Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ФМ и кога се провежда?
Какви са възможностите за осигуряване по време на бременност?
Какви са потенциалните рискове от консумацията на препечени филийки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ФМ и кога се провежда?
-
Какви са възможностите за осигуряване по време на бременност?
-
Какви са потенциалните рискове от консумацията на препечени филийки по време на бременност?
-
Какви са потенциалните рискове от консумацията на пържени картофи по време на бременност?
-
Какво представлява феталната морфология (ФМ) и кога се извършва?
абе хормони
. Аз вчера споделих с таткото идеята и той ме изгледа като ударен с мокър парцал
. Мисля, че си го представи нагледно..... страшна работа са татковците, много лесно се стряскат, мъжка му работа.
Май тая година още не си се заглеждала по боите в магазините
те са поне 10 вида с кристали
...... но секса не е казано, че трябва да е стандартен 
така го тълкувам аз,явно от прекалената възбуда насън 

Не съм питала док, другата седмица ще я питам за мнението й в тази насока, но след миналогодишния мисед и мен ме е страх. Последния път, 2 дена преди теста след това изпитвах лека болка в матката и усетих, че нещата са станали. Затова сега се въздържам 
В коя седмица мога да въздъхна? 
всяка от нас да ги премине успешно, както и последващите, до края и Ноември, живот и здраве всички да гушкаме по едно здраво и сладко пухкаво бебоки!