Кокичета, минзухари и всякакви цветя вече избуяха на канадска земя - 25

• 23 248
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
И аз премерих крачето на Флоранс, към 11см е. Ама както вече споменах, скоро купихме такъв тип обувчета и нямаме нужда в момента Whistling

# 61
Пролет, добре дошла и лека бременност  bouquet

# 62
Пролет, добре дошла и лека бременност  bouquet

М-да, откога те чакаме, Пролет  Wink

# 63
И в Монреал си имаме пролет

# 64
Здравей Пролет !!!! Ние сме в Red Deer  и като гледам какъв сняг се сипе на вънка не знам какво да очаквам Лято ли Зима ли? Лека бременност Grinning

# 65
  • Торонто
Не е никак странна случката с sanja. Аз преди време ви бях казала, че и аз получих предупреждение за иключване ако не го имунизирам незабавно с липсващите ваксини. Може би са ви по-малки децата и не знаете и затова повецехто ми отговорихте , че тук имунизациите не са задължителни. Дали е вярно не знам, но със сигурност децата няма да ги приемат в училище без тях.

Sneji, кога е родено малкото ти дете? Mоето е на 30 април , май и вие сте някъде там   bouquet
Ще ти пратя парите в най-скоро време.

# 66
Честно казано, нямах изобщо намерение пак да се обажам по въпроса за ваксините. Но:

Legal exemptions to vaccinations in USA

http://www.nvic.org/state-site/legal-exemptions.htm

CANADA

http://www.vaclib.org/exempt/canada.htm

Unlike some countries, immunization is not mandatory in Canada; it cannot be made mandatory because of the Canadian Constitution.

Не знам кой и на какво основание ви задължава.

# 67
  • Vaudreuil Canada
Добре дошла Пролет!
VessiK това за снега звучи гадно.....

# 68
  • Торонто
Вери, гледам че детето ти е мъничко още. Аз също имам тази информация преди да дойда, но като получиш писмо от Health Canada  не знам какво може да направиш освен да ходиш на съд? А колко време ще отнеме такова дело? А през това време детето не е в училище със сигурност. Пропуска материал, отсъствията се водят в рекорда на детето ...

Всеки си решава разбира се какво да прави, но мисълта ми е, че не е толкова лесно колкото изглежда написано. Отиваш в Канада и можеш да не правиш имунизации.

# 69
  • Vaudreuil Canada
"Only three provinces have legislation or regulations under their health-protection acts to require proof of immunization for school entrance."
Може би това обяснява част от нещата. А между другото може да има и някакви различия когато децата са родени в Канада или са родени в друга страна ... но последното са си мои мисли и разсъждения.

# 70
Не е решението само в съда. Има си писма, които се пишат. Когато му дойде времето да ходи и моето дете на училище, пак ще си говорим. Само да сме живи и здрави.

# 71
Днес ходихме в парка  Mr. Green

# 72
Смути, с какво ходихте в парка? С лодка? Mr. Green
За ваксините - на много тактиката им е да те сплашат, че да клекнеш. Човек ако си знае и търси правата обаче е друго. На мен пък една сестра от местния здравен център като ходихме да теглим бебето ни попита за ваксините и като й казахме че не ни ваксинират, ни разказа за някакво имигранче, което на 11 години нямало нито една ваксина. Ухапало го куче и тия гадове накарали шашнатите родители да му бият всички вааксини #2gunfire Ад разбирам да му бият противобясна ваксина, ,ма те просто са решили да се възползват от ситуацията.
За трите провинции, като прочете човек по-нататък, ще види че и там се допускат изключения:
Only three provinces have legislation or regulations under their health-protection acts to require proof of immunization for school entrance. Ontario and New Brunswick require proof for diphtheria, tetanus, polio, measles, mumps, and rubella immunization. In Manitoba, only measles vaccination is covered. It must be emphasized that, in these three provinces, exceptions are permitted for medical or religious grounds and reasons of conscience; legislation and regulations must not be interpreted to imply compulsory immunization. "
Нали веднъж тук някой беше ;итирал за ваксините от сайта на Отава мисля - за Онтарио. И там така беше написано.
Честно казано, ако и аз бях току-що пристигнала и получех такъв масиран натиск, и аз щях да ваксинирам Embarassed

# 73
Smuty - парка е страхотен Simple Smile Носете си плувки  Rolling Eyes

Тук настъпи жегата. За тези дето не знаят, в момента съм с дребосъчка и мъжа ми в Дубай. Хората се пържат, а аз умирам от кеф!!! Гледайте да сготвите някоя жега и в Канада, че иначе хич няма да ми се връща   Sunglasses

Ето малко снимки на центъра - не се плашете, ние не сме там. Само 1 път ходихме и не посмяхме да слеземе от рейса! Дали е арабски свят или индийски..

http://picasaweb.google.com/ekutrovska/Dubai/photo?authkey=8aWlL … 89140703646513314

# 74
Честит имен ден на всички, които носят имената на цветя, дръвчета и храсти  bouquet
И тъй като моята дъщеричка също има имен ден днес (както и майка ми, която е в Бг и се почерпи виртуално), ето и моята семпла тортичка:

Да ви е сладко Flutter

Общи условия

Активация на акаунт