"Дневникът 41" - заедно си диетуваме и късите поли обуваме

• 14 974
  • 469
  •   1
Отговори
# 45
Качих няколко снимки в албума на зайчето - терминатор (всичко иска да изяде). Гражданския брак ще бъде на 08.08.2008г, а сватбата на 09.08.2008г. Много съм доволна, че поне сега имам фигура, която ми позволява да облека почти всякакъв модел рокля, а за бала ми не беше така  Cry защото бях 65кг (не, че после не ги качих до 73  ooooh! ). Пробвах различни модели и ми стояха добре, но някак си не е това, което искам  Thinking

# 46
ММММ мима много е сладинко Heart Eyes малей много мило ми стана като го видях и много се радвам за хубавото ви събите-аз не знаех че търсиш такава рокля. То от 1 път няма как да я избереш, но ще стискам палци скоро да я откриеш Heart Eyes  Hug

# 47
Мимка, много се радвам за теб newsm51 Нас с милото все ни питат кога ще ни женят, та сме си говорили да направим поне годеж, та да миряса народа докато ни дойде на акъла за сватба...  smile3503

Тикве, да ти е жива и здрава рожденничката!

Аз сега умувам какво термосче да си купя за работа. Не съм голям любител на нес кафето и искам да си правя кафенце от вкъщи. Колебая се между два модела...Единият е пластмасов, по-лек и е  с чашка, но пък другият е метален и ми се струва по-топлоизолиран  newsm78 Ползвали ли сте нещо подобно? Някой да даде съвет какво да търся  Praynig

# 48
Mirama

честит рожден ден

да си жива и здрава и всичко най-хубаво ти желая

# 49
  • Cacao Land
Я, Тикве, аз пак недочул и недоскив, да ти е жива и здрава сестричката! Да пиеш по една студена вода за нейно здраве довечера hahaha

Миме, много е готина Зузи. Аз умирам за ново коте или зайче, но половинката мрънка и няма как Confused

Смайл, мъжо има 'пластмасов' с чашка и ми се струва доста добре топлоизолиран newsm78

Мирама, направо ти се чудя на акъла, аз не мога да не си хапна и пийна на рожденният си ден newsm78 Mr. Green

# 50
Идвам набързо за една вечерна проверка.Днес съм на 100гр жито,3ябълки  и 2кафета. Laughing

MIMA,нормално е да не си харесаш нищо от самота начало,сигурна съм че ще откриеш най-подходящата за теб рокля,с която ще изглеждаш ослепително на сватбата.

Зайчето е много сладко. Party

# 51
За последно тази вечер и аз да се появя. ))))
Издържах стоически дори на тортата за рожденният си ден, духахме свещички с Калина, на нея много и трябваше тортата и постоянно искаше да бърка в нея. )))) Утре евентуално снимки. )))

Мима, зайчето е супер, ама сложи и някоя твоя снимка да те видим, може и преди и след. ))))

Chocolata, ами аз като се заинатя и нищо не може да ме изкуши, а и твърдо съм решила да си направя 10те дни, просто ми писна да си ходя дебела. )))))

Smile!, в момента ползвам метален за Калина, но от термос до термос има голяма разлика, въпроса е да случиш. В момента масово се продават китайски, и половината от тях изобщо не държат топло. Така че всичко е до късмет. )))

# 52
Мирама, честит рожден ден,да си жива и здрава и много щастлива.Успех с борбата с килцата Hug Hug :hug  bouquet
Тикве,4естито на сестричката ти,всичко-наи-хубаво й желая Hug Hug Hug  bouquet
Мима честито за свадбата,не се притеснявай ще намериш твоята рокля Hug Hug Hug  bouquetАбе как ги свали толкова килограми?
благодаря на всички момичета за топлото посрещане Hug  bouquet
Smile аз см по-доволна от металните термоси

# 53
Добър вечер, милички  Hug

iguanka,Chocolata, Smile!, Donna13, благодаря и на вас за пожеланията към сестра ми. Тя прави цели 16  Crazy

Mirama, евалата, аз не знам дали ще успея на моя РД да устоя   bouquet Чакаме снимчициии  Party

Момичета, аз съм смачкана и лягам.
 До утре   bouquet

# 54
Добавих още снимки, но се оказа, че напоследък снимам само зайчето и нямам много скорошни снимки в цял ръст  Blush
Donna13 , килограмите ги свалих с глад, лунуване, чай "Инхуа", салата, кисело мляко(1 купичка на 5 хранения), пилешко за 4 месеца. Е, хапвала съм и варено яйце и плодове (на фреш най-вече), кашкавал и малко царевичка в по-късен етап си слагах в салатата. Забравих за сладко, алкохол, сол, безалкохолни и много други неща. Но определено си заслужава!  Crazy
Mirama , знам какво предизвикателство е тортата, но ината може да го победи  Laughing
Chocolata , много голяма радост ми е зайчето. Милото ми го подари за РД-то и двамата много си го обичаме. Много по-лесно се гледа от коте или куче. Тя вече се научи и си върши нуждите почти само в банята. Трябва да убедиш половинката  Peace
Smile! , нас пък никой не ни е говорил за сватба, но го очакваха. А аз май бях най-изненадана от предложението  Flutter Joy

Рокля, вярвам, че ще си намеря, но като знам още колко много неща има за организиране и ми се иска да не се размотавам прекалено много и последния месец да ми пламне главата  ooooh! Аз имам много идеи и планове за страхотната сватба и дано успея да ги реализирам. Имам желание доста неща да си правя сама и определено шашкам хората около мен  Shocked Но вярвам, че ще стане чудесно. Вече си имаме и прекрасни кумове  newsm76
Лека нощ на всички, а аз отивам да си гушкам милото  Heart Eyes

# 55
Е не, просто няма как да не си кажа  Crazy

__MIMA__
НЯМАМ думи  newsm20 Изглеждаш невероятно. Няколко пъти се връщах да гледам снимките преди и след и да търся 10-те прилики  Laughing Едно ОГРОМНО БРАВО  smile3501

Поздравявам те и за сватбата и съм сигурна, че ще си намериш "твоята" рокля и ще бъдеш прекрасна булка  married  bouquet

А зайчето е просто  Crazy божествено  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сестра ми също си била купила зайче, ама чисто черно и на снимки ще се вижда като черно петно  Joy И сега нямам търпение да се прибера, да го видя и да го намачкам разбира се  Laughing Ама чак лятотооо  ooooh! ooooh! ooooh!

Айде сега спокойна лягам  Whistling

Сладки сънища на всичкиии  smile3531

# 56
Добро утро,сладки дневничета

Мима дано скоро си намериш подходящата рокля за голямото събитие.Поздравление,за наистина многото свалени килограми.Знам колко е трудно защото като бях някъде на 17 -18 свалих към 30  Embarassed за половин година и знам колко е трудно.
Снимките са страхотни,както на теб така и на заяка.Ще бъдеш приказна булка
Мирамарадвам се че си си прекарала добре и че си устояла на изкушенията,просто си желязна  Heart Eyes

Смайл и аз като Мирама  и  Donna13  ползвам метален термос,но наистина трябва да се внимава,че китайците са салели пазара с боклуци

Тикве Heart Eyes да си почиваш,мила

Le Plaisir   , Иле,  Chocolata  , vodka_s_led  , и на всички дневничета  Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 09:02 от nell@

# 57
  • София

Добро утро, Сладки Дневничета!

НелHug мерси за кафето!   bouquet

Разгледах снимките, Мима , Hug  страхотно изглеждаш , а разликата е огромна!  newsm81  И зайчо е голям сладур  Heart Eyes Ще си намериш рокля и ще бъдеш прекрасна булка!  newsm10

ТиквичкаHug сестричката ти е наборка на дъщеря ми, но тя е родена декември  Peace

Лек и успешен ден на всички Дневничета !   newsm51 newsm51 newsm51 По-късно ще пиша по-подробно.

# 58
Grinning хилоууу
шоколадче нямах време да ти пиша ,ама и аз искам такъв шкаф у нас-с различни кафета и чайове Mr. Green
мима браво за постигнатото, пожелавам ти да го поддържаш здравословно и да нямаш вече проблуми с кг-те  bouquet зайчо е бонбон особено на последната снимка Heart Eyes
тикве мале че тя моята най-малка сестра(защото сме три-имам и кака) е на 18 т.е по-голяма от твоята-много е готино да имаш малка сестра нали Mr. Green (пък аз съм уредена и с голяма  Crazy)
лиде, мирама  Hug
нел мале какви са тези 30 кг Tired защо така мила-аз като прочета такива неща за половин година или за месеци и само си мисля как ли се чувства тялото  Confused ама аз съм профес.изкривена Joy
Le Plaisir браво   bouquet
на всички  Hug хубав ден
Аз отивам на лекции Wink Grinning

# 59
ИЛЕ 30кг ,защото наистина имах нужда и не съм била на драстична диета,а на разделно хранене.
Нормално е да гледаш от  профес.изкривена ,сега ако бях никога нямаше да го направя,чак така.
И аз качих малко снимки,просто нямам нови,защото последните 2 фотоапарата все падат през прозорците.Ама скоро ми е обещан нов,който вече наистина ще пазя

Общи условия

Активация на акаунт