Норвежки момички, стягаме баджаци, че се задават вкусни козунаци- 23

• 19 727
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мишел, чудесно е, много съм доволна, Има за всички възрастови групи. Курса е от 15 посещения един път в седмицата и така отива едно 3 месеца и е само 2000 кр. В група сме около 10 бебока, пеят се песни1ки като са съпроводени с движения, има играчки в басейна. Учим се как да ги потапяме и как да подготвиш бебо да си спре дъха преди да далдиса. Слагаме ги и на пояс, абе ного занимавки. Сесията трая половин час на ден, ама пък после се събираме в кафенето мамите, да си хараним бебоците и си лафим и е поне някаква комуникация. А за бебетата е толкова полесно, толкова добре се развиват физически. Мойта ей я на, направо е фурия. Сега завършихме този курс, и веднага я записвам за следващото ниво.
За мен плуването, е един т най- добрите спортове, на собствен гръб съм го изпитала  Grinning

# 196
Добър ден Mr. Green
Браво на вас, Боб4енка! Хубаво е, че на малката й харесва.
Аз се появявам само да се похваля, че с Марйо си пратихме мъжете да карат оф роуд, а ние след малко зачезваме по шопинг, разходки, кафенца.....така де, дават че времето ще застудее, поне да използваме слънчицето Laughing
Приятен дълъг уикенд  bouquet

# 197
А ние се приготвяме за плажа, ще правим барбекю, ще се печем (вчера само от кисненето в кафенето изгорях като тираджия) и ще играем плажни игри. Ух кеффф Mr. Green

# 198
Ееее, ркб, какво застудяване?
Тук при нас слънцето изгря в 3 сутринта и вече е напекло като лято.
Единственото лошо нещо е, че отвреме-навреме задухва някакъв студен вятър, колкото да ми напомни, че все пак съм в Норвегия  Joy
Като не духа вятър си е направо за плаж.
И понеже тук си нямат плажна ивица (или поне аз не съм виждала), си правят пикници и слънчеви бани на полянките край реката.
Не е същото, ама става  Peace
И аз одобрявам плуването, бобче, макар че аз самата не мога да плувам (милото се е заканил да ме научи на медения ни месец hahaha)

# 199
привет норвежанки Hug Simple Smile
ами така е кой как се Уреди.......едни на плаж други на ски Joy Joy
при нас вали сняг,голям майтап Laughingно на нас не ни пука ,защото на 31 си отиваме на морето Laughingи ще си плуваме и топлиме д....о 3 месеца там newsm44
бобченка,малката плувкиня е много сладка..... Heart Eyes и как така е с отворена устичка newsm78 Heart Eyes да я нацелуваш от нас Heart Eyes
лек и спокоен ден на всички Hug

# 200
po bankov pat oba4e ako smetkata e v evro v bg po dobre da se smenqt tuka kronite v evro i taka da se pratqt.moje li nqkoi da mi kaje internet adres za kvartiri v norve

# 201
po bankov pat oba4e ako smetkata e v evro v bg po dobre da se smenqt tuka kronite v evro i taka da se pratqt.moje li nqkoi da mi kaje internet adres za kvartiri v norve

Заповядай:

http://www.finn.no

http://www.zett.no

# 202
Сливке, къде на морето ще ходите. Може да се засечем или да си чукнем срещичка, щом 3 месеца ще сте там  Grinning

# 203
Добро утро от мен!

helena-maria, пиши на кирилица!

Има правила във форума!

# 204
Добро ви утро и от мен.
Първо да се похваля: вчера си направихме една дъъъълга разходка с марйо и джуниър; напазарувахме и се наслаждавахме на хубавото време.
Днес обаче половинката се събуди с главоболие и май ще си преосмислим плановете Sad Е, то и времето е малко нестабилно, топличко е, но слънцето се покаже - скрие - покаже - скрие....
Сливке, как не те е срам да обявяваш на всеослушание 3 месеца почивка! Какъв е този сняг при вас по никое време? Simple Smile

# 205
И тук днес е облачно  Cry
И какво, само 3 дни лято ли?
Или стига ни толкова  Joy
Вчера нашите комшии си бяха спретнали пикник на поляната пред нас и бяха поканили някакви техни приятели.
Младежите извадиха от някъде една футболна топка и започнаха да си я подритват (лошо няма).
Но топката имаше неблагоразумието да се завре сред едни бодливи храсти, които растат наблизо и се скри на много неудобно (но не недостъпно) място.
Нашите норвежци отидоха до храстите, поогледаха малко, почудиха се, пък зарязаха топката.
В следващите 3 часа  само се нижеха един по един за по 15 секунди, колкото да установят, че топката е на "недостъпно" място.
Явно им се играеше футбол, но не им се минаваше през бодливите храсти да си вземат топката.
От единия край на храсталака имаше "дупка" без стръкове и бодли, през която можеше спокойно да се стигне до топката, но те никога не заобиколиха да огледат, а тъжно гледкаха от по-избуялата страна.
Хем им се ядосвах, хем ги съжалявах.
Накрая не се стърпях, излезнах и взех топката, с което си заслужих покана на масата с пьолсетата (голям героизъм съм проявила сигурно) hahaha
Мисля утре да купя някаква бонбониера и да почерпим комшиите по случай предстоящата сватба, а милото учудено ме попита: Съгласен съм да им кажем, но защо трябва да им носим бонбони?  Shocked
Определено съкровището има нужда от "побългаряване"  Joy

# 206
nqmam kirilica na kompa,sajalqvam maja mi q iztri.No saga kato si xodim v bg na 17 mai 6te vzemem s nas kompa 6te go preinstalirame 6te go opravim 4e ne6to ni pravi problemi.

# 207
nqmam kirilica na kompa,sajalqvam maja mi q iztri.No saga kato si xodim v bg na 17 mai 6te vzemem s nas kompa 6te go preinstalirame 6te go opravim 4e ne6to ni pravi problemi.

И аз нямам ама ползвам кредора- горе в дясно до бутона изход , натискаш малкото квадратче и си избираш да пишеш на кирилица.

# 208
бобче, смени малко снимките на Йована, сложи някакви нови да я видим сладураната колко е пораснала  Hug

# 209
Откога се каня да го направя, че тези са отпреди 3 месеца, ама все няма време. ей ме на и сега бързам за работа. Тези дни ще да е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт