Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 36 706
  • 998
  •   1
Отговори
# 810
veri ............ внимателнооооооооооо събуди човека ....че те мъжете са крехки създания ...да не го стресираш .... иииииииии момиче да не почнеш като си легнете да го нападаш с разни задни мисли ......я размисли човека цял ден  на работа е бил .... знаеш ли колко колежки са навирали дълбоки деколтета и къси полички пред очите му .,.... знаеш ли колко уморява това ...( поне на моя колежките едни като манекенки ...а той горкия пенсионерче - военно ...направо в положение му влизам )

# 811
Цвети,честит рожден ден!
Желая ти дълголетието на орлите,твърдостта на скалите 
и на всички банки парите!

# 812
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦВЕТИ РУСИМОВА

Много здраве, и късмет!
Лека, мацки  Hug

# 813
Ей, разкрита съм Heart Eyes
Перлата, Амери, благодаря ви от сърце! Hug
Почерпката утре, че стана късно за ядене и пиене. Wink Но за сутрешното кафе няма да се класирам.

# 814
Честит рожден ден на Цвети! smile3510 bdbaloni Бъди щастлива и обичана! Весел празник!

# 815
# 816
Ох , Цоци , как ме разсмяяя Joy Образно си го представям твоичкия как спи Laughing то щото и моя спи , де  hahaha

# 817
  • Universe
Момичета, аз искам тоя, щото ми писна да си готвя  Praynig

И не го давам на никоя. Naughty
А Вие си дръжте красавците от предните страници Wink - хем ще им готвите   chef, хем няма да са Ваши hahaha hahaha hahaha, пък някои са и на виагра  newsm78

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 03:16 от lenny_pld

# 818
добро утро момичета.
Честит рожден ден на Цвети-много радости и здраве ти желая

Разбрах вече,защо толкова бързо се изписват страниците тук-та вие вечер тайно за мъже си говорите Joy.
Много е весело при вас.Май ще се присъединявам по честичко Grinning

# 819
Добро утро момичета! 
tzvety roussimova ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 07:23 от baci

# 820
Добро утро!

Честит рожден ден на Цвети Русимова с  пожелания за много здраве, успехи и щастливи мигове newsm51.

Просто паднах от смях като прочетох постовете на Цоци и Амери. Момичета много сте свежи. Благодаря! Hug Hug Hug
Иначе при мен нищо ново. Кантара яко се е зациклили. Почти не мърда . Като че ли се опитва да падне под 65, но все още се чуди. Както и писах вчера май чакам 20-то число, за да сваля.

Приятно кафепиене на всички. Ако мога ще се присъединя към момичетата от Варна, макар , че  ще съм с малкия и не знам колко ще издържи. И разбира се ако няма промяна в плановете.
Денят обещава да е хубав и слънчев.
Много усмивки за всички!

# 821
  • Стара Загора
Добро утро момичета!!!!
Цвети честит рожден ден!!!

Много здраве и щастие от мен, другото ще си го купиш някой ден.
Алекс голям сладур на тази снимка,жалко че момата ми е много по голяма Joy Joy Joy
При мен нещата се оправят разкарах плюса и чакам намаление.
Няма да съм тук тези дни пожелавам на всички приятен укенд. Kissing Heart

# 822
  • София
Добро утро на всички   bouquet Днес пак съм се кукнала от рано, защото ПАК ще има майстори из входа и няма да има вода  #Cussing out Хубавото е, че този път ще ремонтират апартаментите от другата страна на асансьора, т.е. аз съм свободна като птичка. Слагам мъжа да спи и излизам на въздух, ура! Няма да дойда на срещата в зоопарка, защото много късно разбрах (не влизам в чата) и вече имах друг ангажимент. Здраве да е, друг път.

Искам да напиша нещо, което може да звучи леко нарцистично, но то е, за да окуража начинаещите. Момичета, искам да ви споделя, че напоследък отново започнах да харесвам лицето си. Имаше периоди, в които ми беше криво да се гледам в огледалото и само бегло се поглеждах понякога. Даже ми се е случвало да излизам, омазана с паста за зъби, или път с недокрай свалена маска на лицето  Embarassed Но ето, че с малко вяра, търпение и подкрепа на всички тук и специалната благодарност към zazu1, която ме "светна" за този режим, нещата се промениха за добро. За да допълня картинката, в момента усърдно инвестирам, но това засега не ме притеснява. Знам, че има такива периоди, и не ме е страх от тях. Без прегрешения нещата ще си дойдат на нястото.
Понеже прогнозата за времето е хубава, извадих един кашон съвсем летни дрехи, за да потърся някакви панталонки до коляното - в момента нямам дънки за пред хора, всичко ми е или голямо, или мялко  Embarassed Ами станаха ми всичките три чифта, които последно не можех да закопчея и ми свидеше да ги хвърля, защото си ги харесвам  #Crazy

Fancy N, хиляди благодарности за усилията, които полагаш, за да се осъществи срещата   bouquet

Sun, надявам се нещата при теб да вървят към оправяне   bouquet

tzvety roussimovanewsm59 Да бъдеш все така лъчезарна, щастлива и обичана от страхотното си семейство!

ani69, мъжете са само в петък за разпускане в края на седмицата, да не седнеш и днес да чакаш  hahaha

Желая един страхотен уикенд на всички   bouquet

П. С. Мисля, че всички трябва да аплодираме Кри за усилията, които полага, за да нанесе старите рецепти в блогосайта   bouquet  Hug   bouquet

П. П. С. Цял ден вчера съм стискала палци на zazu1 за новата работа, беше й първият работен ден, не смеех да звъня, че сигурно й е било достатъчно напрегнато и без мен, но, слава Бгоу, вечерта се чухме за бързо и впечатленията й засега са много добри. Да стиснем дружно палци всичко да е наистина наред и да е попаднала на хубава и интересна работа с добър колектив  fingerscrossed Ама не й казвайте, че съм ви казала, де Embarassed

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 08:08 от Зеленкото

# 823
Добро утро момичета Wink

И днес съм колкото вчера/ 82.500/, ама щеше да е много нагло ако исках и днес да съм минус, като през цялата седмица всеки ден отбелязвах по малко -. Приготвям се да пътувам след около час -два и съм си понесла храната с мен, да не би да остана гладна Joy. Забравих да кажа, че вчера си направих малко шопинг и невероятно е усещането да влезеш в магазин и дрехите да ти стават, та даже и да има и голями за тебе. Преди се ограничавах до макси магазините, никъде нищо не ми ставаше и нямах желание да пазарувам. Сега освен , че си намирам неща и ми стоят добре  според килограмите ми в момента.

Честит рожден ден на Цвети с пожелания за много , много , здраве, късмет , любов и свалени килограмчета Wink

Цветя за Цветето Wink,  тя и Цветница празнува!!!

Като гледам много овни има тук, и аз съм овен, моя рд мина,  радвам се , че имам сродни инатски души Joy Joy Joy, честно казано мисля , че повече от инат свалям тези килограми, запънала съм се като магаре на мост и си викам, няма те да ме победят, аз тях Joy Joy Joy

Вещи Hug, благодаря ,че си ме променила в табличката, щях да ти пиша, но не бях сигурна дали съм се установила на тези килограми, но то всички знаем, че вднъж стъпим ли на тях, после и да се покачат леко, пак се връщаме там , че и надолу.

На всички пожелавам един много приятен, слънчев, чаровен, романтичен, усмихнат, отслабващ уикенд!!!!

Kiss  Kiss  Kiss и  Hug Hug Hug са от сърце!

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 07:57 от amsimom

# 824
Цвети, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт