Къде в Бургас (9)...

• 62 502
  • 585
  •   1
Отговори
# 180
   bubi4ko точно с/у магазина на Orchestra от другата страна е пак детски магазин, мисля че е Аладин, т.е. двата са точно на входа на зелената сграда. Преди това беше Веронела. Другият нов детски магазин е отсреща някъде до магазина за подаръци и музикалния  Peace А за френската марка, не съм купувала нищо, но имаше много хубави дрешки  Heart Eyes /скъпички са/
  /не ме бива много в обясненията  Embarassed /

# 181
Кой е по-добрият вариант за обучение по английски:
1.езикова школа-в група
2.индивидуални уроци
От кои езикови школи сте доволни?
Или преподаватели по английски за уроци?

# 182
Кой е по-добрият вариант за обучение по английски:

За тебе или за детето ти ?

Ако е за дете , според мен е най-добре да е в група , хем да си общува с децата , хем да има конкуренция , съответно и стимул да учи. Ако е на частни уроци според мен няма да е достатъчно мотивиран/а.

А, ако е за тебе и имаш познания на някакво ниво ... ти си преценяш, но според мен групата си е група , аз ако съм сама на урок няма да ми е интересно и бързо ще ми омръзне.

А относно училищата , аз съм посещавала : "Европа" от втори клас , след това "Фарос" 6-ти и 7-ми клас , след това съответно бях в "Биг Бен"("Фарос" се раздели на две училища)

И от трите мога да кажа , че съм страшно доволна , но това все пак е информация отпреди доста години. Надявам се все още да са си запазили нивото на обучение.

И така , вече трета година работя за англичани със знанията ми от там. тва последното прозвуча като реклама Blush

# 183
a kolko e minmuma kato vyzrast pri decata za da se zapi6at na angliiski? Thinking
i kak vyrvqt cenite?

# 184
  • Бургас
a kolko e minmuma kato vyzrast pri decata za da se zapi6at na angliiski? Thinking
i kak vyrvqt cenite?

Само в Британика имат група за най-малките - 4,5 - 5 год. В останалите училища най-малките са 6 годишни. Цените са за 8 месеца около 200 евро без учебниците.

# 185
i kak vyrvqt cenite?

Само в Британика имат група за най-малките - 4,5 - 5 год. В останалите училища най-малките са 6 годишни. Цените са за 8 месеца около 200 евро без учебниците.

супер, мн ти благодаря...
явно сме още доста малки, но като гледам сумите, ще трябва отсега да отделяме пари и за фонд "Деби с английски" ooooh!

искам да попитам къде мога да купя велосипед за момиченце с помощни колелца.... но да не е от тези малките, дето ще ги кара 2г най-много. Rolling Eyes гледах в Пикадили, но са мънички.... тя сега е на 3г и до към 5г ще може да го кара... после ще й се суркат краката Laughing

# 186
  • Бургас
   bubi4ko точно с/у магазина на Orchestra от другата страна е пак детски магазин, мисля че е Аладин, т.е. двата са точно на входа на зелената сграда.
другият е на www.mayoral.com , и от двете марки съм  купувала, допадат ми като качество и модели, а този отсреща е на Марикита

# 187
...искам да попитам къде мога да купя велосипед за момиченце с помощни колелца.... но да не е от тези малките, дето ще ги кара 2г най-много. Rolling Eyes гледах в Пикадили, но са мънички.... тя сега е на 3г и до към 5г ще може да го кара... после ще й се суркат краката Laughing
Точно по тази причина миналата година купих на моята щерка(беше на 3) от по-големите колелета от Тобото. Оказа се обаче, че е малка за него и се наложи да купя и от по-малките-тези в Пикадили. Не че него го кара, но поне й пасва. Така че първо пробвайте някое чуждо, щото аз се набутах за две колелета, които сега събират прах на вилата.

# 188
...искам да попитам къде мога да купя велосипед за момиченце с помощни колелца.... но да не е от тези малките, дето ще ги кара 2г най-много. Rolling Eyes гледах в Пикадили, но са мънички.... тя сега е на 3г и до към 5г ще може да го кара... после ще й се суркат краката Laughing
Точно по тази причина миналата година купих на моята щерка(беше на 3) от по-големите колелета от Тобото. Оказа се обаче, че е малка за него и се наложи да купя и от по-малките-тези в Пикадили. Не че него го кара, но поне й пасва. Така че първо пробвайте някое чуждо, щото аз се набутах за две колелета, които сега събират прах на вилата.

mi dai ednoto nasam de  Laughing

# 189
  • у дома
Здравейте дами, къде в Бургас мога да поръчам букет с доставка до офис или дом?
И така и така съм цопнала в тази тема - знаете ли от къде мога да купя дървен обръч?

# 190
tedka* моята дъщеря е на 3год. и 10месеца и кара едно колело от "ТСМ"(немските стоки) без педали . Много си го харесва и кара.Не са скъпи и според мен за 3-4 (че и сина ми на 7год. му се радва) са най-подходящи.
 Аз също имам едно с помощни колела от баткото, но малката скоро няма да може да го кара.

# 191
  • Бургас
Дорета, може ли да качиш снимка. На нас ни се счупи колелото (триколка с дръжка за управление). Счупи му се заварката на връзката между колелото и дръжката и понеже това място понася най-голямо натоварване, не съм сигурна, че ще може да се поправи. Така че, събирам отзиви за триколки, както и инфо къде ги продават.

# 192
  • София
къде в Бургас има козметика Арт Деко

# 193
Здравейте дами, къде в Бургас мога да поръчам букет с доставка до офис или дом?
И така и така съм цопнала в тази тема - знаете ли от къде мога да купя дървен обръч?
Знам , че в магазина за цветя на  Ботева, срещу ДНА-то в блока, може да се направи такава поръчка  Peace
А този дървен обръч за какво е?Детски, за игра?

# 194
  • London, baby
къде в Бургас има козметика Арт Деко
Имаше с/у дупките, провери там.

Общи условия

Активация на акаунт