Детски градини в Пловдив?

• 202 361
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 810
  • Пловдив

В Буратино излезнали ли са списъците  Shocked? Преди 4-5 дни минах да проверя и все още нямаше изнесени  Rolling Eyes. Казаха ми, че към 4-5 юни евентуално щели да са готови  newsm78.

Предполагам, че са се обадили да питат къде предпочитат, защото са подадени молби и в двете градини. В момента чистят дублажите.

# 811

В Буратино излезнали ли са списъците  Shocked? Преди 4-5 дни минах да проверя и все още нямаше изнесени  Rolling Eyes. Казаха ми, че към 4-5 юни евентуално щели да са готови  newsm78.

Предполагам, че са се обадили да питат къде предпочитат, защото са подадени молби и в двете градини. В момента чистят дублажите.
Точно Simple Smile
Списъци ще има на 10 юни.

# 812
За всички градини ли списъците ще излязат на 10 юни  Rolling Eyes
Някой ако знае нещо за градините "Малкият принц" и "Дружба",моля да ми пише  Praynig Hug

# 813
За всички градини ли списъците ще излязат на 10 юни  Rolling Eyes
Някой ако знае нещо за градините "Малкият принц" и "Дружба",моля да ми пише  Praynig Hug
Едва ли - говореха за Буратно и Искра - за тях цитирам, за тях казвам..

# 814
  • Пловдив
Обаждах се да проверявам в Малкия принц - отказаха ми информация, да изчакам да излязат списъците, което ще е между 1ви и 10 юни  Simple Smile

# 815
Коя е тази градина Люляк,къде по точно на Иван Вазов?

Сега се прави ремонт на  Дг срешу гимназия ( бившата Лиляна Димитрова),на Иван Вазов, преди незнам как се е казвала,сега пише Марина БГ,незнам кога ще  я пускат,но май ще е частна  newsm78
Наш близък я взе  Flutter

# 816
  • Пловдив
Eli83, аз говоря за Люляк на Екзарх Йосиф. А филиала е точно срещу Лиляната. Може вече да са върнали къщата на собствениците, но днес децата пак бяха в градската.

# 817
Те я взеха под наем,но незнаех че има и в момента групи там,знам че тече ремонт  newsm78 освен етаж да са взели за детски център,още незнам подробности Crazy

# 818
  • Пловдив
Обаждах се да проверявам в Малкия принц - отказаха ми информация, да изчакам да излязат списъците, което ще е между 1ви и 10 юни  Simple Smile
И аз щях да се обаждам днес, но добре че сте вие  Wink
Онзи ден минаха и през нас да ни "проверят" и споменаха, че чак юли ще се разбере дали сме приети, при което аз останах  Shocked

# 819
  • София
Ама вие направо ме ошашавихте с тия домашни посещения. Добре, ако няма никой вкъщи в този момент? На нашата врата пише друго име например.

# 820
В детска градина Дъга има списък.Дали може да ми кажете като изпишат детето от градина ще го приемат в градина , че маи имал нов закон  Rolling Eyes

# 821
В детска градина Дъга има списък.Дали може да ми кажете като изпишат детето от градина ще го приемат в градина , че маи имал нов закон  Rolling Eyes
Да го изпишат от ясла имаш предвид? Да, има нов закон.. Не ги приемат автоматично от ясла в градина..
Ще го приемат на 1 септември на градина..

Я питай пак, че нищо не разбрах ..

# 822
  • София / Пловдив
Ама вие направо ме ошашавихте с тия домашни посещения. Добре, ако няма никой вкъщи в този момент? На нашата врата пише друго име например.

Мже би ще питат съседите.
Както други майки разказаха, че вече са правили.

П.П. Сменете табелката на вратата за всеки случай  Wink

# 823
  • Пловдив
Списъците за ДГ "Детелина" са излезнали.

# 824
  • plovdiv
Здравейте,
някой има ли информация за детската градина в с.Марково?

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 12:26 от freia

Общи условия

Активация на акаунт