Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
-
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
-
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
Мненията относно домашното раждане и участието на бащата в процеса са разнообразни. Някои хора се съмняват дали бащите трябва да участват като лекари или акушерки, докато други оценяват смелостта на жените, които избират да родят у дома. В крайна сметка решението трябва да бъде взето индивидуално, като се вземат предвид личните предпочитания и обстоятелства.
-
Какво е мнението за носенето на бебета в слингове и кенгурута?
-
Какво е мнението за избора на педиатър преди раждането?
) - мислех си че е ненужен, но сега наши приятели със 7-седмичното бебе казаха че им върши страхотна работа. Не знам какъв точно имат, но явно ще вземем - то не ми е толкова за харчилъка, ми само такова нещо ми липсва на барплота в кухнята.... но какво да се прави. Все се надявам да се кърмим изцяло поне първите 6 месеца и да не ми трябва, но на нашите приятели детето отказва да суче от гърда, примерно, само шише взима и какво да го правят. (Тя и майка му се връща на работа другата седмица, така че ще трябват бутилки.)
На идване с колата карах мъжа ми да спира на всеки 45 минути-час. Не знам как сте вие но мен хем ме гони нон-стоп жажда, хем после.... нали се сещате че трябва да излезе от нейде.)

!Исках да кажа нещо и за раждането вкъщи, но май ще се въздъжа, тъй като съм леко пристрастна и наистина много се ядосах ... както и да е!
Относно водата съм привърженик на идеята, че може да се дава по малко след кърмене и то с лъжичка, точно за изплакване на устичката, ама ако не иска самото бебче - няма смисъл да го насилваме. Така, де!
след около месец и при нас ще е така