Детски градини в Пловдив?

• 200 550
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Пловдив

duhi_puhi ,летните почивки и сборни групи нищим в тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=507859.30

# 1 366
  • Пловдив
Някой може ли да ми даде скорошни впечатления от частна ДГ "Приказка без край" и/или "Детство мое"?!
Това ми е алтернативата за затварящите ДГ!!! Whistling

# 1 367
Момичета, похвалиха ми детска градина "Дъга" в Кършияка - някой да знае нещо за нея?   Praynig
Зла Вещица е експерт  Peace - май това е най-желаната градина в района  Crazy

# 1 368
има ли мнения за Червената шапчица
И аз питах преди няколко страници, но никой не се включи.

Чисто нова градина, просторна, хубава, ще посъберете пари за играчки, помагала и др,но то навсякъде е така  Wink
Само хубави неща мога да кажа за персонала на Червената шапчица. Ние попаднахме на много мотивирани и всеотдайни учителки, а като гледам и другите са такива.
Проблемите на градината идват от там, че общината и фирмата изпълнител ( фалирала) нямат пари да довършат двора -сенници и катерушки, а основният проблем е чилъра за охладителната/отоплителна система, който не е доставен и монтиран. Градината е с огромни прозорци и в топло време особено на 2рия етаж става непоносима жега, като оранжерия, децата спят по гащички и са вир вода ( да не говорим, че някои не могат въобще да спят), има басейн, който не работи (пак нещо недовършено).
От родителското настоятелство писахме писмо до кмета, до изпълнителя, събрахме подписка, срещахме се с кмета и с шефа на фирмата, получихме уверения, че нещата ще се изпълнят за определен срок, но уви...още си чакаме.
На кратко, това е за Червената шапчица.

# 1 369
  • Пловдив
Е-е-е, много лошо това с охлаждането и отоплението, а най-много ме е яд за басейна, кандидатствахме там главно заради него Sad Жалко за децата...

# 1 370
  • Пловдив
Момичета, похвалиха ми детска градина "Дъга" в Кършияка - някой да знае нещо за нея?   Praynig
Зла Вещица е експерт  Peace - май това е най-желаната градина в района  Crazy
Ами аз съм писала на предната страница, че съм много доволна и си мислех, че все пак се четат поне последните няколко мнения Wink

# 1 371
Аз поразпитах за чдг" Приказка без край". Там условията са перфектни. На моя приятелка детето ходи там и е толкова щастливо, вечер не иска да ситръгва от там, а сутрин е първо. децата се хранят в бял порцелан, салфетки и цвете на масата(все едно ресторант). Учителките са много внимателни и усмихнати, децата правят това, което им харесва, без да се насилват. Всеки ден изработват разни красиви неща, с които радват родителите си, а в другите градини лятото "отпускат"- само гледат децата и то с такава досада!
Искам и моето дете да бъде обградено с такова внимание, по-леко да понесе раздялата с мама.

# 1 372
  • Пловдив
roksi13 ,за 300 лв на месец е нормално това да се случва

# 1 373
А за дг"Перуника" съм чувала ужасни неща. Там е пълно с циганета, които говорят само на цигански, бият се , псуват,подиграват се на учителките,а  те са се превърнали в звероукротители. Ако са ви мили децата, не ги записвайте там- ужасно е, ще си усакатите децата.
За "Червената шапчица" мога да кажа, че там само ни мотаят. Директорката ни обещава незнам колко пъти, че сме в списъка й, а изобщо не сме приети. Какво иска незнам, питахме я за спонсорство, тя каза,че не практикувала така. При записване, ако душата ти иска-добре.

# 1 374
А за дг"Перуника" съм чувала ужасни неща. Там е пълно с циганета, които говорят само на цигански, бият се , псуват,подиграват се на учителките,а  те са се превърнали в звероукротители. Ако са ви мили децата, не ги записвайте там- ужасно е, ще си усакатите децата.
За "Червената шапчица" мога да кажа, че там само ни мотаят. Директорката ни обещава незнам колко пъти, че сме в списъка й, а изобщо не сме приети. Какво иска незнам, питахме я за спонсорство, тя каза,че не практикувала така. При записване, ако душата ти иска-добре.
пробвай в Елица или Звезда в кв. Смирненски, там може още да има места. В Белослава в Тракия пък щели да разкриват 4 нови групи, така че и там може да попиташ.

# 1 375
Момичета как е положението с комарите тези дни по вашите градини??? Дъщеря ми вчера се прибра на решето- ужас, до алергозан стигнахме! То май в целия квартал е пълно с комари и в яслите има- къде да се обърна да се жалвам да пръскат???

# 1 376

да взема да те опонирам ли..Тц..който ти е дал тази информация за Перуника - ЛЪЖЕ

Супер детска градина, вярно че има и от други етноси, но определено директорката си ги подбира. Циганчетата са от богати и елитни семейства, много по културни от някой българчета и по възпитани.
След основен ремонт е градината, госпожите са ИСТИНСКИ педагози - което е най-важното.

аз като съм в момента в Малкият Принца да не мислиш че е хубаво..

100 пъти съжалявам че се преместих от Перуника в Принца. Последната елитна от към база, ама само това.

# 1 377
  • Пловдив
От доста време търся мнения за ОДЗ "Зора" и странно защо нищо не намирам... А е голяма градина..
Та ако някой има някакво впечетление от нея, моля да сподели  Hug

# 1 378
Цитат на: roksi13 в Сряда, 30 Юни 2010, 21:21А за дг"Перуника" съм чувала ужасни неща. Там е пълно с циганета, които говорят само на цигански, бият се , псуват,подиграват се на учителките,а  те са се превърнали в звероукротители. Ако са ви мили децата, не ги записвайте там- ужасно е, ще си усакатите децат

Когато само си "чувала" разни клюки,а не знаеш истинската реалност, хайде моля да не публикуваш, разни глупости във форумите. ЦДГ "Перуника" е  една от най-хубавите градини в Пловдив с много хубава база и отлични учители и никой родител, записал детето си там, няма да го Осакати, напротив- децата там се чувстват прекрасно и придобиват много знания и умения.

# 1 379
  • Пловдив
Е, чак пък с досада да ги гледат в другите градини - не съм съгласна. Дъщеря ми е в градина с ужасна база - Чайка - апартаментите на Гълъбец. Учителките и лелките обаче са чудесни (на нашата група се смениха няколко учителки за три години, но всички са чудесни   bouquet), определено се отнасят с всяко дете с голямо внимание, много добре ги занимават и ги учат на много неща. Това, поне за мен, компенсира обстановката.

Общи условия

Активация на акаунт