Детски градини в Пловдив?

• 202 342
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 230
Вярно ли е че директорката Камбурова (ЦДГ "Славей") приемала деца срещу рушвети? Аз живея много близо до градината, но понеже не бях в страната можах да подам молба само миналия април. Детето ми е родено ноември 2006-а. Тогава тя ми каза че съм била закъсняла и съм могла да подам молба, но тя нямало да приеме дъщеря ми. Тази година отидидох още на 4-и януари и както става по параграф 22 същата директорка ми каза абсолютно същото.Подайте си молба, но дъщеря ви няма да влезе, групите са ми пълни. Но вече от 2 места чувам че директорката е подупна. Вярно ли е?
Незнам дали е вярно за подкупите / аз също съм го чувала/, но на вратата на детската градина пишеше,че молби ще се приемат на 15.01.2010г.Ти подаде ли молба на 04.01.2010г и какъв входящ номер ти дадоха?

# 1 231
Аз пък се чудя, чудя и не мога да се сетя в града детска градина без приемна за родителите... А не е като да не съм ги обиколила всичките. Пък и всички си приличат като 2 капки вода, с изключение на пригодените готови сгради, са строени по 3-4 проекта всичките.

# 1 232
  • София / Пловдив
И в нашата градина не се влиза - децата се оставят на вратата, където са шкафчетата с обувките. Но сега в зимния период влизаме вътре до пейките и спокойно говорим с госпожите, особено сутрин, вечер си слизат сами в повечето случаи.

# 1 233
  • Пловдив
И в нашата градина не се влиза - децата се оставят на вратата, където са шкафчетата с обувките. Но сега в зимния период влизаме вътре до пейките и спокойно говорим с госпожите, особено сутрин, вечер си слизат сами в повечето случаи.

За това говорим.....поне аз, споменах, че в Чучулига чакат пред ВХОДНАТА врата на градината, не тази на улицата, а на самата сграда, никакви шкафчета с обувки никакви екстри. Не мога да го приема Rolling EyesКакто и да е, ще видим като му дойде времето.

# 1 234
Вярно ли е че директорката Камбурова (ЦДГ "Славей") приемала деца срещу рушвети? Аз живея много близо до градината, но понеже не бях в страната можах да подам молба само миналия април. Детето ми е родено ноември 2006-а. Тогава тя ми каза че съм била закъсняла и съм могла да подам молба, но тя нямало да приеме дъщеря ми. Тази година отидидох още на 4-и януари и както става по параграф 22 същата директорка ми каза абсолютно същото.Подайте си молба, но дъщеря ви няма да влезе, групите са ми пълни. Но вече от 2 места чувам че директорката е подупна. Вярно ли е?
Незнам дали е вярно за подкупите / аз също съм го чувала/, но на вратата на детската градина пишеше,че молби ще се приемат на 15.01.2010г.Ти подаде ли молба на 04.01.2010г и какъв входящ номер ти дадоха?
Не, не подадох молба, тя каза, че съм имала право, но нямало да вземе детето ми, тъй като 2-рата и група била вече запълнена миналата година. Т.е. миналата година съм закъсняла, което значи, че и този септември няма да влвзе в никаква група, щото децата от 1-ва директно отивали във 2-ра група....А тя лично миналия април ми каза да бъда първа тази година и да подам молба, а сега като се появих ми се разкрещя.....Затова питам за подкупте дали е вярно.

# 1 235
  • София / Пловдив
mamaden, само да допълня, че достъп до шкафчетата с обувките имаме родителите на трета и първа група, които са на втория етаж  Wink На втора и четвърта група, които са на първия етаж, родителите си стоят пред вратите и чакат.

# 1 236

Fitzgerald, дори и някой да е дал - едва ли ще си признае. Досега не съм чула някой да си признае, че е платил подкуп  Peace
Да, най-вероятно си права, за съжаление....Аз даже не знам колко е нормално да се дават, но при нейното оношение (на Камбурова) едва ли ще си губя времето...

# 1 237
А тя лично миналия април ми каза да бъда първа тази година и да подам молба, а сега като се появих ми се разкрещя.....Затова питам за подкупте дали е вярно.
Тя май на всички казва да са първи на опашката пък щяла да види какво да направи Mr. Green

# 1 238
И ние в "Албена" си стоим отвън , не ни пускат даже в коридора , децата ги водят готови обле4ени , а сутрин който иска да си обуе пантофите на детето го рави отвън. Това е положението , да не им изцапаме новата градина ли ,що ли? Не ми е приятно много ,но явно такъв ред са приели.

# 1 239
  • Пловдив
mamaden, само да допълня, че достъп до шкафчетата с обувките имаме родителите на трета и първа група, които са на втория етаж  Wink На втора и четвърта група, които са на първия етаж, родителите си стоят пред вратите и чакат.

Това диксриминация по етажи ли е Wink?
elito_elito , попитали ли сте защо?

# 1 240
Fitzgerald, в някое от поредните интервюта кметът твърдеше, че в момента имало свободни места в дет.градини в града. Защо не попиташ в общината, ей така от любопитство, кои са свободните места и в кои градини, където в момента може да тръгне детето ти  Peace

Каспър,  Каменица е една от тях - ежедневно я наблюдавам /сутрин и вечер/. Входът откъм ул. Хан Аспарух примерно /както и онзи откъм двора също/. Родителите стоят на тротоара с чадърите, натискат домофона и казват името на детето и си чакат вънка с чадърите, на тротоара на ул. Х. Аспарух. Именно на същата улична врата висят и списъците с таксите  Mr. Green Меню обаче не виждам  Mr. Green /то може и да ги канят поне във входа да влязат, да не ги вали дъжда, ама пък това може да са някакви скромни родители, дето не искат да цапат  Thinking  Wink/

и пак казвам - не съм за това всеки да влиза и да се сурка по етажите нагоре-надолу, но поне във фоаето да ги пускат ... Вещичке, за това си права - по селските градини няма никакъв ред и всеки си влиза, където му хрумне ...

# 1 241
  • Пловдив
Fitzgerald, провери в Люляк. До края на месеца ще открият филиала на ул. Теодосий Търновски. Там мисля ще приемат 2 групи всяка от по 25 деца. Едната 100% е за набор 2006, т.е. 1-ва група. За другата не съм сигурна. Приемният ден на директорката е вторник  Peace

# 1 242
добавям Пепи - вторник от 9 до 16 ч. Но мисля, че там искат и служебни бележки, че работят родителите /ако не греша/. По телефона ще дадат повече информция за документите.    

# 1 243
Аз също имам дете вдетска градина " Каменица" и е от първа група. Но ще кажа , че трбва да има ред при приема и изпращането на децата, ни.Още повече, че точно от този  вход е мног неудобно да се пускат родители, защото фоайето с градеробчетата за обувки на децата е до входа на кухнята, много е малко, а и доста често родители се спират и разговарят помежду си и има случаи, когато не можем да се разминем. в крайна сметка не е ли по-важа хигиената, която е свързана със здравето на децата ни, а и за мен е по-лесно сутрин като бързам за работа да ми вземат детето и да го обслужват вместо мен, даже ми се струва, че за учителите и лелите е по-натоварващо. Вкарйна сметка нали учител или леля приема детето,  винаги има човек долу, дори и директорката доста често също е там.А когато искам винаги мога да разговарям с учителите или директорката. Макар че имат определено време за разговори с родителите всеки ден от 12.30до13.30, никога не ми е отказан разговор с учител или директор .А в началото на годината бях доста притеснена за това как ще свикне детето ми  и доста често исках да разговарям  с персонала , но всички и учителки и директор бяха много любезни с мен.

# 1 244
Аз също имам дете вдетска градина " Каменица" и е от първа група. Но ще кажа , че трбва да има ред при приема и изпращането на децата, ни.Още повече, че точно от този  вход е мног неудобно да се пускат родители, защото фоайето с градеробчетата за обувки на децата е до входа на кухнята, много е малко, а и доста често родители се спират и разговарят помежду си и има случаи, когато не можем да се разминем. в крайна сметка не е ли по-важа хигиената, която е свързана със здравето на децата ни, а и за мен е по-лесно сутрин като бързам за работа да ми вземат детето и да го обслужват вместо мен, даже ми се струва, че за учителите и лелите е по-натоварващо. Вкарйна сметка нали учител или леля приема детето,  винаги има човек долу, дори и директорката доста често също е там.А когато искам винаги мога да разговарям с учителите или директорката. Макар че имат определено време за разговори с родителите всеки ден от 12.30до13.30, никога не ми е отказан разговор с учител или директор .А в началото на годината бях доста притеснена за това как ще свикне детето ми  и доста често исках да разговарям  с персонала , но всички и учителки и директор бяха много любезни с мен.

Подкрепям  Peace
Голяма работа,че няма вие да нахлузите пантофите на детето си,а някоя леля.За мен е абсолютно неприемливо да се мотаят купища родители,да се вдига глъч и да се внасят мръсотии от улицата.Ако детската градина си има обособено голямо помещение за съблекалня,ясно.Но ако няма такова /точно както е в "Каменица" метър на метър пред кухнята/ не виждам как ще стане номерът.За мен по-важно е детето ми да е на чисто и спокойно място,далеч от любопитните надничащи погледи на родителите,пък било то и някой друг да му свали якето и шапката  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт