Детски градини в Пловдив?

• 200 526
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Пловдив
ОК,мерси

дано педито да е дащно на бележки  Laughing

# 1 411
  • Пловдив
Мерси за бързия отговор, значи няма нужда от бележка, реално е отсъствала 2 дни.
Elfita, за други нужди може би предварително трябва да се уведоми в градината  Peace

# 1 412
Мерси за бързия отговор, значи няма нужда от бележка, реално е отсъствала 2 дни.
Elfita, за други нужди може би предварително трябва да се уведоми в градината  Peace

Броят се календарните дни ,а не работните . Ако сте се обадили ,че е болна , може би ще ви поискат бележка ,че е оздравяла , ако не са много разсеяни  и не забравят. Правилото е , ако  е било болно детето, или е отсъствало по друга причина повече от 10 (календарни ) дни се представя бележка от педиатър Peace

# 1 413
Момичета,виждам,че тук пишете какво се случва,какво ви харесва или не ви харесва в детските градини,които децата посещават в Пловдив. Много искам да получа информация и мнения за г-жа Митева от детска градина "Весела" в район Север. Синът ми е при нея ,в първа група е. Имали сме няколко срещи с нея за 5-те дни,в които е ходил на детска градина,но мнението ми за нея е доста противоречиво. Благодаря предварително на всички майки,които ще се отзоват  bouquet

# 1 414
Познавам майка, чието дете сега е завършило при нея. Не е доволна от предучилищната въобще.
Дали е така, не мога да знам в детайли, защото не съм разпитала в подробности.

# 1 415
Момичета,моля ви споделете мнение за детска градина 8 Март в Кичук Париж. Чувала съм добри отзиви,но от преди 5 години,незнам как е в момента. Или пък ако имате добри отзиви за друга градина в този квартал?

# 1 416
Каспър,моля те,ако имаш възможност разпитай тази майка от какво точно не е доволна.Аз лично съм възмутена,защото не желае да ми каже как се държи синът ми.Ако попитам "Бил ли е послушен?",тя ми отговаря "Вие какво очаквате?",ако попитам по другия начин "Имате ли някакви забележки относно поведението на сина ми?",отговора е "Аз забележки няма да коментирам" ShockedЧестно казано на мен това ми се струва странно,защото другата му госпожа без да питам,когато ходя да го оставям или взимам дори и за 5-те дни,в които е ходил ми споделя какво прави детето,споделя ми впечатленията си от него. В крайна сметка синът ми е на 3 години и не може последователно да ми разкаже точно как е минал денят му,аз разчитам на госпожите да ме осведомят. Иска ми се да разбера дали въпросната г-жа Митева има някакво отношение конкретно към мен или просто такъв е стереотипа й на работа.
  Още веднъж моля,ако има майки на деца,които са били при нея да си споделят техните лични мнения.Благодаря.

# 1 417
  • Пловдив
didava, нямам впечатления от тази учителка, нито от "Весела", но мога да ти кажа, че това поведение за мен не е коректно.

Моите вече са в училище, но и сега, и в ДГ, очаквам от учителите някаква реакция, коментар по отношение на детето, как се справя с новата обстановка и общуването с непознати, с учебния материал, има ли някакви проблеми според учителя, и какви...

Поговори малко по -твърдо с въпросната учителка и й обясни, че това е важно, според теб...
Това поведение ми изглежда на незаинтересованост към детето и към работата...

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 09:38 от *Бенджи*

# 1 418
Ей във всяка градина сякаш има по някоя такава госпожа ,която хич не й е там местото.Има толкова други ,които биха с удоволствие коментирали това как е било детето ни през деня,как се е държало.Не сме ги пратили там  да ни ги гледат с безразличие и безхаберие .Оплачете се и на директора ,не е редно такова отношение!!!!!

# 1 419
  • Пловдив
Здравейте !
Предстои ми евентуално местене в Кючук Париж , а нямам представа от градините там. Беше обсъждано , че за някоя от градините документи се подават на 1-ви октомври предходната година. Т.е. моето дете е 2008 набор трябва да подам сега. Коя беше градината и горе-долу къде се намира?

# 1 420
Здравейте !
Предстои ми евентуално местене в Кючук Париж , а нямам представа от градините там. Беше обсъждано , че за някоя от градините документи се подават на 1-ви октомври предходната година. Т.е. моето дете е 2008 набор трябва да подам сега. Коя беше градината и горе-долу къде се намира?

НА 1 октомври подавахме в "Албена".Намира се до училище "Яне Сандански".

А септември мисля,че подавахме в "8-ми март" срещу Била.

Друга в Кичука е "Мая" .При нея мисля,че подава целогодишно,но друг е въпроса ,че я подадеш ,я не.Директорката все бърза и все нищо незнае за положението.И винаги има над 100 молби вече  ooooh!

# 1 421
  • Пловдив
В Мая се подава след като детето направи 1 г-т.е по всяко време след като направите годинката

В Малина се подава по всяко време-няма изисквания за възрастта

сигурно питаш за Албена-намира се в двора на училище Яне Сандански
вие сте големки,но за подаването в Албена е навреме

# 1 422
  • Пловдив
Благодаря много за отговорите!
Ние сега сме в Смирненски и аз съм подала документи навреме в близките градини, та ако трябва ще я водим тук. Но ще се пробваме в Албена. Simple Smile

# 1 423
Благодаря много за отговорите!
Ние сега сме в Смирненски и аз съм подала документи навреме в близките градини, та ако трябва ще я водим тук. Но ще се пробваме в Албена. Simple Smile

Само да ти кажа,че ако ще подаваш в "Албена" е хубаво да ти е сменена адресната регистрация първо за в Кичука.
Защото ние сме от друг квартал,подадохме в Албена,мъжа ми чака цяла нощ в студа,беше 11 поред в списъка с подалите и пак не ни приеха ни на 1-во ,ни на 2-ро,ни на 3-то класиране  Tired

В Малина също не ни приеха,а ни увериха,че нямало да има проблем.

Просто в градините в Кичука важи с пълна сила адреса  Thinking

# 1 424
  • Пловдив
elfi4ka ,как удостоверяваш адресна регистрация за албена?

Общи условия

Активация на акаунт