Отговори
# 195
Веднага организираме една срещичка за четвъртък.
Пе, ти в колко си на лекар?

Днес успях да подам документите на Томи за паспорт. newsm44
Не ми поискаха удостоверението за ПА. И изненадата беше, че пълномощното от тати не ми влезе в употреба. Щом е в БГ, трябва да присъства лично и да се подпише.Та го изкарах набързо от банята. Добре, че сме наблизо.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 14:24 от smooth

# 196
  • Попово
часа ми е за 16.30, но след обед обещах да съм с брат ми и племенниците, така че ако ви е удобно за преди обед... нямам претенции за мястото Hug

# 197
СРЕЩА В 11.00 В ЧЕТВЪРТЪК ПРЕД ФЕСТИВАЛНИЯ КОМПЛЕКС! И ТОЗИ ПЪТ В ПЪЛЕН СЪСТАВ!

Имаме си гост!

# 198
  • Попово

Имаме си гост!
по количките ще ви позная  Joy

# 199
Честит рожден ден на сладките априлчета!!!

напоследък хич не ми остава време за форума и само влизам да хвърля по едно око, но не смогвам да напиша!
за бебешкия бой: Има си деца, които носят агресията в себе си и я проявяват спрямо другите. Мия изобщо не е агресивна, не налита, посреща всички непознати с усмивка и вече отнесе "боя" на два пъти. Дъщеричката на кумовете ни е на 10 месеца, но е отлично социализирана - има двама големи батковци. Събори Мия по корем, застана на гърба й и с подходящото звуково оформление започна да я налага. Амалия лежеше отдолу и се смееше Joy
Първият път едно малко по-голямо момиченце, на две годинки просто я блъсна по гърба, Амалия загуби равновесие и падна на коленца, но не разбра какво стана.

Ох,  newsm78 и аз ще се видя в чудо с колектора... Мията още не ходи в гърне, не иска да седне за дълго на него... ще я оставя голичка за известно време, дано успея

# 200
  • гр.Варна
Здравейте и от мен!
За срещата в четвъртък,аз няма да успея!Не и толкова  рано!Ако дойда,ще е след 13 часа.Кухнята ни отваря в 11:30,та след това!
Ние другата седмица заминаваме за Великден в Севлиево,а на 01.05.08г. летим за Виена.В тази връзка искам да попитам(понеже виждам,че доста от мамиет хайманосват из Европата),някой бил ли е там?Да ми препоръча места,където трябва да отидем на всяка цена.мисля да отделим и един ден за шопинг тур.Малкия ще го оставим в Севлиево на бабите,а ние ще се позабаляваме:) Нямам търпение.......Надявам се да споделите мнения за Виена:) Hug Hug
лек ден Hug Hug

# 201
 baloni
Честит рожден ден на прекрасната Алекс!
Честит първи рожден ден и на кавалера  Адам!
Честито и на Елена!
newsm38
Dari stz,дано ви отмине разболяването и рожденикът да е здрав и весел за купона! Peace
Благодаря за комплиментите за Калина! Hug Hug HugТя наистина се чувстваше като принцеса с тази рокля,която и е подарък от кръстницата.За разлика от сукманчето ,с което я скиприх за РД и тя през цялото време го дърпаше и се опитваше да го съблече. Joy

Имаме си гост!
по количките ще ви позная  Joy
Ще те чакаме! Hug

# 202
ЧРД на Алекс, Елена и Адам!

Дари, дано се оправи мъника, много неприятно Sad

# 203

Да ви питам - слагате ли вече възглавници на малките когато спят? Мира все още спи без възглавница,но не й пречи.

Аз не мислех да и слагам още възглавница на Калина,но тя сама си я търси.Откакто спим залепени един до друг-спалнята я преместваме до кошарата и махаме решетката,тя от време на време полягва на моята възглавница.Накрая и слагам нейната и борбата за място  приключва  Laughing.Но не и я оставям за през цялата нощ.

# 204

newsm59 Честит рожден ден на Алекс, Адам и Елена! Нека растат здрави, умни и добри!  newsm59
На 16-ти точно се чух с мама Besy на бебе Елена и си припомнихме колко беше вълнуващо в болницата и как се засякохме и споделихме най-прекрастния миг в живота на една майка  Heart Eyes Честно да ви кажа, не съм се вълнувала за мой рожден ден, колкото за този на Мая  Blush Този дъжд от рожденни дни е почти толкова вълнуващ като дъжда от бебета миналата година. Радвам се, че съм част от априлската дружинка, радвам се, че създадох толкова приятелства и попаднах на толкова мили мами като вас, от които винаги мога да получа съвет и подкрепа bouquet
Отплеснах се, ама ми е нещо много носталгично
Embarassed

# 205
  • Beyond the Frontiers

Да си призная взимането на урина не ме плаши вече, оттренирано е при нас Crazy плаши ме резултата като видя  Cry В тази връзка на нас ни пускат пълни изследвания и един куп допълнителни за да сме сигурни, че няма проблеми с бъбреци и сие  Confused Да стискате палци да сме преборили гадинките окончателно  Praynig

Иначе бяхме на детска консултация и за мое успокоение  Embarassed вече Борис е 10 100 и 78 см висок.

Болничките да оздравяват, сега е време за празнуване, никакви грипове  Naughty

mama_na_kiki - във Виена има много неща за гледане Пратера, замъците, музеите....Какво точно те интересува.....

Възглавници - ами аз не спя с възглавница и не виждам защо му е и на Борис.

Това е от нас, утре ни предстои парти и тогава ще пуснем снимки  photo smile3509

# 206
Честит Рожден Ден на Алекс, Адам и Елена!
със закъснение Честито на празнувалите вчера кавалери Борис, Георги, Контсантин, Мартин, Венцислав, Борис! Щастливо детство, мили деца!   bouquet за майките

мама на кики, във Виена има много неща за разглеждане, зависи за колко време ще сте там. Посещение в Пратера, музея Шонбрюн и градините му, катедралата Щефансдом според мен трябва да се видят, но пак зависи от интересите ви и продължителността на престоя ви  Peace

# 207
Колаж - момичета, който не е пратил снимка на общата поща - моля да го направи, че ще правя едно актуално колажче с априлчетата на 1- годинка Hug

# 208
mama_na_kiki, препоръчвам ти Пратера и двореца "Шонбрун", задължително. Peace
За другите музеи - зависи какво ти се гледа и с колко време разполагате.
Музеят на модерното изкуство е много интересен, има какво да се види там. Друго, което ми хареса и препоръчвам - Природонаучния музей, двореца "Хофбург", където е оръжейната съкровищница на императорите. Там е и Къщата на Пеперудите, невероятни красоти има в нея.
Непременно вижте Къщата на Хундертвасер, много е шантава Peace Също катедралата Св.Стефан, Операта, парламента и кметството.
Казаха ми, че античния град Ефес също е интересен, но не ми остана време за него.

Ако искаш, пиши в темата на чужбинските мами за актуална информация за транспорта и цените в момента.

# 209

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС, АДАМ И ЕЛЕНА!!!

Общи условия

Активация на акаунт