Детски градини в Пловдив?

• 200 529
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Пловдив
hrismi_13 ,преди беше до училище Любен Каравелов на 6 ти септември.Градина като градина-по-малко деца са и се предполага,че им обръщат повече внимание.Старата сграда им беше кофти,новата е много по-добре.Дворчето е мъничко,но ще го накипрят

# 1 396
  • Пловдив
Не е нова, Дъга от мечти сменя базата си.Таксата е 270+4лв. на ден за храна.Би трябвало от 15 септември да започнат. Peace
А къде се е намирала преди?Хубава градина ли е,ако сте чували нещо?
Преди бяха в близост до родилния дом "Весела"
Отзиви - нямам, но живея в близост до новата им сграда - ремотираха я перфектно. В момента правят дворчето, което е част от двора на църквата "Св.Троица"

# 1 397
  • Пловдив
Момичета, някой има ли инфо, дали в Каменица наистина има само една тоалетна за всички групи/предполагам 4/. newsm78

# 1 398
Здравейте!!!

този постинг го бях пуснала в черен списък за Пловдив, но се оказа, че е в друга секция  Embarassed

Исках да изкажа моето разочарование, възмущение, яд ... и т.н.т. подобни чувства. от точно определана детска занималня и да споделя какво ми се случи за съжаление  Cry

Наложи ми се за един ден да дам детето си в такава занималня "ВСЕЗНАЙКО" гр. Пловдив, при все че тя ми беше препоръчана от близка приятелка. За съжаление случаят беше спешен и не можах да си направя аз сама проучването влезнах само на сайта им и го разгледах.

Проблемът беше, че детето ми беше освирепяло от глад  Twisted Evil

Може и да не ви се стори толкова сериозно за един ден няма да умре от глад, но самото отношение или липсата на внимание към детето направо ме смаза...  Sick

Казаха ми да оставя 2 лв за храна освен таксата, но не ме предупредиха да дам допълнително парички(което ми се струва не много редно да се дават пари на 5 годишно дете) или да и сложа нещичко.
На обед са ги завели на гостилница детето ми е поискало супа, която не му е харесала и не я е яла. Госпожата била говорела по тел. и детето ми не е смеело да я прекъсне за да си поиска нещо друго. Съответно и никой не и е предложил нищо.
Но и след обеда никой даже не е попитал дали е гладна.

Явно децата са ги извеждали всеки си е взел по нещо или майката е сложила допълнително храна. Детето ми не е от най-скромните, но не е и от най-нахаканите и тъй като е била за първи път там в чужда обстановка и лица, не е посмяла да си поиска нищо.

Как може да поемеш отговорност, че ще се грижиш за дете, а изобщо да не забележиш, че детето не се е хранило и да му предложиш. Мисля че не става въпрос за пари, не мисля че госпожите са се съмнявали, че ще им доплатя за нещото което ще й купят.

Аз не доумявам.  newsm78

Когато се обадих да питам, тъй като майка ми взе детето, управителката едва ли не искаше да ме изкара, че аз не съм се сетила да сложа нещо, каза че би трябвало да е яла на обед. Другите как не били гладни   #Crazy
Някакви несериозни неща, като се има в предвид че сме за първи път.
Каза че проблемът не бил при нея, а при мен и затвори телефона.  Confused Confused   #2gunfire

Нямам думи това са хората, на които доверяваме децата си.

Не мисля че имам някаква вина, че не съм се сетила да сложа храна, НО каквото и да е щом си поел грижата за дете, най-елементарното е то да е нахранено или поне да забележиш дали се е хранило.

Толкова и ги гледат.  #Cussing out

Знам че за един ден глад нищо няма да й стане, но стресът който ни докара.
Малката каза че се е чувствала като сираче и как така не съм и дала пари за да се нахрани. Почувствах се все едно съм си предала по някакъв начин детето 
Ле-ле как се изразява вече.

Та това е: за детска занималня "ВСЕЗНАЙКО" гр.Пловдив , проблемът че детето ми е стояло цял ден гладно е изцяло мой.

# 1 399
Момичета,някой има ли информация за новата детска градина(частна) в Кючук Париж?Намира се точно до църквата на Събота пазара.Интересува ме кога ще отвори и каква ще е таксата Thinking

Вече са ти писали за градината, че съществуваше до сега до родилен дом Весела, а сега от септември е в новата и ремонтирана сграда в Кичука!  Peace От 15 септември до 30 юни таксата е 2 700 лева, като храната се плаща всеки месец, по 4 лева на ден! Юли и август има летни групи, ако детето ги посещава се заплащат отделно! Peace В таксата влиза и английски език всеки ден! Градината се казва Дъга от мечти!  Simple Smile

# 1 400
Таксата от 4 лв. на ден за храна отделно ли е от останалата такса?

# 1 401
  • Пловдив

да

# 1 402
  • Пловдив

да

Доста скъпичко! Дано условията си заслужават.

# 1 403
Дори е евтино, на фона на разходите
Но пазарът толкова позволява

# 1 404
Момичета, да питам и тук - впечатления от госпожите Джеладска и Милева от Червената шапчица?

Да не са Джалалиева и Маслева ?

# 1 405
  • Пловдив
Момичета, да питам и тук - впечатления от госпожите Джеладска и Милева от Червената шапчица?

Да не са Джалалиева и Маслева ?
Не, така са имената Simple Smile

Да попитам, предвид, че още сме зайци и не съм на ясно с процедурите в градините. Малката беше за първи ден на градина в петък, в друга група, защото нейната е под карантина. В неделя вдигна температура и в понеделник сутринта мъжа ми отиде да каже, че няма да е на градина. Госпожата е казала, че няма проблеми, но той не е попитал дали като оздравее трябва да носим медицинска бележка. Днес вече е по-добре, утре е почивен ден и в четвъртък живот и здраве мисля да я водим. Та въпроса ми е трябва ли бележка или да се обадим, че ще присъства?

# 1 406
  • Пловдив
Ако детето е отсъствало повече от 10 дни се носи бележка от личната лека.  Wink
 Ако са по-малко просто сутринта го водиш на градинка  Peace
Ако е отсъствало повече от 2 месеца се правят отново чревни. Това е.

# 1 407
  • Пловдив
а ако детето отсъства не защото е болно,а защото е на почивка примерно 2 седмици какво става

# 1 408
а ако детето отсъства не защото е болно,а защото е на почивка примерно 2 седмици какво става
Отивате при педиатъра ви и си вземате бележка-без значение дали е болно или здраво детето,при отсъствие от 10 и повече дни,в градините или яслите искат мед.бележка.

# 1 409
Няма значение каква е причината .
10 дена отсъствие = бележка
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт