Цветята пищно скоро ще празнуват, БУРГАЗлийки канят се да лазаруват - 53

• 11 685
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Еееее в центъра пък сега,претенции!Нали градът ще се разраства!
те и него искат да местят
не ми напомняй, че се сетих сега за оная анкета за равитието на града
че ще ме извиняват ама съм им бясна   #2gunfire

# 61
Да ви попитам знаете ли за някакъв склад за парфюми около училище "Иван Вазов"? newsm78

# 62
Ако питаш за маркови парфюми и тестери не е склад а магазин, продават ефтино, намира се на Патриарх Евтимий между цар Борис и Стамболов ли е Стамболийски ли е/ все не мога да я оправя тая улица/.

# 63
Ако питаш за маркови парфюми и тестери не е склад а магазин, продават ефтино, намира се на Патриарх Евтимий между цар Борис и Стамболов ли е Стамболийски ли е/ все не мога да я оправя тая улица/.
Точно за това май питам. Simple Smile Балгодаря ти.  bouquet Значи трябва само да разбера коя е Патриарх Евтимий. Simple Smile

# 64
Точно за това май питам. Simple Smile Балгодаря ти.  bouquet Значи трябва само да разбера коя е Патриарх Евтимий. Simple Smile

Тръгваш по улицата под Иван Вазов училището /т.е. с/у спирката на НХК/ и втората пресечка в ляво. Магазина се пада пак от ляво точно преди кабинета на Ковачева ако я знаеш  Peace  Номера е 50 или 51 ако не се лъжа

# 65
Мерси момичета. Simple Smile намерих един друг пак в този район. Пада се на "Калоян". Дано не са някои ментета, че вземах за подарък. Simple Smile

# 66
Не не са ментета там споко :>

# 67
Не не са ментета там споко :>
Успокояваш ме наистина. Малко се притесних, защото ще го подарявам, иначе ако е за мен и менте да е ще го преживея.

# 68
# 69
  • Бургас
Момичета, благодаря ви за пожеланията! Една виртуална почерпка от мен

А като има събиране, ще почерпя и на живо. Mr. Green

# 70
mama Jijina, честит рожден ден  bouquet
Веселушка, честито и на теб  bouquet
Пожелавам ви да сте живи и здрави, много щастливи и обичани!

# 71
  • Бургас
mama Jijina, честит рожден ден
Веселушка, честито и на теб
Пожелавам ви да сте живи и здрави, много щастливи и обичани!

# 72
Дам във Варна е готино, знам си аз, обичам си я, ама няма. Simple Smile

А пък за МОЛ-ла, добре че не са решили в Твърдица да го тропнат.

Ванче, да ти пожелая и тук лек път! Хубав ден сте избрали. Simple Smile
Пък лека адаптация няма да ти пожелавам, щото много я мразя тая дума. Който си е оправен, ще успее, където и да е!
Айде разчиствай апартамента и събирай багажа, знам какво е, малък ужас.  Laughing

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 05:42 от Вери

# 73
  • у нас
Честит рожден ден на Ивето! Да си здрава и успехи във всяко начинание!  newsm59 newsm59 newsm67  bigdance2

# 74
  • Бургас
ИВЕТО, честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава и щастлива имнооого обичана жена!/по-добрата зодия  Mr. Green Peace/
  bigdance2 nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт