Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 528
  • 998
  •   4
Отговори
# 225
В саятя е супер!Влизайте там да си чатим! Hug Hug Hug

# 226
Здравейте!  Hug  Ето пак списъка:
1.   Боби1973                                           2+2деца                  
2.   Зеленкото                                          2                                  
3.   Крикри
4.   Кукуки                                                2
5.   Катя                                                    2                                  
6.   Хрисула                                               2                                  
7.   amerie
8.   Катяджин                                           2                                  
9.   slave                                                   2                                    
10.    Dorchester                                          2 +1                              
11.    Бубето
12.   frants                                                                                      
13.   rivela                                                                                        
14.   baci
15.   Абракадабра                                      2                                  
16.   рос4о                                                  2                                  
17.   Майка Зайка                                      2 /+1 /                        
18.   светлат                                               2 /+1/                          
19.   Фенси
20.   михаела77                                          2                                    
21.    foli
22.    KRISMAR06                                         2                                      
23.   k_savova                                             2 /+1/                            
24.   zazu                                                     2 /+ 1/                            

Писаха ми 1-2 човека допълнително, така че пращайте парите  Simple Smile  Ако някой пак си промени намерението, ще трябва в движение да вземаме решения  Rolling Eyes
Сега трябва да изляза, после ще отговоря на тези,които са ми писали.  Peace

# 227
  • Universe
fifi_ , ти сама трябва да го пробваш.
М/у другото и мен ме е страх от качване, а аз боря 1 кг /за сега, ама може да станат 3 кг, ако си сменя целта Wink/
Пък ние скайпииииииииим Hug Hug Hug - мерси на градската - duhi_puhi   bouquet

# 228
  • София
Май само аз гледам умно Crossing Arms , я помогнете на индианеца....плиййз!

# 229
Здравейте,

Аз сериозно се по загубих, но напоследък имам ужасно много работа  Sad
Искаше ми се да пиша след като съм изчела поне тази тема, но май няма да смогна.  Sad

Иначе моя режим 2/0 се развива перфектно. Много съм щастлива от резултата досега.
Свалила съм вече -4.500кг. В сантиметри разликата е още по-хубава, талия -6см., ханш -5см. Свалям предимно подкожна мазнина и все повече се харесвам.  Simple Smile а и мъжо е много по-доволен от не тапицираното ми тяло  Blush

Остават ми само 2кг. до желаните 60кг и се надявам до Великден да съм ги свалила, защото тогава ще ходим на гости, а там се готви по-много и ако не ядеш много и непрекъснато, супер се засягат и с мъжо си знаем, тъпчем се и качваме по 2 кила и после в къщи си ги сваляме. Добре, че ходим само 2 пъти в годината  Blush

Лек ден момичета   bouquet

# 230
Духи, аз те намерих на скайпето, ама нещо Дюкан не виждам - препратка  ooooh!
Хич ме няма, с тези техники  Mr. Green

# 231
Здравейте и от мен момичета! От днес ще почвам втория етап, но се чудя как да редувам дните. Моля помагайте! В книгата пише, че за жени с проблемни ханш и бедра е добре режима да е 2/0, което ще речяло 2 дни протеини/ 5 дни нормално хранене, без да се прекалява, защото щадяло горната част на тялото. Въпросът ме е някой пробвал ли го е това? И ако в дните протеини + зеленчуци се храниш нормално, то другите етапи как следва да протечат? Аз със дупето съм си свикнала, ама не ми се разделя с бюста Simple Smile

Аз редувах 3П/4ПЗ и за два месеца успях да сваля. Мисля, че с 2/0 режима ще се проточи доста дълго. До сега с никоя друга диета не съм успявала да намаля драстично обиколките на ханша и бедрата, както с Дюкан. Но ще те разочаровам - гръдната ми обиколка също спадна.

# 232
Ника ми в скайпа е (на латиница) милена-варна
ама довечера ще се включа  Mr. Green

# 233
Привет хубавици,
честито на всички с минусчета. Аз за съжаление не съм от тях даже съм на + 500гр smile3511
От няколко дни хем имам повод за празнуване-повишават ме в работата, хем и ми е кофти, защото обучението ми е в чужбина - 1.5 месеца съвпада с лятната среща в Ст. Загора и няма да мога да се запозная с вас а напоследък ми станахте толкова близки Cry
Поздрави и хубав ден от мен Hug

# 234
  • UK
 Амери и аз съм същата. Духито я намерих и даже ме включи в контакт листа си и до тук... Не виждам никакви препратки, много съм куца с технологиите. Абе май тя може да ни включи към общия чат, ама не знам newsm78
  сори за спама

# 235
Aйде и аз барабар Петко с мъжете....Писах на духи, ама тя не ме вижда явно....пък и препратка не виждам.....баш теле в железница съм. Чисто и то.  Confused

# 236
Да ви попитам - не видях в рецептите, може ли крем карамел и ако сте правили споделете !

# 237
kler, може, но без карамел и с обезмаслено прясно мляко Peace

# 238
Kler, ще ти пиша рецептата за крем- карамел на лични ,ок!

# 239
Успях с чата, ама сега ще съм разногледа  Mr. Green  
Клер, ако се проваля пак с кекса, ще опитам крем карамела - но на фурна мисля да го направя   chef

Общи условия

Активация на акаунт