“Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма!”

• 20 139
  • 319
  •   1
Отговори
# 60
Ох, моя Жоро с майтапа си изкара горните два кътника. Преди два дни ги забелязах като му миех зъбките  ooooh! Може и да е имал зор, ама той си е мрънкало понякога и изобщо не съм му обърнала внимание  Tired
Dundurela, щом вече имате яснота по проблема е по-лесно, ще се справите  Peace
Айде, лека нощ....и хубави сънища

# 61

Е ти пък с кокошките ли си лягаш  newsm78 Mr. Green

# 62
Ето ме и мен с нови новини  покрай нас. Утре отиваме да си  приберем и петинката. Боже благодаря ти за всичко. Толкова съм щаслива. Сега няма да мога да мигна мамчета от кеф.

# 63
  • Средната земя
ani-r, само положителни емоции ти пожелавам занапред!

# 64
ani-r, браво!  smile3501 Пожелавам ти доскорошните неволи бързо да те напуснат и малките юнаци да не те оставят намира  Wink И все пак скоро да споделиш щастието си с нас! Надявам се да не ни забравиш  Peace

# 65
Зипър, аз да споделя за "истеричните изблици". Разплаче ли се за щяло или нещяло, го изпращам моментално в другата стая да се успокоява. В повечето случаи много успешно действа тази тактика, щото никъде не му се ходи сам, и набързо прекратява с мрънкането. Понякога прилагам и наказания, като примерно лишаване от тв (особено по време на реклами). Също има ефект при нас. А заинати ли се много за нещо, се разбираме само на висок тон, защото като му се говори спокойно, не ще да чува. Та такива са моите тактики Wink

# 66
Понякога прилагам и наказания, като примерно лишаване от тв (особено по време на реклами). Също има ефект при нас. А заинати ли се много за нещо, се разбираме само на висок тон, защото като му се говори спокойно, не ще да чува. Та такива са моите тактики Wink
Все повече се успокоявам като сравнявам. Мислех си, че само ние сме така... Странно ми е, че напоследък като че ли се страхува от рекламите, защото си запушва ушите или очите с ръчички или се скатава зад някой ъгъл на определени реклами. А и Тери е по-малък от Сашо, но също не вдява от спокоен говор. Значи ме очаква дълъг период на свръх-търпение  Tired

# 67
bordima, честит празник! Много, много щастие желая! 

# 68

Е ти пък с кокошките ли си лягаш  newsm78 Mr. Green

Вярно е, след девет и нещо съм в хоризонтално положение  Embarassed, ако не мърдаме нанякъде, разбира се. Навик, какво да се прави. Нооо ставам рано Mr. Green Рано пиле, рано пее  hahaha
Айде, добро утро.

# 69
  • Варна
bordima, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и любов, да си обградена от много обичащи и уважаващи те приятели, да си обичана мама и съпруга!

Относно тръшкането - оставям Вики на земята и го подминавам, като му мине, идва при мен. Един единствен път му угодих - бях му взела ключовете и това беше повода за истерията - имах глупостта да му ги дам след това - сега го приема за даденост - щом отключа задължително взема ключовете и поне 1/2 час ги разхожда из къщи. Засега номерата ги прави само в къщи, но подозирам че няма да е задълго. На предишната разходка се опитва да ми налага посоката (т.е. не накъдето го водя, а той накъдето иска да върви - дърпа се като магаре на мост).

ani-r, много се радвам, че ще си приберете и Петя. Наспи се обаче, че после с двечките няма да имаш много сън.

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 07:56 от Viki_76

# 70
bordima, честит рожден ден! Желая ти много здраве и късмет!
Добро утро,
Ани-р  Hug страхотна новина , бе заподозряхме ние че така ще стане.Целувки на малките сладури.
Да се похваля, че най-после малката се научи да сяда сама.
ivanah - аз така рано рано лягам , че сутрин ставам рано и ....няма как.Нека ни се смеят ще ги стигне някой ден.
Мацки аз нещо пак съм се размечтала за второ бебе /няма да е таз година де/, но покрай тези мисли се зачудих.Половината преждевремено родени бебета са от прееклампсия.Дали щеше да е така , ако бяхме по - информирани?Дали ако се вземат мерки  когато се появи проблема може бебто да си износи по -дълго?И ако е така дали може някак да се информират бъдещите мамите?
лек ден на всички

# 71
bordima честит празник smile3525 smile3510 baloni  желая ти много много здраве ,късмет и най-голямото щактие на земята.  ани   bouquetднес е големият ден Hug

# 72
# 73
Честит рожден ден, bordima! Да си много щастлива, обичана и горда майка!   Hug

# 74
bordima Честит рожден ден , желая ти много здраве и щастие !  bouquet  bouquet  bouquet Весел празник! Hug
Да се похваля, че най-после малката се научи да сяда сама.

Много се радвам  Hug
Zoia_Alex И аз много съм мислила дали е възможно да се овладее една преекламсия. И доста се обвинявах, че се наложи да ме оперират толкова рано, все си мисля , дали не можеше да се изчака..... newsm78 , винаги съм искала две деца, но сега настръхвам, само като видя бременна. Може би времето ще помогне  Wink Съжалявам за моите разсъждения рано сутрин  Embarassed Peace
Хайде сега по едно кафенце  и прекрасен ден за всички  Hug

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 09:35 от tony19

Общи условия

Активация на акаунт