Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за помощта на близките след раждането?
Какви са препоръките за хигиената на бебето?
Какви са препоръките за хранене на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за помощта на близките след раждането?
Мненията за помощта на близките след раждането варират. Някои майки се чувстват спокойни и уверени, когато има някой близък, който да им помага с домакинските задължения, докато те се грижат за бебето. Други предпочитат да се справят сами, за да се чувстват по-независими и уверени в собствените си умения. Важно е да намерите баланса, който отговаря на нуждите и предпочитанията на всяка майка.
-
Какви са препоръките за хигиената на бебето?
Препоръките за хигиената на бебето включват редовно миене на дупето при смяна на пелените, използване на вода или бебешки шампоан. Освен това е важно да подсушавате бутилките след стерилизация и да избягвате изцяло изсушаването им преди употреба. За по-специфични въпроси относно хигиената винаги е добре да се консултирате с лекар.
-
Какви са препоръките за хранене на бебето?
Препоръките за хранене на бебето варират в зависимост от възрастта и нуждите на детето. Обикновено се препоръчва изключително кърмене през първите месеци, без да се дава вода или други течности. След този период въвеждането на вода става постепенно, следвайки консултация с педиатър. Важно е да се вземат предвид индивидуалните нужди на всяко бебе и да се консултира лекар в случай на въпроси или притеснения.
-
Какви са мненията за капките за бебета срещу колики?
-
Какви са препоръките за упражнения след цезарово сечение?
След като се нахрани иска да заспи в ръцете на мама и реша ли да го сложа е неговото легло се разбужда и започва да реве
и аз пак на ръце!Така минава целия ми ден!Как да го отуча??? Искам да ви питам вие кърмите ил си децата през ноща или правите някаква пауза
Ние и денем и нощем се храним на 3 часа и това си е
Нищо не помага за тези гадни колики.......нито капките Сам Симплекс,нито чай от копърови семена
Пратили са ми от Англия 3 опаковки Инфакол-Те са ми последната надежда
а kali и аз бих те посъветвала както другите момичета,да си потърсиш правата
Стискам ви палци момичета!!!Както и на всички на които това им предстои днес или утре!!!

И като я сложа да спинка и почва да мрънка и да плаче. През деня след хранене заспива по-лесно, а вечер - няма заспиване! Ние почваме Еспумизан за коликите, да видим как ще подействат
се чудя как да му помогна! На всички бебета май различни неща им помагат за коликите?Лурдес дано Еспумизана на вас ви дейстава,а ние ще опитаме с Инфакола
Честито на новите майчета да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват,и аз рядко пиша по често ви чета но нещо все не ми остава време пък и както се очертава до последно ще си ходя на работа въпреки планираното ми секцио на 23.04.08
.честито на всички мами с бебчета!!!!
.мен операциятя също ме наболява и си пия хапчета,а мястото го чувствам изтръпнало.до после мами,аз ще полегна че не се знае нощес как ще е