Цветята пищно скоро ще празнуват, БУРГАЗлийки канят се да лазаруват - 53

• 11 702
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Сега си лягам,че утре съм на изпит.  Hug

и аз ,и аз  Sad

А за бижуто и аз съм за хулиганското, по ми харесват големите неща Joy  Роклята ти е много шик, обувките също са супер, браво за избора!  Hug И късмет на изпита!

# 211
Сега си лягам,че утре съм на изпит.  Hug

и аз ,и аз  Sad

А за бижуто и аз съм за хулиганското, по ми харесват големите неща Joy  Роклята ти е много шик, обувките също са супер, браво за избора!  Hug И късмет на изпита!

Благодаря ти. Късмет и на теб.  Simple Smile

Само дето аз не мога да заспя.  Sad

# 212
  • тъгата в мен
ади,бееееее,детенце!Обръщай се към стената и започвай овцете... 1countingsheep
Какво стана с маникюра-тип-зебра? WinkГледам дълги ръкавички си положила?
Който идва на базара,защо не се обажда (да попитам аз)Е ми ,не  ви познавам всичките... newsm78

# 213
Ах' не, аз съм също за по- едрото бижу!
Успех на изпита! Simple Smile

# 214
Ах Не,аз съм за нежното,но ти си знаеш!
А на базара вече бях и си имам придобивка,поставка за яйчице-червена!Свраче,не те познавам бе душа,как да се обадя?
newsm78

# 215
аХ'Не, роклята ти е страхотна. А манекена е ...СУПЕР. Пу-пу. Ама както си качила снимките тука да не кажеш после пак изкопираха ме. Еми ще те копират, я гледай каква си готина. И аз искам такава рокля Crossing Arms
И аз съм за по-грубото бижу. Даже подкрепям wish , че може и нещо по-пищно, нещо по дълго, по-към деколтето да слиза Wink. Може и камуфлаж да е ама да е ефектно. А май само златото ще отива, защото тигровите шарки ми се струва , че са на златист фон Thinking
Успех на изпитите на аХ'Не и Магдалена. Айде, лесни въпроси да ви се паднат.
Честити първи стъпки на Ивчо. Шушонче, ми той 9м направи ли? Ми много рано проходило момчето. Бърза, бърза. running

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 08:14 от krasi72

# 216
  • Бургас
А другото било по-екстравагантно,пък такова нежно имали много хора.  ooooh! Оф,чудя се и аз. А роклята хареса ли ти ?   Rolling Eyes

Изв ама вечер компа мий зъет от лапето  Embarassed
Вярно е, че по-голямо бижу ще стои по-добре на тази шия, ама това на мен не ми харесва, липсва му нещо  newsm78 може би трябва да е по-длъжко, да пада една идея надолу. А като си показала двете нежното стои по-хубаво през моите очи. Иначе роклето е трепач и ще бъдеш най готината ако ще и без бижута да си.
Но пък щом го имали много хора значи ние няма да го имаме, ама ха да не сме преписвачки  Mr. Green
newsm18 newsm18 newsm18 Ний сме номер 1 newsm18 newsm18 newsm18 Ний сме номер 1 newsm18 newsm18 newsm18 Ний сме номер 1 newsm18 newsm18 newsm18

Краси, онзи ден направи 9 м. А вчера и аз го видях как се пуска лапето му с лапе, хукна към телевизора  Joy А главата ми тъпа фанала аз фотоапарата, вместо камерата да го снимам. От 5-6 възможности накрая батерията падна  ooooh!

# 217
Снежи,честит рожден ден!Да си жива,здрава,много щастлива и обичана!

# 218
  • Бургас
Добре дошла на новата мама. Леко бременеене! Hug

Снежи bdbaloni baloni hbday happy bd

Честит прощъпулник на Иво!

Вярно е, че по-голямо бижу ще стои по-добре на тази шия, ама това на мен не ми харесва, липсва му нещо  newsm78 може би трябва да е по-длъжко, да пада една идея надолу. А като си показала двете нежното стои по-хубаво през моите очи. Иначе роклето е трепач и ще бъдеш най готината ако ще и без бижута да си.

Ах Не, и аз подкрепям това мнение!  Hug Успех на изпита!

# 219
  • у нас
Честит юбилей, Снежи! Да си жива и здрава, много любов, успехи и всичко най- най!   bouquet  bouquet  bouquet

Честит прощъпулник на Иво!
  newsm68

# 220
  • Бургас
Снежиnbirthday newsm59 hbdtu
Да си жива, здрава и много щастлива!
Честито първи стъпки на Иво!
аХ'Не, роклята ти е страхотна! Каквото и бижу да избереш, ти ще си най-готината мацка на бала!  Hug

# 221
          ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СНЕЖИ И НА РАДОСТ!!! МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО КЪСМЕТ И МНОГО ДА ВИ ОБИЧАТ И ГЛЕЗЯТ МИЛИ МИ ОВНЕТА!!!!  Wink

Честити ходещи краченца на Ивчо!

Добре дошла новичка  Hug искаме снимкиии от сватбата  Crossing Arms

аХ`Не! както не веднъж съм казвала роклята ти е трепач  Heart Eyes За бижутата не мога да преценя и с двете стои добре, но ръкавиците не ми харесват нещо  Thinking Иначе си Уникална просто  Peace

Аз сега се връщам от София тъкмо влизам, в къщи е лудница и ще имам гости  ooooh! от къде да я почна? Базара нали е до утре? Да оставите и за мен нещичко ейййййй да не изкупите всичко  Naughty

# 222
Благодаря на всички.  Hug
Днес мина лекичко този изпит. Утре е страшното.  Confused Много късмет ще ми трябва.

# 223
 Дарче, аз ти казах, че е по-добре с къси ръкавици, както беше мадамата от снимката, ама ти не.По-оригинално е, всички ще са с такива над лакета. Crossing ArmsИначе роклята е шест.

# 224
Дарче, аз ти казах, че е по-добре с къси ръкавици, както беше мадамата от снимката, ама ти не.По-оригинално е, всички ще са с такива над лакета. Crossing ArmsИначе роклята е шест.

Ръкавиците са вносни,само тези са. Дори искаха по-малък номер,но решихме да не поръчваме нови и стеснихме тези.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт