Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
-
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
-
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
Мненията относно домашното раждане и участието на бащата в процеса са разнообразни. Някои хора се съмняват дали бащите трябва да участват като лекари или акушерки, докато други оценяват смелостта на жените, които избират да родят у дома. В крайна сметка решението трябва да бъде взето индивидуално, като се вземат предвид личните предпочитания и обстоятелства.
-
Какво е мнението за носенето на бебета в слингове и кенгурута?
-
Какво е мнението за избора на педиатър преди раждането?
.
светвам се аз че не съм в правилната група ШОК ШОК И ПАК ШОК , обаче какво да се прави преглътнах го . Пихме кафе след това ядохме , разгледахме и Хиполенд въобще прекарах си много хубаво с юлските мамчета .
)
(Бременни истории, какво искаш - аз без малко да отворя Юлската тема за да си напиша излиянията днес, ама навреме се усетих - а ти директно към "живата" групичка си се присъединила
)
/не е смешно, де!/ - кърмене в 6, преобличане на бебето - от 6.30 до 6.40, игра с бебето - от .... до...., спане - от.... до..... Е, никога Ивайло не спеше според моя график и все неможех да го спазвам, колкото и да се стараех. Е, с изминаването на месеците и порасването на бебето, почти всичко си дойде на мястото и вече имах малко повече време за себе си.

)
,
в крайна сметка всичко е строго индивидуално.
след близо 6 години постоянно пътуване БГ-САЩ и с малката-голяма кака от сега ни се иска да виснеме на летище