Норвежки момички, стягаме баджаци, че се задават вкусни козунаци- 23

• 19 725
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен  Hug
У наше село лятото дошло и ние цял ден ще сме навън да събираме топлинка  newsm44
Дори си мисля да опънем едно романтично одеално в някой парк до реката като другите и да похапнем грилено пьолсе (ще си го грилим у нас, разбира се).
ркб, точно празнично настроение си е.
Вчера се заредихме с няколко знаменца за 17-ти май и вече сме готови за празника  Peace

# 181
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти,
аз пък Юакам мъжо да се събуди от зимен сън и да миткосваме, Юе после сме на тренировка. Много се замислих дали да отида на плаж, ама как да стане, като малката ще ме побърка и няма и да мога да се пека.  newsm78
Неможах да им откажа и пак се съгласих да работя в неделя, айде какво да направя. Ама си направиха устата за 17 и 18 май, нооо не, как Борянка твърдо отказа. Все пак ще нападаме барбекюто тогава.

# 182
Бобче  Hug
Как е Йована, расте ли? Simple Smile
А слушка ли?   bouquet
Ние пък току що се прибрахме, цял ден бяхме навън и на Solsiden си харесахме една полянка, опънахме едно голямо одеало и се излежавахме на слънце като гущери.
Комшиите ни опънали едни сгъваеми столчета и масички и сглобяват едно грилче и май ще мирише на пьолсе по-късно  Joy

# 183
ААа Йована все повече не слуша, а на мен вече мни идва да крещя  Crazy

Днес просто беше прекрасен ден. Толкова топъл, че ставаше за плаж. Тук направиха нова детска площадка с какво ли не, в центъра на града и цял ден бяхме там с детето. Напече ни слънцето, кеф голям  Grinning

# 184
Да бе, в България гледам захладняло някакво такова време, а тук лято  newsm08
Утре пак ще сме навън цял ден.
Нашите съседи нещо не можаха да си сглобят грилето явно и им се размина пьолсето ... бяха увесили носове след като 2 часа се бяха мъчили да сглобяват грилче.
Цели 4 пъти ни казаха "Хай" днес.
Просто рекорд  hahaha
Като че ли като се затопли времето, и норвежеца се "затопля"  Crazy

# 185
Като че ли като се затопли времето, и норвежеца се "затопля"  Crazy
Така си е. Вчера ме пресреща комшийката на улицата и носи една червена овехтяля жилетчица в ръка и ме попита дали ще и стане на малката. На мен сърце не ми даде да и кажа, че няма да го облека това на детето си и я взех. Оценявам жеста все пак  Grinning

Как можа 17-ти да се падне събота значии. Ейййй  Close

# 186
Браво, бобче, затоплят се норвежците, а? Simple Smile
Много хубаво, че все пак сте си поговорили с комшийката и наистина жеста е много важен Simple Smile
Тук си имат такава традиция да си предават бебешки дрехи за доизносване едни на други (познати и роднини, де), така че това си е направо ...   bouquet

Ето ви един забавен сайт, който открих случайно:

http://modelche.blogspot.com/

# 187
Привет и от мен!

Имам една спешна питанка:

Можете ли да ми кажете как най-изгодно превеждате пари от Норге до .бг?

Знам, че в предишни теми това е обсъждано, но нямам време и възможност да се ровя...

Много благодаря на тези, които се включат по темата!

P.S. Завиждам ви за слънцето... До къде я докарахме, а?  Laughing

# 188
Предполагам по банков път?
Макар че там зависиш от таксите на банките.
Да, тук беше лято ... днес отново се появиха облаци и подозирам, че по-късно днес ще завали  Cry
Но като за начало беше добре.

# 189
Да, щастлива, за превод по банков път говоря....  Wink

# 190
Привет в този горещ майски следобяд Laughing
mishelle, Пощенска банка.

# 191
Аааа, тук е лято Simple Smile
Преди малко се прибрах, то прибира ли му се на човек? :Р
Нашите комшии явно са успели да си сглобят грилчето, понеже са опънали една маса пьолсета и хлебчета и май се приготвят да грилят  Joy
То много красив станал нашия град с тая зеленинка и топлинка, просто ... друго си е  Hug

# 192
Я да се похваля  Mr. Green http://images25.snimka.bg/005804593.jpg

Винска и тя зачезна нещо.  Thinking

# 193
Бобче, много ми харесва снимката  Hug
Винцето ще се върне скоро, в момента е заета с друго Wink

# 194
Ей, Бобче! Страхотно! Ходите на плуване с бебка ли? Еха! Изглежда много доволна! Wink))

Разкажи повече за това, моля те!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт