Кипърските мами, татковци, бебета и техните приятели (6)

• 18 586
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Тихери, благодаря за топлото капучино /нали това е в чашката/, както и за топлата прегръдка!

Боболинке, Геринце, бива ли такова нещо - вий съвсем през просото го подкарахте  Laughing ...- допълнителни жокерчета, уточняващи въпросчета..., че то тъй и баба знае Joy  Ама айде да не кажете, че кака ви Блонди е лоша, ще ви метна една последна подсказка----> Дами и господа, имаме участник, познал верния отговор!   Mr. Green  Ооооо, даааа, но няма да ви кажа кой Joy  Ха сега, блъскайте си главите! smile3534 smile3533

Муцка, две неща имам да ти кажа: Първо - ЧИД на патерица /ако мога да ти викам Вили Wink/, пожелавам ти здраве и нека светлината на този най-ярък християнски празник, на който си наречена, да озарява целия ти живот!  bouquet
Второ, гледам си се цанила за банка - да събираш залозите Mr. Green, но понеже все пак аз съм главното действащо лице в тая сапунка newsm03  си запазвам правото да дам приза за най-оригинална история... И мога да кажа, че с твоята версия, ти току що го измъкна изпод носа на Кати , ама сега да не се скарате, нали сте си сестрички /то ви и личи - с това развинтено въображение/ Mr. Green ...Особено финала на историята ти много ми хареса, та чак се разкашлях от смях с това "Не, не!"<--->"Да, да!" rotfImbo rotfImbo         А, щях да забравя - яйцата ти са много хубави, но най-хубаво е това синеоко ангелче, дето клечи до кошничката  People Angel

# 211
  • Larnaca, Cyprus
Уф най накрая и аз да се включа ....тия мойте разбойници ми разказаха играта днеска наааправо не можах да напиша ред Mr. Green
муцка бе аз ли нещо немога да ги намеря тия снимки на твойте яйца ....моя компютър ли не е в ред newsm78
не ги вижда в общото албумче newsm78....а за версията добреее добреее направо ме разби... Twisted Evil Twisted Evil
тъкмо щях да пУСна втора версия ма блонди виКа че вече сме познали newsm78
някой от нас... smile3506....аууу няма да спя днес от любопитство кога ще си кажеш всичко блондичка
тихери е от гръцкИ И значИ щастлИВка затова тези които го знаят не може да го объркат smile3521 smile3503 smile3503
гери не искам да те плаша ама що си мисля че първите деца се раждат по рано поне със седмица ...като изключим роси то тва нейното беше феноменално... smile3555
буболина111 подкрепям те с две ръце по отношение на качването на снимки по какъвто и да било повод .....и аз не качвам по тази причина нито на децата нито мои ...с изключение тази за виртуалното запознанство дори си мислих ако може да ги изтриеме и да ги качиме само в нашето албумче мисля че там е по сайфе... newsm10
пепита макар че е вечер не мога да не спомена сУреШното кафенце СУПер откакто го видях днес така мИ се отворИ апетИТа че съм ИзпиЛа трИ....ааааа това е мнооооого за мен thumbsup
блонди виж дори поста не мога да напиша айде издавай верния вариант.... smile3508

# 212
Ааааа, Катенце, недей така да ме юркаш като бригадирска количка Naughty  Joy  Нали се разбрахме, че аз историята ще я разкажа, като се понаредят нещата с любимия и така да се каже, поне лилейната ни среща вземе най-сетне та се обективира материално в действителността Mr. Green /малииии, кво сложно-съставно изречение спретнах...- досущ кат` ИднЪ ЕнтИликтуалкЪ Joy Joy/  Пък и ако толкоз лесно си изпея всичко, къде ще иде съспенса Laughing.... Ама ако вас, момичета, ви напира изотвътре да си  разкажете коя как е срещнала  половинката.., моля, заповядайте, не се стеснявайте hahaha hahaha   
А иначе за албумчето да ви кажа, Муцето е отделила едно самостоятелно празнично ---> значи влизаш си пак, но кликваш на най-горния ред опции, върху опция "Албуми", тогава ще ти се покаже и втория thumbsup

Гери, няма ли да е страхотно, ако твоето пилеце се излюпи на връх-Гергьовден?! Хем ти имен ден ще празнуваш, хем то - рожден! coolcool  Но най-важното е, че се чувстваш добре и ти пожелавам все така да си, та чак докато настъпи сюблимният момент stork-girl

Барборанова много ми липсва тука на пейзажа Mr. Green  Надявам се, че просто са решили тотално да слеят празниците и нейде из Южна Румъния пада голяма веселба newsm74

# 213
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
eeeх, големи залози, голямо чудо, като в някоя телевизионна игра сме вече, може и анкетка да си пуснем

хайде да отваряме магазина за личните истории с първата среща - аз мойта вече я разказах в предната страничка, той с комп зала и учител по комп грамотност, аз гимназиста, търсеща как да убие време през ваканцията, тръгвам на лични уроци при него и .....  newsm03  newsm48         spoko    luvbed  married  preggo    baby

# 214
Здравейте..Имам въпрос някоя от вас правила ли си е някакъв документ в нашето посолство в Кипър и какви са сумити за изготвянето им? Налага се мажа ми да прави сега пълномошно че мога да изкарам паспорт на бебчо и ще ходи към Никозия..Благодаря предварително
 Grinning

# 215
  • Larnaca, Cyprus
муцка ...блонди....помощ..... smile3511не мога да отворя тоя втори албум.... newsm78
гугуна я виж на първата страничка на темата има страничка на бг посолството с телефони прати ги на мъжо да звънне да пита....  bouquet
миме как си ги нанизала набързо.....така експресноооо......уааауууу Laughing Laughing
блонди измъкваш се по периферията... Crossing Armsпоне кажи кой печели за правилна версия така де малко подсказване пък ти като си готова ще ни разкажеш Hug
барборанке излизай от храста с цигара без цигара веднаааага тук Naughty Naughty

# 216
  • София
Добро утро!

Точно се канех да ви кажа какво съм направила в общото албумче и чета Блонди изяснила
картинката.  Hands Thumbsup Мислих си ,че ако снимките са в тематични албумчета по-лесно ще ги разглеждаме.
Относно сигурността на снимкие, Кати е права, че наистина май е по-добре ад си ги прехвърлиме
в общото албумче или както аз направих да си ограничите достъпа до страницата където си
качвате по-принцип и да прецените ан кого за дадете достъп.

Тихери, Блонди благодаря ви за пожеланията!
Блонди, можеш да ме наричаш както пожелаеш...  Flutter Благодаря ти и за милите думи за Алекс. Едва я удържах да не потроши всичките яйца преди Денят.
Абсолютно съм съгласна с правото ти да събираш залози.... bowuu

Пу, първа залагам 200 ЕВРО в моя полза, че съм разбулила тайната на Blondy Story!  Joy Joy Joy

Кати, както Блонди е писала като влезеш в сайта като потребител и отидеш при албумчето, горе в ляво има опция"Моите албуми". Кликаш и виждаш две албумчета ...за сега "Празници" и "Кои сме ние". 
А, аз точно се чудих какво ли значи "тихери", а то щастливка, било! Mr. Green

Гугуна,
ние правихме пълномощно, но много отдавна. Кати сега като се включи ще подскаже!

Весел и прохладен ден на всички!  bouquet

Кати, вижда се всичко, бе човек! newsm78

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 10:04 от muzka

# 217
Абсолютно съм съгласна с правото ти да събираш залози.... bowuu

Не бе, Муци, не си ме разбрала - нищо против нямам да инкасираш залозите  angel008  Аз само приза за "Най-оригинална версия" искам да си запазя /както и авторските права над автентичната история Wink - да не вземе някой набързо да я издаде, след като ви я разкажа и току виж станала бестселър Joy/  и както вече казах, до момента ти безапелационно оглавяваш класацията Hands Clap

Катенце и тъй не става, душко! Ха помъчете се още малко..., иначе какъв конкурс ще е ако ви снеса отговора на готово Laughing  Пък и ти нещо се ослушваш..., за вашто запознанство нищо не си разказала... Ей на виж Мимето как съвсем колегиално си разправи /макар и доста резюмирано Mr. Green/ тяхната история  Hands Thumbsup

# 218
  • София
Хайде не се помотвайте...разказвайте, че днес нямам
много работа и мога да чета, чета....

Блонди, моля те, кажи този хотел Форс в Бургас става ли?! newsm78
Търся хотел около началото на ул. Лермонтов, ама
като не го знам Бургас, само по картинки избирам..
Може и на ЛС, че да не се разсърди"кипърското население" Mr. Green

# 219
Благодаря за помоща,той вече се оправил..Има много хора обаче каза и сега чака.. Wink

# 220
  • Larnaca, Cyprus
Ейййй най накрая го видях.... Peaceмерси систър..... Laughing Laughing
Ей много хубави неща и оригинално украсени и козунака на Блонди един голяяям браво браво момичета.... Peace
Значи мойте яйца бяха като на Муцка червените ама по червени...... Heart Eyes  bouquet....еййй ква съм готованка аааа... Joy Joy
Блонди значи да пускам втората версия.... newsm78
И така Блонди ядосана от тогавашния си мъж ма мнооого ядосана избягва в близкия парк да се нареве на неволя така де няма да притеснява щерката ......Седнала на една пейка и си реве и нарежда ....изведнъж се появява отнейде едно момче с карта в ръка и търси помощ как да стигне до центъра така де тя картата я взел че всичко вътре написано на бГ ей то толкоз тъпи тия наште кипърци ма нищо не гледат .......Сори за отклонението.....Та нали знаете че в БГ ужким всички говорим английски ...гръцки....ма напрактика никой нищо не разбира та така от човек на човек че стига до нашта блонди.....и като я видял толкова тъжна забравил и за центъра и за картата хвърлил се да помага.......  action032  action032 Heart Eyes Heart Eyes dancing kiss(те кипърците са много чувствителни...)    bouquet

# 221
  • София
 smile3501 Joy Joy Joy
Блонди, к`о шъ кайш сигъ, а? И тъ разревахме накрая за
литературните цели!

# 222
Уф,момичета аз честно казано хич не се притеснявам ами напротив искам вече да излиза да видя очичките-сини или зелени ще са..
Блонди,а ако сте се срещнали на работното ти място-да си работила в бар например???И той уж редовен клиент.......При всички случаи е станало в БГ,той е дошъл,но на почивка ли,на гости ли,по работа ли..дай 50/50 или обади се на приятел...
Нашта среща с мойто мъж малко звучи откачено ама аз го видях на едно кафе и си казах,че "това е моят мъж" и една година чаках случайността да ни събере,..бях управител на заведение и той дойде да слага парапет във въпросното заведение и аз просто хванах съдбата за рогата..дори не бях разкарала старото гадже още,ама нямаше значение аз толкова съм го чакала smile3508
Та кой е следващия...????

# 223
  • София
Ау, Гери....не те ле срам бе, жено!
Ма от аз винаги казва, че съдбата си
знае работата и каквото има де се случва ще се случи! Heart Eyes

# 224
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
 Joy Joy Joy голям смях ме напуши от такива оригиналдълски идеи, а за Блонди не знам

ама, Блонди, вие лично срещали ли сте се - да си изпрося и аз един уточняващ въпрос

Общи условия

Активация на акаунт