“Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма!”

• 20 139
  • 319
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро мамчета!
Ани страхотни новини. Да ги нацелуваш малките сладури и мноооооого мноооого да те слушат.
Дундурел4е радвам се, че най-накрая отрихте разковничето. Вярно е, че симптомите си приличат, но една антибиотикограма или едни кръвни изследвания щяха да ви спестят мноооооооооогоо време. Абе нашите лекари са уникум. Половината могат спокойно да си обършат дупетата с дипломите си. #Cussing out
Лошо се изказах ама не могат да се учат на нашите дечица. И да почнат да четат малко повече. Тя медицината не приключва с вземането на дипломата!!!
Ох и на мен ми се иска още едно детенце да си имаме обаче така ме е страх вече. Да ви кажа втори път през това не мога да мина. Решили сме с мъжо да си осиновим. Разпитах една приятелка как стоят нещата (тя си осинови преди известно време детенце на 20 дена) и ми каза, че и там не било леко, ама предпочитам така. Пък и ще помогнем на едно детенце, че как се мъчат миличките в тези държавни институции. Confused

# 76
  • София,
Честит рожден ден, bordima! Да си много щастлива, обичана и горда майка!

Много здраве,любов и късмет на теб и всички около теб!!!

Ани успех днес и много да нагушкаш мъниците! Всичко хубаво Ви пожелавам!  Hug

Абе нашите лекари са уникум. Половината могат спокойно да си обършат дупетата с дипломите си. #Cussing out

Да ти кажа чесно много си си права! И кво снощи уж така  каза доктора, ама Вероника от сутринта пак кашля много и два пъти повърна! То вярно, че няма да мине отвъднъж, ама аз вече много започвам да се притеснявам! Ще я водя пак  при гастроентеролог да видим там какво ще ни кажат, защо се получава така? Просто вече незнам! ПИСНА МИ ОТ ТИЯ ЛЕКАРИ!

# 77
Здравейте от мен, аз от много отдавна не съм писала, но да се запиша. )))

Гледам, че имаме нови майчета, едни току що изписани близнаци, да са живи и здрави. ))))

Честит рожден ден на bordima! Жива, здрава и много щастлива. )))))

ето няколко снимки от нас. )))

http://images25.snimka.bg/005622123.jpg
http://images25.snimka.bg/005622120.jpg
http://images25.snimka.bg/005622121.jpg
http://images25.snimka.bg/005622124.jpg

При нас нищо интересно, вече се захранихме, обръщаме се, миналият месец бяхме 7400 и 66см, другата седмица сме на консултация и ще видим как сме наддали. ))) Засега имаме само хепатит В, друго няма да поставям като ваксини. С мъжът ми имаме големи пререкания по въпроса, той е твърдо за ваксините и не мога да го убедя по никакъв начин, но ще му се наложи да го преглътне.

# 78
Dundurela, получих картата  Mr. Green Да живеят българските пощи  hahaha Още веднъж много, много ти благодаря. Ще има почерпка, няма начин  Mr. Green
Много гадно, че с малката така стоят нещата, но може би трябва да мине малко време, нали от скоро е на тия лекарства...незнам. Стискам палци нещата да се нормализират вече.
Аз съм готова вече за второ бебенце, но за жалост лекарите препоръчаха поне четири години да се пазим. Така че още три години ща - неща няма да е. Иначе в интерес на истината изобщо не се притеснявам, че всичко ще се повтори. Някак мисля позитивно за втората си бременност.  Пък ако възникне пак проблем, няма да е толкова шокиращо, предполагам, както първия път  Tired Незнам...така си мисля. Както и да е...Да сме живи и здрави, пък като му дойде времето, нали  Blush

# 79
  • София
Честит рожден ден bordima! Много радост, щастие и любов!  bouquet

# 80
  • София,
Здрасти hellche, къде се изгуби? Как сте?   bouquet
Мирама и Вие колко сте пораснали, Браво на Калина!  Hug
ivanah радвам се, че си я получила!
Вики 76, извинявай ама твоята още не съм я пуснала, вчера не успях да отида до пощата - беше много студено и духаше, а вечерта щяхме да закъснеем за доктора и не минахме от там. Днес също е студено, но ще се опитам да изляза следобяд!  Hug

# 81
  • София
Дундурелка, тука сме, ама нещо тези дни не ми остава много време да пиша, само ви прочитам на бързо Simple Smile Радвам се че сте разбрали къде е проблема при Вероника, дано бързо да се орпави  Hug

# 82
Мили момичета, благодаря ви за чудесните пожелания! Трогнахте ме Hug
Хайде на трапезата Wink

# 83
мами имам питане-струва ми се ,че Жоро е поотекъл малко под очите.вече три нощи не спи милия и само плаче мислите ли, че това е от недоспиване или...?казах на педи и тя ми каза утре да направя изследвания(урина)но дотогава ще умра от тревога.мислите ли че ще имаме проблем Rolling Eyesна малкия скоро ще му излезне зъбче и съм сигурна, че от това е неспокоен но защо пък ще е оттекъл така?

# 84
ЧРД на bordima,голяма да пораснеш Mr. Green и ти пожелавам всичкото щастие на света да е около теб и семейството ти  bouquet  bouquet  bouquet
Като надуших пиячката и долетях,видяхте ли Joy/шегичка Laughing/

Гери,а как е памперса на Жорко,пълен и редовно пълен или...............и колко течности пие дневно newsm78

# 85
viki i mama  Жорко пие по-около 130 мл вода(сокчета) дневно,а памперса му е както винаги т .е  мисля, че си чурка нито много, нито малко  а  нормално Laughingобясних ли добре?

# 86
  • София,
Вики 76, пуснах ти картата, чакай я! Hug
Гери какво става тоя сладък Жорко, пак проблеми! Но ти не се тревожи, вероятно е от рев и недоспиване!

# 87
viki i mama  Жорко пие по-около 130 мл вода(сокчета) дневно,а памперса му е както винаги т .е  мисля, че си чурка нито много, нито малко  а  нормално Laughingобясних ли добре?
Егати,май съм забравила ooooh!,оказах се неподготвена,ама не е ли малко 130 мл. newsm78
Пробвай да увеличиш течностите,защото отоци под очите е сигнал за бъбречен проблем,може и бактерийки в урината да са ,не бързай да се плашиш предварително,защото се случва Wink,а пък може и нищо да няма,изчакай изследването Hug

# 88
viki i mama, Жоро  долу- горе толкова течности пие,ама това за бъбречния проблем малко ме стресна Shockedдано не е нещо сериозно, че само това му липсва.ама и аз само ви занимавам с моите проблеми.простете   bouquet

# 89
Не казвам че Жорко има бъбречен проблем,просто обяснявам защо педи ти иска урина Peace
Пак казвам,не се плаши предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт