Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи

• 10 693
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Търново
Това, че бабите са нямали жестоко грешите. Екзотика са нямали достъп, естествено.
Яла съм диня март месец, грозде май. Има си начини за съхранение... Примерите мога да продължа, но слава Богу не сте намесили и тях...
И дали е суеверие или не, нека мамите на който не им се прияжда /и аз съм една от тях/ да се съобразят, че може да има такива, на които им се... Дали се помята или не няма да споря. Но си е достатъчно сериозно, за да престанем.

Съгласни?

# 136
  • София
Здравейте сладурани  Hug
Аз докато се запиша и ще свърши темичката  Simple Smile
При мен само проблеми... Резултатите от ранния БХС са много зле,но не ми се говори за това,мисля че моята лекарка нещо се обърка при измерването на гънката на вратлето и от там идва.Дават ми висок риск за Даун- 1/70,което е страшно много... Генетичния консултант ми предлага амниоцентеза в 16-та седмица,а аз не ща и да чуя...
Абе направо се побърках...
За капак на всичко,явно от притеснение пак прокървих и трябва да пазя леглото отново  Sad
Сега ще звъня на Марков,дано впредвид тези обстоятелства успее да ме вземе по-раничко на фетална,че вече записват за юни Sad
Айде оплаках ви се,по-късно пак ще пиша,ей аман от проблеми,дано само не навредя на бебчо  Sad

# 137
sisilia знам, че е глупаво да го казвам, но все пак гледай да не се притесняваш, сама виждаш че си вредиш... пази легалцето и звънкай на докито ти и се посъветвай. Ние ще се молим всичко да е наред с теб и бебчето ти! Praynig Hug

# 138
  • София
Аз това предаване часът на мама не съм го гледала никога, защото съм от работещите и съм затворник в офиса от понеделник до петък, някой знае ли дали може да се сваля от някъде в нета предаването, просто съм любопитна!раждане у дома ми звучи ужасно просто!  Sick
sisilia, много ми стана мъчно като прочетох поста ти.....няма да се отчайваш, нали  Hug сигурна ли си че не са ти объркали резултат, защото наистина не е добър. Настоявай марков да те види колкото се може по - скоро, ако му обясниш ситуацията мисля че няма да ти откаже, той е много отзивчив...не знам какво друго да ти кажа, за да те успокоя. Пази се!
8Eos8, вече се разбрахме да прекратим темата, не е нужно да ни дръпваш такава реч!

# 139
sisilia, представям си как се чувстваш, вероятно е грешка, успокой се. Това все пак е вероятност, а не резултат от изследване. Просто в базата данни при твоите показатели - години, седмици и т.н. има такава вероятност. Има толкова много жени, които не са правили това изследване. И аз днес си записах час за БХС, но отсега знам, че дори и да е кофти резултата, няма да се реша на амниоцентеза. Много е деликатна темата, всеки сам решава, но при генетичната консултация самата докторка каза, че понякога излизат грешно положителни резултати от БХС. Което е доста обезкуражително. Аз съм на 31г. и това само по себе си увеличава вероятността. Някой тук беше дал връзка към сайт, който изчислява риска според годините на майката.
Хайде, успех и да се похвалиш с добри новини. Hug

# 140
Здравейте пак Simple Smile
Сиси миличка дано всичко е ОК  Hug... предполагам че са объркали резултата... не се притеснявай, пази леглото и дано марков те вземе, за да не те изтормозят да правиш амниоцентеза...
И аз като вас не мога да си представя раждане у дома.... тези жени са доста смели... аз бих си мислила за един милион глупости.... ами дали е стерилно, а колко кръв съм изгубила, а така нормално ли е да е бебето и т.н.
сега доколкото знам е много модерно раждането във вода... било по-малко стресиращо за бебето... то май в България няма, но в цял свят май са луднали на темата  hahaha
ауууу сега гледам по ТВ, че са махнали "улицата на глада" във Варна, честито на варненци, толкова грозно беше там точно в градинката... и само боклуци и миришеше гадно Simple Smile
Дезирела честито за изпита.... само чета кои сте си взели изпитите и искам и аз вече  Laughing
забравих да ви пиитам...вие усетихте ли днес прословутото земетресение?

# 141
sisilia, мила, недей да се притесняваш предварително преди още един специалист да ти е потвърдил. Освен това БХС дава някакви приблизителни възможности, а не диагноза. Почивай си тези дни, не се напрягай и гледай до колкото е възможно да не се притесняваш много, че виждаш че не е добре за теб. Имаш много  Hug от мен и пожелание скоро всичко да е наред.

trixy
, ето тук можеш да видиш запис на предаването http://btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=1264

# 142
Трикси може да го гледашв страницата на БТВ
Сиси най вероятно са сбъркани резултатите задължително вземи още едно мнение стискам палци Hug  bouquet

# 143
sisilia, това е много неприятно, но наистина потърси още едно мнение и се опитай да си по-спокойна  Hug
Като стана въпрос за прияждане аз съм много странен тип - въобще не ми се прияжда като се говори за нещо, обаче не дай си Боже да видя някой да яде нещо  Crazy

# 144
manana ххахаха, като го каза се сетих за първата среща, когато се оцъклих при вида на това, което Гери си беше поръчала Simple Smile стана ми много неудобно тогава....
сигурно съм била с доста гладен поглед  Laughing

# 145
  • София
Severinka, gery_roz, благодаря ви много за инфото, ще се възползвам....

# 146
Sisilia миличка силно те  Hug.Дано всичко с бебо да е наред не се притеснявай,но помисли все пак за варианта да направиш амиоцентеза,защото повярвай само тогава ще се успокойш.

# 147
Мими честит панталон от къде го взе?

От едно магазинче на 5те кьошета, то даже магазинче е силно казано, по скоро е клек шоп Simple Smile Но панталончето е широко, на ластик, тъничко и удобно. Има от същите и 3/4 и 7/8 и мисля да си взема още няколко Simple Smile

Sisilia не се тревожи, грешки стават винаги, а и това е доста нова технология и няма гаранция. Направи си амниоцентезата и ще видиш, че всичко ще е наред.

# 148
Sisilia,най-важното е да си спокойна и да мислиш положително.Аз бих потърсила и друго лекарско мнение и да не стигам до амниоцентеза.Всички сме с теб! Hug

# 149
Здравейте пак Simple Smile
Сиси миличка дано всичко е ОК  Hug... предполагам че са объркали резултата... не се притеснявай, пази леглото и дано марков те вземе, за да не те изтормозят да правиш амниоцентеза...
И аз като вас не мога да си представя раждане у дома.... тези жени са доста смели... аз бих си мислила за един милион глупости.... ами дали е стерилно, а колко кръв съм изгубила, а така нормално ли е да е бебето и т.н.
сега доколкото знам е много модерно раждането във вода... било по-малко стресиращо за бебето... то май в България няма, но в цял свят май са луднали на темата  hahaha
ауууу сега гледам по ТВ, че са махнали "улицата на глада" във Варна, честито на варненци, толкова грозно беше там точно в градинката... и само боклуци и миришеше гадно Simple Smile
Дезирела честито за изпита.... само чета кои сте си взели изпитите и искам и аз вече  Laughing
забравих да ви пиитам...вие усетихте ли днес прословутото земетресение?
  В България има доктор който прави раждане във вода.Това е доктор Янков,който работи в Тина Киркова,мисля че доста майки споменаха че са от този район.Ако те интересуват повече неща мога да помогна като поразпитам.

Общи условия

Активация на акаунт