Детски градини в Пловдив?

• 200 551
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 350
Пумукъл,къде се намира Албена?Аз ги знам по местоположение,имената са ми чужди EmbarassedЗначи ли,че трябва да чакам 1-ви октомври за там или и сега мога да ида?

# 1 351
Албена е в район Южен, до СОУ " Яне Сандански", между Македония , Вапцаров и Кичево. За нея се подават молби чак от 1 октомври за набор 2008, останалите градини приемат вече молби, даже си позакъсняла.
Но Албена не е лъжица за всяка уста. Там се плаща.  Crazy И от повече от 600 деца подали тази година ще влязат само около 50. Чух, че имало платили, които въпреки това не са в първите списъци за приетите  Peace

# 1 352
Момичета  МОЛЯ,споделете впечатления от детска градина Марица

# 1 353
Нямам никакви впечатления за  учителките и персонала

# 1 354
Момичета  МОЛЯ,споделете впечатления от детска градина Марица

Пиши ми на лични какво те интересува  Peace

# 1 355
  • Пловдив
А от Червената шапчица никой ли няма впечатления Sad

# 1 356
Момичета, а знаете ли нещо за детски ясли номер 1? Благодаря предварително Simple Smile
Впечатленията ми са от разговор когато исках да записвам детето - правиха се на много важни и как нямали свободни места (минимум половин година щях да чакам и без това) - бла бла - другите 2 ясли в Кършиака ми потвърдиха място и аз даже имах възможност да избирам  Peace
[/quote]
Впечатленията ми са с 5-годишна давност, но от ясла 1 аз не бях доволна. Дотолкова, че реших второто, живот и здраве, на ясла да не записвам. Благодаря съм за такова 'гледане', честно казано.
Благодаря за отговорите. Само там имаме шанс да ни приемат (че доста закъсняхме с подаване на молбата)ама.... ще се позамисля Cry Никьде няма споделени мнения за тази ясла. Само вашите две мнения сега и то негативни... Thinking Дано ни приемат и някьде другаде, за да имам някакъв избор. Praynig

# 1 357
Момичета, а знаете ли нещо за детски ясли номер 1? Благодаря предварително Simple Smile
Впечатленията ми са от разговор когато исках да записвам детето - правиха се на много важни и как нямали свободни места (минимум половин година щях да чакам и без това) - бла бла - другите 2 ясли в Кършиака ми потвърдиха място и аз даже имах възможност да избирам  Peace
Впечатленията ми са с 5-годишна давност, но от ясла 1 аз не бях доволна. Дотолкова, че реших второто, живот и здраве, на ясла да не записвам. Благодаря съм за такова 'гледане', честно казано.
Благодаря за отговорите. Само там имаме шанс да ни приемат (че доста закъсняхме с подаване на молбата)ама.... ще се позамисля Cry Никьде няма споделени мнения за тази ясла. Само вашите две мнения сега и то негативни... Thinking Дано ни приемат и някьде другаде, за да имам някакъв избор. Praynig
[/quote]

Пробвай в ясла номер 30 зад ТЕТ-Ленин,ако ти е удобно.
Нас ни взеха там веднага за 1 седмица.Детето ми беше точно на 2 години.
Хубава ясла,аз съм много доволна  Peace

# 1 358
Момичета, какво ви е мнението за детска градина "Чучулига", намира се зад ТЕТ-а? newsm78

# 1 359
  • Пловдив
 Mr. Green И аз търся мнения за ДГ Малина  Peace

# 1 360
Търся мнения за ДГ Чайка аз съм подала само там документи за другата година ,та се чудя и къде другаде да се пробвам за да имаме и резервен вариант   Peace .Ако има други майки който са записали децата си там  и по точно набор 2008г. може ли да споделят кой номер са ?

# 1 361
има ли мнения за Червената шапчица

# 1 362
  • Пловдив
има ли мнения за Червената шапчица
И аз питах преди няколко страници, но никой не се включи.

# 1 363
Момичета, похвалиха ми детска градина "Дъга" в Кършияка - някой да знае нещо за нея?   Praynig

# 1 364
Току що ми съобщиха, че нашата градина (Искра) юли месец ще е със сборни групи от други градини.. а август няма да работи изобщо.. Децата ще са в Майчина грижа..
За целта искат бележки и от двамата, че работят блабла..
Да видим какви комбинации ще творим  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт