Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи за отслабване?
Какви са препоръките за отслабване в тази тема?
Какви са основните принципи за измерване на тялото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи за отслабване?
Отслабването изисква усилия, вяра и убеденост. Не става за ден или два, нито е невъзможно. Важно е да се осъзнае какво се иска и какво сме готови да дадем. Поддържането на дневник на храненето, упражненията и приема на вода е задължително. Препоръчително е да се храните в еднакво време с еднакъв обем калории, като при необходимост увеличавате поетите калории за няколко дни, за да раздвижите метаболизма. Важно е да измерваме правилно и да съчетаваме правилна диета с упражнения.
-
Какви са препоръките за отслабване в тази тема?
В тази тема се споделят полезни съвети за отслабване, като например премахване на лоши навици като емоционално хранене или гледане на телевизия, замяна на висококалорични храни с плодове, записване на храната, участие в упражнения като коремни преси, лицеви опори, бягане , плуване, аеробика и фитнес. Препоръчително е да се пие повече вода, да се намали употребата на сол и захар и да се избягва преяждането.
-
Какви са основните принципи за измерване на тялото?
-
Кои диети се споменават в публикациите?
-
Какви са реакциите и пожеланията на форума към участниците?
защото бях 65кг (не, че после не ги качих до 73
). Пробвах различни модели и ми стояха добре, но някак си не е това, което искам
малей много мило ми стана като го видях
и много се радвам за хубавото ви събите-аз не знаех че търсиш такава рокля. То от 1 път няма как да я избереш, но ще стискам палци скоро да я откриеш 
Нас с милото все ни питат кога ще ни женят, та сме си говорили да направим поне годеж, та да миряса народа докато ни дойде на акъла за сватба... 
Ползвали ли сте нещо подобно? Някой да даде съвет какво да търся

Изглеждаш невероятно. Няколко пъти се връщах да гледам снимките преди и след и да търся 10-те прилики

И зайчо е голям сладур 
хилоууу
защо така мила-аз като прочета такива неща за половин година или за месеци и само си мисля как ли се чувства тялото