НОЕМВРИйските ни слънчица, ще са най-красиви на света!

• 10 679
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
arrksi не може да бъдеееее и аз съм 57 кг и съм висока 175 см Hug
Стриите и аз ще ги боря със сетни сили! Hug

# 136
  • София
Всички горе главите  sohappy
Слушам, шефе! Hug Flutter
И изпълнявам! Къде ще ходя! Трябва добро настроение, за да се чувства и бебо така.! Praynig Hug Нали, момичета?  bouquet

За килограмите- аз съм 74 Whistling Но миналото лято бях с 22 отгоре....Звучи прекрасно, нали? Mr. Green След миседа трябваше да направя нещо и започнах борба с гадните килца! Резултата е налице- успях да забременея на 2-рия месец след като спряхме да се пазим, а преди това, първия път, се получи след година опити, нямах и О-ву...... а сега всичко си ми е наред!
Ще се постарая да не кача много, защото съм предразположена към напълняване, но Божа работа, важното е бебо да е добре Praynig, ако ще и 90 кила да стана!  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 12:00 от Мишле_

# 137
Браво Мишленце!!!!!!!! Много ти се радвам!  bouquet

# 138
  • София
Е сега вече я втасах... Счетоводителката ми каза, че имам проблем със здравните и трябвало да довнасям някакви вноски. Това о.к., ама аз никога не съм имала здравна книжка, някой знае ли откъде да я изкопам? Т.е. кой трябва да ми я подпечата, освен личния лекар? Притесних се защото другата седмица се записвам на ЖК и искам всичко да ми е о.к.

# 139
Здравейте, отбивам се само да ви кажа - Лек и успешен ден на всички.Като съм в настроение пак ще пиша  bouquet

# 140
Hot_Lady не се паникьосвай най-важното е да ти се довнесат осигуровките и тя да оправи кашите в персонален регистър,защото явно това е проблема!
А книжката не е фатална новоизбрания лекар ще ти я издаде,щом нямаш досега.И защо ти трябва да си ги довнасяш,да не се отнася за стар период преди да си постъпила в тая фирма?

# 141
Здравейте момичета,един ден ме нямаше,а вече ще трябва нова тема да се пуска-много пишете бе,браво! За запека,вече незнам какво да предприема ,при и мен и дуфалак вече не помага.И аз като Верги,имам пристрастеност към видеозоните и сега пак се чудя кога да отида-другата седмица или в началото на май.От тук разбирам,че д-р Марков има брат.Аз си записах час на стационарния тел. и не разбрах от кой точно Марков ще бъда прегледана.И моля ви да не си мислите лоши работи,сега ни трябва спокойствие.Валя, стискам палци с интервюто.Хайде чао засега

# 142
  • София
Тя при мен историята както винаги е сложна - дано да не четат от НОЙ тук. Да, Розичка, за минал период става дума, когато съм била служител във фирма, но нещо има някакъв проблем. После бях в в колегията и сега пак минах на трудов договор, заради месечните осигуровки, които трябва да се внасят. Аз нищо не разбирам от сметки и счетоводство, но ми каза (счетоводителката) да си ги внеса аз, за да се оправи по-бързо проблема и да ми възстановят прават. Малко объркано го описах, ама...

# 143
 newsm10 newsm10Здравейте,момичета!надявам се да ви сварвам в добро положение с леко бременеене.Искам да ви попитам как се справяте с цигарите?Аз доста ги намалих -по 5-6 на ден,но се опасявам ,че и те са много.В 8 г.с. съм и днес трябва да отида да си взема изследванията от док.Надявам се всичко да е наред и ви го пожелавам и на вас от сърце! newsm10

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 13:05 от bisabork

# 144
Ами щом е така отивай да ги внасяш да се оправят наистина бързо нещата,но гледай да ги внесеш в Инвестбанк за да им влезнат веднага и още на следващия ден да се оправят,в противен случай минава седмица докато обработват чужди банки и гледай да изпишеш периода точно!
Успех! Peace

# 145
  • София
Сиска, гледам те от сутринта висиш на балкона, а не пишеш! Thinking
Слез и кажи как си? Как е коремчето?

# 146
valya_76_08
Цитат
Момичета, аз исках да ви попитам нещо, допреди 2,3 седмици, страшно често ходех до тоалетна, да изпия 1 чаша сок и търча, през нощта се будех също. А от 3,4 дена изобщо нямам такова чувство, но започват да ме болят май бъбреците, горе долу на мястото на яйчниците но и отпред и отзад ??? Някой да е имал такъв проблем ?
Същата съм с тоалетната, дори до скоро взимах витамин С да ме затяга, че от плодовете, млякото и бозата не можех да си вдигна гащите, но от няколко дни отивам с молитви. И бъбреците ме боляха, отзад на талията и се притеснявах да не ме започва бъбречна криза, но ми размина... явно песъчинки съм изхвърляла. Отпред често ме човърка съвсем леко и не съм го свързвала с бъбреците, а с бременността.

# 147
  • София
Мишленце - следя си ви аз и си водя бележки... Ми при мен... Вчера се записах на ЖК - платено във МЦ Вяра, Надежда, Любов, което е на гърба на Тина Киркова. Татито си видя бебока (аз не можах) - каза че махал усилено с крачета и ръчички (ама видял само едната - имал чувството че с другата се е хванал за опора  Laughing ) . Отговаряме си на 11-та седмица и всичко ни е ОК. Спряха ми дуфастона и ношпа-то... Аз обаче не смея ношпа-то да го спра от раз, та го намалявам в момента. Витамини не са ми изписвали... Източиха ми кръвчицата за изследвания... Та това е...

Ооо - не е. Днес се записах и на РАННО ОТКРИВАНЕ НА ГЕНЕТИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И АНОМАЛИИ НА ПЛОДА, което се прави между 11 и 13 седмица... В 14-то ДКЦ. Дано всичко е наред и там.

На преглед отново съм чак на 20.05 - как ще изкарам  Embarassed ...

Хайде вие сте   bouquet

# 148
  • София
Здравейте, оказа се, че и аз ще ставам, живот и здраве, ноемврийска мама  Laughing терминът ми не е още окончателен, но със сигурност за ноември.
Симптоми като гадене и отпадналост имам честичко  Confused
а днес успях да омая служителката в  регистратурата на Фемина и ми смени часа за ФМ, така че да ида 13 седмица /или поне аз си мисля, че ми е 13  Crazy /

Приятен, макар и дъждовит ден от мен!

# 149
Сиската,поздравления!Не се притеснявай,всичко ще е наред!Стискам палци! newsm44

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 13:52 от bisabork

Общи условия

Активация на акаунт