“Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма!”

• 20 144
  • 319
  •   1
Отговори
# 90
bordima, залепиха ми се очите за монитора  Mr. Green Чудесна почерпка си спретнала, браво! Много вкусно!

# 91
  • Добрич
bordima Честит рожден ден , желая ти много здраве и щастие (на патерица Embarassed, но от сърце)!

Хайде на сутрешното кафенце

# 92
Благодаря за кафенцето Simple Smile
Гери , дано на Жоро му няма нищо.пиши като излезе резултата.Хич не обичам да си исмаме болни дечица във форумчето.

# 93
didi_demi, нищо не разказваш за Сашко. Него тресе ли го "бебешкия пубертет"  Laughing Трябваше и някоя снимка от купона да покажеш... Аз пък ква съм заспа, не съм му вписала името на първа страница, но сигурно е защото правих списъка успоредно с темите преди и после не се връщах пак да проверявам  Embarassed. Извинявам се и внасям корекции за следващата тема  Peace

# 94
Добро утро и от мен!
Благодаря за кафенцето!

Компютъра баткото го беше занесъл пак на ремонт, и като го прибра, гледам нова тема и чак до 4 страница стигнала!
Та и аз да се запиша.

ani-r , много се радвам за вас! Мнооого притеснения, но сега голяма радост! Да са ти живи и здрави дечицата!  twin_neutral   bouquet

Айде да са ни здрави всичките дечица, че иде лято, мнооого игри ги чакат  Grinning
 1swing  grinning039  car003 smile3540 newsm41

# 95
  • Варна
Гери, няма какво да се извиняваш - нали затова сме тук - да питаме и когато можем да си помагаме.
Видя ли го Жорко педиатъра ви? Какво каза?
Dundurela, като дойде карта ще се похваля (да си спокойна, че не се е запиляла по пощите) .

# 96
  • София,
Добър ден, мили мамчета и малки златни дечица! Аз днес съм супер оптимистично настроена! Вчера изкарах с Вероника три часа навън и днес смятам да направя същото! Тя вече ми се струва че е доста по добре! Ох не искам да се хваля, да не чуе дявола, ПУ, ПУ  Sick
Днес мисля да я водя на консултация да я премерят докато е качила малко килцата!  Mr. Green Преди две седмици беше паднала много до 5,990 от повръщането и нали беше болна, но снощи като я премерих и много се зарадвах, тежеше 6,480 та се надявам да продължим да наддаваме! Иначе вече мина на 4 хранения и АМ изобщо не иска да го пие, всъщност тя се храни само с лъжица и дори и вода не ще да пие!
Viki i mama тя моята изобщо не пие течности, какво да направя, няма и по 20 гр. вода да изпива на ден и то с триста зора  Hug ама не иска, но засега няма проблеми, надявам се че скоро като се постопли повечко времето и ще пропие!  Hug а сок изобщо не ще да види!

Viki_76 надявам се да получиш картата, че иначе ще  #2gunfire някой от пощите!

АНИ как изкарахте първата нощ с двете бебчета в къщи, бяха ли послушни! Да ги нацелуваш много от нас!
Хайде довечера ще пиша пак! А сега навън!

Гери какво стана с Жорката, всичко е наред нали?  Hug

# 97
  • София
Браво на Веконичка!  Hug Тя и моята Лора не ще да пие вода, аннй-много 20 мл да изпие за целия ден, ама аз се успокоявам че от кърмата си набавя вода Simple Smile Иначе Дани изпива по цяло шише 150-180мл и съответно пълни памперсите много Simple Smile
Ти нали беше казала, че си й купила чаша на би фри, пробва ли да й даваш от нея? Или са й много големи дупките?

Хайде приятен ден на всички и ние отиваме на разходка  Hug

# 98
резултатите от изследванията са добри Hugнищо му няма на Жорката  Crazyпеди каза ,че малкия не е оттекал а просто е напълнял .ама и аз съм една шматка Joy

# 99
  • София,
резултатите от изследванията са добри Hugнищо му няма на Жорката Laughingпеди каза ,че не е оттекъл а напълнял Crazyама аз съм една шматка,
Joy Joy Joy по добре да сме шматки, отколкото да се правим, че нищо няма, пък после, да се окаже нещо сериозно!  Hug
Много се радвам, цяла сутрин Ви мисля! И като гледам телевизия, и като кажат нещо за Бургас, и все за вас се сещам!

hellche аз наистина и купих чаша, но тя е с един доста твърд гумен, накрайник, той е като звезда, ама тя изобщо неиска да го лапне него, той и е много голям, но съм сложила обикновен биберон на чашката и така си пием отвреме навреме!  Hug Накрайника съм и го дала да си играе с него да се учи да го лапа и да го дъвче, може пък да свикне, ако не, ще я учим направо от чашката и така! Hug

# 100
  • Варна
Гери, искрено ме разсмя hahaha! Много се радвам, че младежа е напълнял (аз и за друго си мислех - за странични реакции на някои антибиотици - даже щях да те карам да четеш листовката, а то какво било  Joy )

# 101
Гери, чакай само и аз да не вкарам сега в някви филми, но чак сега се сетих. Една моя позната беше алергизирала нейната щерка с кърмата (на 5-6 месеца). Била пила ягодово мляко май. Та бебето беше отекло така все едно, че е много сънено - цял ден не спаднаха отоците. Педиатъра беше изписал витамин С. На другия ден всичко се оправи. Та мисълта ми е да не си въвеждала на Жорко някаква нова храна  newsm78 Защото на мен ми се струва странно това напълняване за няколко дни без да се усетиш.

# 102
mim4o, не не съм въвеждала нова храна. но пък сега като се загледам вЖори и наистина забелязвам промяна ,като че ли  наистина е напълнял newsm78

# 103
 Joy Joy Joy
Гери,върха си,коментара ми е горното Joy
Другия месец,всички ви искам с "отекли" бебоци,особено на онези дето предстои среща с мама Hug/маитапче Mr. Green/

# 104
Здравейте на всички, мами и дечица  Heart Eyes! !! Разбрах , че днес Вики има имен ден и нека ви почерпя за негово здраве
Аз знаех само за 11 ноември , но щом има два значи повечко ще празнуваме  Wink В такъв случай имаме и други именници Вики на Viki i mama и Вики на Viki_76 , да са ви живи и здрави децата и ако искате празнувайте и вие  Wink  Hug  Hug   Hug

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 15:08 от tony19

Общи условия

Активация на акаунт