Кипърските мами, татковци, бебета и техните приятели (6)

• 18 787
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!!ЧЕТА ВИ ЧЕСТО .ОТ ПОСЛЕДНОТО МИ/ПЪРВО/ ВКЛЮЧВАНЕ МИНА ДОСТА ВРЕМЕ.РАЗЧИТАМ НА ГОСТОПРИЕМСТВОТО ВИ.

# 151
  • Larnaca, Cyprus
буболина 111 запоВяДай отново но тозИ път да останеш за по дълго И задължИТЕлно очакваме включване за всички клюкички дето ги обсъждаме....мИ то за кво сме форум яяяя.... Heart Eyes
момичета включвам се само за да ви се похваля Embarassed Embarassed Embarassed Embarassedколко съм разсеяна днес....значи отивам да боядисвам яйцата ....всичко готово вече ще слагам яйцата да врат и кво установявам си мислите.... newsm78 #Crazy #Crazyами кака ви кати забрявила да вземе боя hahaha hahaha Joy Joy
айде оставям ги за събота.....дано да не се улисам пак че голям срам.... Mr. Green

# 152
Здравейте и от мен. Късничко се включвам,но трябва да ви кажа новината от днес. Нали си спомняте за срещите...най-сетне имам отговор. Ще работя на рецепцията Десанж Париж/спа център и салон за красота/. newsm44
Най-сетне след цели три дни ми дадоха отговор.
И аз се радвам много. Най-накрая търпението ми се увенча с успех.

Линка, аз дойдох на сляпо...уж работа,уж всичко ок. А тооо ....newsm78
Какво чудо беше, какво нещо newsm45 що рев изревах....Ама както Катенцето казва, най-добре е тук да се търси работа. На мен българин от СБК ми намери тази работа. Хубаво е ,че още има свестни българи в чужбина. Ако мога да помогна с нещо, ще се радвам.
Аз искам да си върна доброто,което получих от всички българи ,които познавам тук/и които не познавам,но получих помощ/.

Бърборанке, pdd е прав. Спри се бе жена!

Их какви хубави яйчица съм боядисала ако знаете  easter yesyes. Голямо майсторене беше Joy първо сложих водата,после боята и накрая оцет hahaha  Joy Joy Joy
И като изключим факта,че се спукаха около 7-8 яйца,добра работа свърших hahaha Ама все пак е първи път без мамчето,та добре е newsm47

# 153
Люсиенче, честита новата ти дългоочаквана работа! Супер приятно звучи, както го описваш и дано наистина си доволна!  newsm74    Ееееето значи къде ще ходи да се разкасява кака ви Блонди, когато най-сетне се озове в Кипрото.coolcool  Макар че ти в Никозия ли беше... newsm78 или в Ларнака...- малко далечко ще ми идва като ще съм в Лимасол..., ма кво пък - ще го давам гъзарка Joy

Айде да тичам да се стягам за работа, пък по-късно ще се включа пак.

И да не забравите днес да идете на църква и да се мушнете под масата за здраве, ей!

Лек и успешен последен работен newsm44  ден на всички!  smile3558

# 154
Здравейте,как сте дами..?  Heart EyesВчера се свързах с България AIR за полета ни към Кипър..Ще пътуваме Варна-София-Ларнака отворен билет за 1 год.бебешки за детето и цял за мен,отиване и връщане е 958,40 st.Малко повече идва като пари но поне няма да тормозя детето от Варна до София с кола.Нямам търпение вче да си отидем при таткото.
А на вас пожелавам лек и хубав ден.Целувки

# 155
Здравейте мами и татковци! Съжелявам, че толкова рядко се включвам, но пък редовно си ви чета Hug Hug. Последните дни Самко ме побърква, за щастие вчера се показа зъбчето дето толкова го мъчи, сега чакам и другото че да се кротне малко.
Гугуна, здравей и тук Hug
Люсиенчче, честита ти нова работа!
Оффф, голяма жега бре, хора! По този повод реших че трябва да се офъкам и хоп, от дълга на мноооого къса Crazy . Чувствам се страОтно.
Вчера навапцах яицата, но незнам защо за пръв път 1/3 от яйцата се напукаха. Майка сджурка козунака(щот аз хич мъ няма по тая част Embarassed) и няма търпение до недяля да се почне здравото чукане easter, тази чат ми е любимата.
Мацки, дайте плийз парола за албумчето, да се включа и аз (ако може де) с малко снимков материал.

# 156
ДОБЪР ДЕН И ОТ МЕН.КАТИ ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА БЪДА ПО-РЕДОВНА В ПИСАНЕТО И ОБСЪЖДАНЕТО НА КЛЮКИНКИТЕ.
ВАПЦАНЕТО НА ЯЙЦАТА ГО СВЪРШИХ ОЩЕ ВЧЕРА,НО С ГОЛЯМ ЗОР.МОЖЕ БИ БОЯТА НЕ БЕШЕ НА НИВО.
ЛУСИЕНЧЕ РАДВАМ СЕ ЗА ТЕБ.ЧЕСТИТО!
ГУГУНАБЛАГОРОДНО ТИ ЗАВИЖДАМ.НАПОСЛЕДЪК ТАКИВА МИСЛИ МИ СЕ ВЪРТЯТ В  ГЛАВАТА,ЧЕ...........
БЛОНДИ БЯХ ЗАБРАВИЛА ЗА МИНАВАНЕТО ПОД МАСАТА.

# 157
Доброооооооооо утроооооооо на всички .Как стеее?
Добре дошлииии буболина 111 ,Гугуна,Линкаsmile3525
Люсиенчеееееее,честито,милааааа!Много се радвам за теб.Видя ли , че след всичко лошо идва и хубавото.  hug
mecheto -честита прическа.При вас жееееегааааа а тук   umbrella
Блондичкаааааа,права си ! И аз да ти кажа вече си направих план.Ще ти дойда на гости,ще поплуваме малко във вашия басейн,понеже ще се уморим-трябва да скокнем при Катето да хапнем.Но понеже и това не е лесна работа ,задължително ще трябва да се разкрасим след това при Люси. newsm19 Ако някой ме покани още някъде-ще дойда,не се притеснявайте,приказлива и неконфликтна съм.  4470
Така сега и аз вчера боядисах яйцата,всичко при мен е под контрол.Понеже отлитаме утре,като отворим очички искам на всиииииииииииииичкииииииииииии да пожелая Весело посрещане на празника!!!!!!!!
Хората казват, че не всеки ден е Великден,
но аз ви пожелавам за вас да бъде!
и
smile3503Свежа салата,
люта ракия,
вкусен козунак
и голямо чукане ( с яйцата )
   easter newsm51 newsm03 newsm10

# 158
Здравейте на всички! И добре дошли на guguna,linka i bobolina Hug
Lusin4eto, честита ти нова работа.Дано ти носи удовлетворение и разбира се парички Money
Аз утре също няма да мога да се включа, и затова ви пожелавам от сърце весело посрещане на празниците!
п.п. Искам и аз паролата за албумчето Praynig

# 159
mecheto, shankulova , разпратила съм ви "секретните кодове"  Wink  за общото ни албумче на лични, тъй че вече нямате извинение за да не публикувате снимки Mr. Green  Тъй де, ми то сега за сега, като изключим инициаторката Барборански, само мои снимки се мъдрят там.

bobolina111, аз тебе си те спомням от предното ти /първо/ включване още, та за това не ти отправям наново приветствени слова, ама хубаво ти е казала Кати по-активничка да си Hug

Катенце, пиле шарено аз да ти напомня да си купиш боя за яйца, че да няма утре пак фал-старт Mr. Green  И водичка да си напълниш, щото там с тоя режим, ако не си се подготвила с Н2О-то, не мога да те мисля как ще ги вариш тия яйца hahaha hahaha

Барборанчица, аз ли нещо съм пропусналааа newsm78, ама за какво отлитане говориш Rolling Eyes  Мерси ти за пожеланията и да ти се връщат!

Муцето нещо ми се губи днес... Thinking  А, сетих се, сигурно е хукнала да обикаля магазините за бански, за като ми направи гости край басейна на новата ни къща Joy Joy

Люсиенче, ти метна ли я вече тая новата работа или след празниците ще почваш?

Айдеееее, работния ден свърши - "Хип-хип, ура!" за дългото празнично мързелуване дето ни предстои  smile3558newsm44 #Milti

# 160
Блондичкаааааа,така е думата.Уфффффффффф де да беше отлитане със самолет  Rolling Eyes Пътуваме за южна Румъния ,/както казва Шанкулова/ travel      newsm01   за празниците.Канени сме на няколко софри.Аз,както не обичам агне,май на яйчица ще я карам.Ама било едното на пещ,другото незнам как си........ blahblah  ,не ги уважавам много тези гозби   animal085 cook Е мъжо и детето поне ще останат доволни,а аз ще се наложи нещо друго да си спретна  newsm55 cook tongue

# 161
Чакай аз да попитам нещо,като за последно понеже доста се посмях.Четох ,че магаретата обединили турци и гърци в Кипър.Имало много диви магарета на острова и всички започнали акция в тяхна защита.И също незнаех,че магаретата били символ на Кипър.      Rolling Eyes     Вярно ли е това?И има ли надежда тези приятели да обединят гърци и турци за една обща цел,каквато дори и за спец дипломатите е непосилна?

# 162
А, тва за магаретата много интересно бе! Mr. Green  Та чак и символ да са им на Кипър... newsm78

И тук съвсем основателно възниква следният въпрос: Аджаба каква характерна кипърска черта символизират? - Дали се има предвид магарешкия инат?!.... Илиииии... може би се прави аналогия с един характерен само за мъжката част от кипърското население, атрибут? rotfImbo   rotfImao   Joy

# 163
Здравейте,аз малко бях на гости при свекито и вече съм на линия..
Блонди,ти и само ти ме разнежваш супер много от време на време,айде вече да става нещо по-сериозно,че и ние страдаме с вас и ще го хокаме твоя мъж  newsm53
Да ви се похваля мойто мъж си купил вече кола ама хич не ме питайте ква,защото си нямам представа знам само,че е Мазда..
Добре дошли на Гугуна и Линка,дано се чувстват толкова добре сред нас както ние.. newsm51

# 164
блонди ако питаш мен, по-добре да е заради атрибута,
това за ината никак не ми се нрави  /дори и за магаре/.
но ако вървят само в комплект..... ,ината се преживява
.

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 21:42 от bobolina111

Общи условия

Активация на акаунт