Детски градини в Пловдив?

• 200 485
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 455
Аз подписах декларация през април месец тази година в Елица  Peace

# 1 456
  • Свиленград
Моля Ви да ми кажете някакво мнение за ДГ"Незабравка". Синът ми от 2 седмици е там, но честно казано не съм много доволна. Оставила съм цяла раница с дрехи, бях ги помолила да следят ако се изпотява да му сменят поне потника. НЕ! Не ги преобличат, не се грижат за тях изобщо. Разчитат изцяло на техните умения,но те са все още деца на по 4 години... Аз ли съм много взискателна майка или те просто не си гледат работата? Питам,защото мисля да се срещна с директорката,а не искам да излезе като някакъв каприз?!
Благодаря ви предварително за мненията си!

# 1 457
Разчитат изцяло на техните умения,но те са все още деца на по 4 години... Аз ли съм много взискателна майка или те просто не си гледат работата? Питам,защото мисля да се срещна с директорката,а не искам да излезе като някакъв каприз?!

Много си взискателна, нищо лично, но ще е отсвирят. За след 2 седмици искаш среща с директорката. Пробва ли да говориш първо с учителките?

# 1 458
Нет не знам дали има, ама поне няма 30 см сняг и -15 градуса GrinningVery Happy:D

# 1 459
  • Пловдив
Моля Ви да ми кажете някакво мнение за ДГ"Незабравка". Синът ми от 2 седмици е там, но честно казано не съм много доволна. Оставила съм цяла раница с дрехи, бях ги помолила да следят ако се изпотява да му сменят поне потника. НЕ! Не ги преобличат, не се грижат за тях изобщо. Разчитат изцяло на техните умения,но те са все още деца на по 4 години... Аз ли съм много взискателна майка или те просто не си гледат работата? Питам,защото мисля да се срещна с директорката,а не искам да излезе като някакъв каприз?!

Според мен им влиза в задълженията детето да е сухо/чисто - да накарат детето да се преоблече (на тази възраст предполагам може), защото едва ли ще се сети само.
Две седмици са достатъчно време да ти станат ясни нещата.
Първо бих говорила с учителките, ако се налага с лелята. Директорката е после чак.
И не бих отлагала разговора, че май както си тръгне от началото, така върви и до края.

# 1 460
  • Свиленград
Разчитат изцяло на техните умения,но те са все още деца на по 4 години... Аз ли съм много взискателна майка или те просто не си гледат работата? Питам,защото мисля да се срещна с директорката,а не искам да излезе като някакъв каприз?!

Много си взискателна, нищо лично, но ще е отсвирят. За след 2 седмици искаш среща с директорката. Пробва ли да говориш първо с учителките?
Да, искам да е срещна с директорката,защото съм говорила и с двете госпожи още в началото. Това беше единствената ми молба. Нямам претенции за нищо друго!

# 1 461
  • Свиленград

Според мен им влиза в задълженията детето да е сухо/чисто - да накарат детето да се преоблече (на тази възраст предполагам може), защото едва ли ще се сети само.
Две седмици са достатъчно време да ти станат ясни нещата.
Първо бих говорила с учителките, ако се налага с лелята. Директорката е после чак.
И не бих отлагала разговора, че май както си тръгне от началото, така върви и до края.

Jul, благодаря ти Simple Smile Simple Smile

# 1 462

Защо реши, че не ги преобличат? Вечер го взимаш с мръсни ръце и мръсни дрехи? Според сезона му обличай и дрехите - щом е топло, не му слагай отдолу потник или пък потник с тениска с къс ръкав...  Освен за дрехите какво друго те притеснява, по което да мислиш, че хич и не се грижат за тях? Директорката не може да ги задължи да му проверяват потника  Wink

Редакция, за да добавя, че не съм чула лоши неща за градината.

# 1 463

Защо реши, че не ги преобличат? Вечер го взимаш с мръсни ръце и мръсни дрехи? Според сезона му обличай и дрехите - щом е топло, не му слагай отдолу потник или пък потник с тениска с къс ръкав...  Освен за дрехите какво друго те притеснява, по което да мислиш, че хич и не се грижат за тях? Директорката не може да ги задължи да му проверяват потника  Wink

Редакция, за да добавя, че не съм чула лоши неща за градината.

Разбира се,че трябва да ги преобличат ако се наложи .
Моята дъщеря,когато беше на ясла/все още не  тръгнала на градина/  винаги я преобличаха,ако се е изпотила,поляла,накапала или изцапала.Винаги ми се казваше да я обличам по-леко примерно,защото се изпотявала,винаги и махаха тениската над потника,ако преценят ,че и е топло.
Нали затова са оставени тези дрехи там и нали затова са тези лелки да се грижат за децата все едно майките им се грижат.Все пак детето се води сутрин,когато е хладно и не може всеки път да се прецени точно с какви дрехи ще му е добре.Времето се променя.Не може да се разита само на това ,с което е облякла майката детето.Нали ако си беше вкъщи нямаше да стои с едни и същи дрехи, а при необходимост майка му ще му ги смени.За какво са иначе всички тези дрехи,които стоят в шкафчето?
Надявам се и в градината да е така  Peace

# 1 464
За другите градини в Кичука не мога да кажа, за Мая мога.
Не съм забелязала директорката да е арогантна newsm78 Че вятър я вее на бял кон, вее я...
И пари не са ни искали за щяло и не щяло. Събирали сме по 30лв. в началото за книжките само и май по 5лв. през декември за дребни подаръчета на децата. Иначе носим всеки месец тх, сапун, кърпи, крушки! - разбирам го това, Общината отпуска пари за ремонти, но за дребните неща няма. За Мая преференциите са самотни майки, деца с брат/сестра в Мая, близнаци, хроничноболни, по реда на подаване.
Дали съм доволна? Зависи на какви госпожи ще попадне детето. Нашите не бяха особен келепир, но сега пък имаме нова титулярка и децата определено я обичат. Иначе децата са чисти, сухи и ... не сме изучили (или поне не употребяваме) нецензурни думи, което си е постижение.

Благодаря ти за информацията jul
.   Hug Все пак това, което го написах е от интернет, не е от лични контакти.

# 1 465

Надявам се и в градината да е така  Peace

Ясла е едно, Детска градина е съвсем друго  ooooh!

# 1 466
  • Пловдив
Какво Ви е мнението за свободните занимания в градините?Имам предвид- плуване,танци,футбол и т.н.Децата Ви посещават ли такива и ако-да-доволни ли сте?

По-конкретно се интересувам от плуването...ако има някой от Пловдив - да разкаже!
Благодаря!

# 1 467
Момичета, моля да споделите какви са впечатленията ви от детска ясла 18 на Васил Априлов 120 А (до ВХВП)  Praynig Знаете ли колко са групите там и по колко деца са в група? Преди нас има записани вече 50 деца - дано имаме някакъв шанс за класиране. В другите ясли от района не искат да ми вземат молбите, защото вече имало много чакащи за 2011 г. Много интересно как някои мами успяват да подават молби още като се родят децата им - аз започнах да обикалям яслите още когато детето бе на 5 м., но директорките все ме отпращат - първо било много рано, след това пък имало вече много записани... ooooh!

# 1 468
  • Пловдив
Какво Ви е мнението за свободните занимания в градините?Имам предвид- плуване,танци,футбол и т.н.Децата Ви посещават ли такива и ако-да-доволни ли сте?

По-конкретно се интересувам от плуването...ако има някой от Пловдив - да разкаже!
Благодаря!
Дъщеря ми ходи на плуване миналата година, тази също чака с нетърпение да почнат уроците. Децата са разделени по възрасти -1,2 3 група, по около 10-12 деца май са. Водата в басейна е м/у 28-30градуса, обикалят из вътре с едни дъски за плуване, щляпат с крачета хванати за парапетите отстрани на басейна. Аз съм доволна, тя също.
Тази година иска и на народни танци  да ходи, записала съм я. Доколкото съм виждала на тържества в градината, децата които ходят на народни танци добре се справят, танцуваха някакво хорце, танци.
Ако нещо по-конкретно те интересува питай, че не се сещам какво друго да пиша.

# 1 469
  • Пловдив
Моя юнак днес е пробно на плуване...да видим дали ще му хареса,че още незнае к`во иска! Wink
Довечера ще развера/дано/ повече,но се сетих...зимата върви парното и вътре е топло но сега...?Страх ме е да не настине и такива неща.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт