Кипърските мами, татковци, бебета и техните приятели (6)

• 18 784
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Привет, момичета, и момчета Wink!
Миме, страхотни са ти яйцата!
За жалост точна така стоят нещата с ходенето на църква тук, или по-точно какво е Велик ден за кипърци(както и другите светли празници). Миналата година направих грешката да отида на църква, пък и се падаше на РДто ми, но съжалих, защото ме облъскаха много здраво, а очевадно бях бременна #2gunfire. Много ми се искаше да отида днес, но по разбираеми причини немога, за това пък си запалих една свещичка пред иконката.
Ся, ейма на, само да не се изплашите: преди: и след: Crazy
А не може ли примерно възлюбения на Блонди да е ходил в Бг, и там да са се сдушили newsm78.
Хайде весело посрещане на празника easter

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 23:51 от mecheto

# 181
Христос Воскресе!!!
Желая Мир ,Любов и Щастие на всички!!!
 easterЧук,чук яйчице имаш ли си сърчице ,
                 чуло ли си блага вест Бог Исус Възкръсна днес!!!

Ние преди малко се прибрахме от църква и тъй като няма вятър успяхме да  си донесем огънчето до вкъщи.
Весели празници!!!Снимки на борбата с яйцата утре ,тоест по късно днес!

# 182
Нека светлината и святостта на този празник да влезе в душите ни,да сплоти сърцата ни и да остане там завинаги,да станем по-добри и по-човечни и да не забравяме,че обичайки се взаимно,правим света по-красив.Свършиха се мъките му,веселете се и празнувайте-ХРИСТОС  ВОСКРЕСЕ Желая на всички ни много здраве,щастие и любов.Прегръщам ви силно.Весел празник.                                                                (п.п.-Меченце много си сладичка и домочадието също  Hug и направо те поздравявам за смелостта                                                                да отрежеш тая голяма  коса    bouquet )

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 07:22 от tixeri

# 183
 easterХристос Воскресе..С пожелания вашите яйца да са борците:)
Пиша рядко защото бебчо е още малък и трябват ного грижи покрай него..Но винаги когато мога сядам да ви видя как сте Simple Smile

# 184
                                                            Flowers SunflowerХристос Анести! Flowers Sunflower   
                                     за непросветените в гръцкия newsm47, ще го кажа и на български:                                                           
                                                              Христос Воскресе!

easter
Мили мами, татковци и дечица, на днешния най-светъл християнски празник от сърце ви желая Господ да благослови вас със здраве, домовете ви - с изобилие, начинанията ви - с успех, любовта ви - със взаимност, надеждите и съкровените ви молитви - с отговор! И нека всяко добро, което сте сторили, многократно да се връща към вас! Амин!

П.П. Абе вий какво ме метнахте с тази нашата история на запознанството ни с моето слънце?! Направо за мезе ме взехте, ееейййй! Mr. Green Та чак и конкурс спретнахте... Joy Joy... Само да си кажа, че не съм го обявила аз този "шампионат" и да не търсите после от мен награда за позналия точната версия hahaha hahaha

Меченце, душко, дългата коса я видяхме, ама късата...- кви са тия каманаци там на втората снимка newsm78 Предполагам, че не си се вкаменила от шока след подстрижката Joy  /поне аз само това виждам - каменна стена, отгоре с цветя и една длан долу в дясно Rolling Eyes/

На всички пожелавам много, ама много весело изкарване на празника, здравата да се намоцате с агнешко и козунаци ... и хууууубавичко да се начукате /с яйца/ Mr. Green easter

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 16:24 от blondy-mamma

# 185
Ъ,пък мен мъжо ме набори с яйцето  hahaha и детенце ни също,макар и наполовина,ми като незнам кое е борак и кое не  Joy ,карай-здраве да е.Ей Блондичка,те направо те метнаха и не те оставят на мира бе.Дето викаш сега чак конкурс ти спретнаха  newsm78 ,ама то си е интересно де,за любовта и романтиката граници няма.Сега пак изчезвам,до после  Peace

# 186
ХРИСТОС ВОСКРЕСИ И НЕКА ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И НАДЕЖДА НА ВСИЧКИ.... easter

# 187
ХРИСТОС  ВОСКРЕСЕ!!

Скъпи мами,татковци,бебета, приятели /и неприятели,ако има такива/

нека  светлината на Възкресението  озари  живота  ни с  много 

топлина, нежност и любов!

Здраве ,късмет  и  сбъднати  желания  на всички!!!

Да хапнете,да пийнете и хубавко да се насборите

Идеята за конкурса е чудесна.Аз залагам на виртуалното запознанство като Мимито и Гери ,но щом трябва ще си развихря въображението за нещо по-така .А защо да не  заформим и  сериалче.

Мече и с дълга, и с къса коса все си хубавица,но... без да се обиждаш,  това мъниче в ръцете ти е по-голям сладур.

Я какви ангелски създания имало по нашия край-мама Сиси и малкия Ники.

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 12:14 от bobolina111

# 188
  • Larnaca, Cyprus
  bouquet  bouquetхристос возкресе.....  bouquet  bouquetза пожелание ще ви цитирам следното

най големите цели ги поставя дУШата
най големите мечти гИ създава УМът
най големите пожелания ги изпраща сърцето....  bouquet

само за вас и вашите близки винаги здраве и мноооого любов.... Hug Hug
блонди изпревари ме с предупреждението тъкмо щях да предложа награда коктейлче на басейнчето ти Mr. Green
мечо съжалявам но и аз нищо не виждам от втората снимка... Crossing Arms по добре ги качи в албУма.....мисля че са прекалено големи и затова не излизат целите пък и щЕ се скарат модераторите ..... Thinking иначе на първата страааашна мадама......ааааУУ ....аУУУУ Peace Peace Heart Eyes чакаме втората.... Peace

момичета така се наядох че в момента съм вкъщи и въздишам пред телевизора .... Sick #Crazy
моля включвайте се да си лафиме ... Party Party

# 189
Ей ме на и мен отново Smile  Ние с Лора бяхме на Великденски обяд у нашите и също порядъчно преядохме, УФФФФ! Моята щерка нацели борака и направо ни начупи "канчетата" на всички  easter

Гледам продължавате да нагаждате сценарииото за нашето запознанство с любимия kiss  Еййй, опасни сте!
Кате, много си щедра бе, душко Mr. Green - гледам тарикатска награда си обявила ---> ти да даваш коктейлче на басейнчето ми  hahaha hahaha  Ама то както ги виждам нещата, вече и на конкурс не прилича, ами на покер със залози Joy Joy  Та чак и на мен взе да ми става интересно кой-кого ще надцака  Joy

# 190
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Катето тя с чужда пита сватба прави

Христос Воскресе и от мен и от нашето семейство, всички хубави пожелания сте ги отправили, аз се присъединявам към тях с надеждата че така ще ги очетворим, бъдете най-вече живи и здрави

Мечо, много си си хубава и слънчева както и да се стрижиш

и ние се борихме днес с яйчица, снощи с мъжа и дъщерята ходихме и на църква, за нея беше много интересно - после разказва на баба си как взела огънче от дядо поп (който тя нарича дядо боб) и после хората идваха от нея да вземат

ето ни и на черква:

и в разгара на боя

# 191
  • Larnaca, Cyprus
миме ...блонди и аз още малко ще си отворим седянка само за трички кат гледам зарязаха ни другите...дори и конкурса не ги поблазни.... Mr. Green
мимето зослужава награда за пълно отразяване на празника във снимков матеРИал Gift smile3525
блонди не се включва никой с предложенияяяя...много заети с това чУкане-яйчино тия хора.....виж обаче ако те гложди да ни кажеш ти си кажиии... smile3560 Hands Clap  friendship
буболинка111 давай предложения за сЕРИалчЕто .....
че блонди няма да Издържи И щЕ нИ разкаже Игрите... smile3521
Mиме,ама ми го взе то устата,аз също бих предположила,че е интернет запознанство-може би някой форум newsm47
ама ще се постарая да измисля нещо друго,че да не е едно и също..
newsm12 newsm12 мноого мислене падна newsm62 newsm53

опитвам се и аз да вкарм малко акшън не се сърдите нали tooth tooth

# 192
Добро утро на всички!
Катеее,защо така говориш бе жена? Тука сме всички,ама аз примерно повече чета отколкото да пиша Wink Особено пък сега,на това място където времето е спряло,какво да разкажа newsm78
За конкурса Simple Smile аз мисля че не е интернет запознанство.Тя Блонди ни е подсказала че е дълга история,така че като че ли този вариант отпада Peace Предполагам че някакси покрай работата на Блонди... или пък на плажа в Бургас newsm78

# 193
Да,плажа в Бургас изобщо не е лоша идея или някой бар пак в Бургас,случайно засякани погледи и аха...имаме общ познат,който е готов да сводничи,или ти докато си сводничила за някой друг и си попаднала в капана на любовта...Уф,мога да си дрънкам безброй глупости и да си представям хиляди романтични варианта..Ама всъщност ще предложа нещо друго,защо всеки не разкаже за съдбовната среща с половинката си,така Блонди няма да се чувства като хваната на мушка... smile3521 smile3521

# 194
Здравейте момичета!
Кати тука сме бе не се притеснявай ,ако забелязваш колкото са по малки децата толкова по рядко се включваме Flutter поне така ми се струва newsm78
Гери който предложи той заложи  hahaha така че почвай да разказваш а пък ние ще слушаме(четеме де)внимателно.
Ето защо не мога поне аз да пиша докато оправя след обяда и да prostor и едвам успях да ви прочета и да драсна два реда и бясовете скокнали ooooh!.На всичко отгоре заваля и няма да може да излезем.
Ставам че ме зоват  1crib mamma

Общи условия

Активация на акаунт