Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 556
  • 998
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Аз пък искам да се изкажа за режима и книгите на Дюкан. И стратегията му. Пояснявам, че са си лично мои разсъждения. В началото всичко е ясно и строго. И се спазва строго. След това има лека комерсализация - дава се свобода. Не искам да кажа нищо лошо, то си е написано, но все пак си мисля, че и Дюкан е човек и си гледа изгодата. И затова при отговорите на въпросите в платения си сайт и във втората книга дава някои волности, които са повече от първоначалните уточнени продукти и съответно количества ( в продуктите, в които има ограничение). И по този начин си задържа тези, които се разколебават и печели повече привърженици. Лично аз смятам, че е по-добре да се придържам към първоначалния вариант и ограничения, но решението и мнението, повтарям още веднъж си е лично мое.

# 331
Здравейте, и аз мърдам, нета ми е за бой #2gunfire
Вещи, Peace

# 332
  • Пловдив
Извинявам се много, знам че доста хора ще се засегнат, но понякога се задават много тъпи и нелогични въпроси .

# 333
  • София
Вещи  Hug това е и моето мнение! Да не говорим за фирмата на сина му за кетъринг и как се готвят ястия с толкова малко разрешени продукти  #Crazy Та затова се е наложило поразширяване на позволеното. Няма лошо, но бави процеса на сваляне, а това води до отслабване на мотивацията и провал на режима. Лично мнение  Peace
Гуди, никога не съм чувала за следене на протеините  newsm78

# 334
А бедро си имам smile3521Ама и сутиена ми вече е с подплънки Embarassed

По въпроса за сутиена от чашка D минах на С  newsm53, но хубавото е, че и размерите на дрехите ми вече са с 2-3 номера по-малки newsm44
И всичко това при положение, че две сутрини ям пица(режимна, разбира се) - повечето хора около мен като чуха и  newsm09 - ядеш си пица и си отслабваш
Вещи, Кри подкрепям мнението ви - аз също мисля, че е така  newsm10
Да ви се похваля бях на аеробика със Свидничка  smile3503 - беше страхотно много съм доволна  newsm68
Видях много готини снимки в темата - момичета красавици сте  newsm51
Пожелавам на всички лека и спокойна нощ smile3524 и приятна разбира се  luvbed

# 335
Оххх тъкмо се стъписах ,че явно съм набивала пържоли нережимно  ooooh!

# 336
  • Пловдив
И аз да кажа че не съм чула. Чула съм само ограничение до  1000 грама за млечните продукти.

# 337
Извинявам се много, знам че доста хора ще се засегнат, но понякога се задават много тъпи и нелогични въпроси .

Това беше  за мен ...

Извинявам се за тъпите и нелогични въпроси!

Няма да има повече такива!

# 338
Розичка, имаше пусната рецепта за майонеза, приготвена с жълтък и малко парафиново олио  Grinning Така, по-режимно звучи  Peace

# 339
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Crazy Crazy тъй де - как ще чуеш като чета въглехидрати, а пиша протеини  Tired

Вий Вещи, вий и бий - то се е видяло - изкарах си го пак.

Розичка Crazy Аз мисля, че вие за мен.  ooooh!   Thinking А сега какво? Да се сбием за коя от нас е воя?  Hug И двете сгазихме лика  Peace  и двете ще се червим  Blush Blush

# 340
  • Пловдив
Това беше  за мен ...

Извинявам се за тъпите и нелогични въпроси!

Няма да има повече такива!

Не можеш да си представиш колко тъпи и нелогични въпроси има постоянно Laughing

Гуди, сички сичко ще си кажете  Mr. Green

# 341
...
Искам специално да обърна внимание на всички, че какаото не е най-режимният продукт на света за първа и втора фаза. Даже според книгата направо не е режимно.

Нали се коментираше в предни теми, че ако какаото е обезмаслено и е в малки количества не пречи на режима? Или може би аз нещо не съм разбрала? Досега съм си правила 2 пъти десерт с какао по около 1 ч.л.  Нямам книгата в момента и не мога да проверя. Ако наистина не е позволено, да го спирам  newsm78. Досега съм супер режимна и нямам никакво прегрешение.

# 342
Да ви попитам - не видях в рецептите, може ли крем карамел и ако сте правили споделете !

Аз си правя готово нишестено кремче с крем карамел / продават ги с различни аромати /
Става много вкусничко - досущ ,както другият на вкус      chef

Не казах ,че правя крем карамел с царевично нишесте , а нишестено кремче с крем карамел
/ както с ягода , банан и други аромати /
Ето едно с ягодов аромат  - съдържание : царевично нишесте,идентичен аромат и оцветител
Карамела го изядох преди няколко дена   Sick
А ето и натуралното царевично нишесте - без аромат и оцветител
И двете кутийки съдържат : за 100 гр  - 358 Ккал , белтъчини 4%, мазнини 1 % ,въгл. 86%
Единствената разлика е в аромата и съответно оцветителя  newsm78

mamce, да се изясня, че, пусто, пак не съм разбрана  Embarassed

"Готово нишестено кремче с крем карамел" ако ти звучи режимно...
Макар че все пак много странно ми звучи твоето кремче, готовото, де, да няма захар  newsm78 ...

Наистина няма захар ,защото го подслаждам с течен подсладител.

Но сега се замислям много над това , но защо пък доктора дава рецепти с нишесте ?
Пък и както ви писах , моите 1-2 кремчета на седмица ми излизат около има-няма 20 гр всичко,
колкото той е дал за сладкиш за един човек  Thinking
Спирам да пиша ,че вече самата аз не знам какво да направя ,
а както писахте ...да не подвеждам и другите .

# 343
Да ви попитам - не видях в рецептите, може ли крем карамел и ако сте правили споделете !

Аз си правя готово нишестено кремче с крем карамел / продават ги с различни аромати /
Става много вкусничко - досущ ,както другият на вкус      chef

Не казах ,че правя крем карамел с царевично нишесте , а нишестено кремче с крем карамел
/ както с ягода , банан и други аромати /
Ето едно с ягодов аромат  - съдържание : царевично нишесте,идентичен аромат и оцветител
Карамела го изядох преди няколко дена   Sick
А ето и натуралното царевично нишесте - без аромат и оцветител
И двете кутийки съдържат : за 100 гр  - 358 Ккал , белтъчини 4%, мазнини 1 % ,въгл. 86%
Единствената разлика е в аромата  newsm78

mamce, да се изясня, че, пусто, пак не съм разбрана  Embarassed

"Готово нишестено кремче с крем карамел" ако ти звучи режимно...
Макар че все пак много странно ми звучи твоето кремче, готовото, де, да няма захар  newsm78 ...

Наистина няма захар ,защото го подслаждам с течен подсладител.

Но сега се замислям много над това , но защо пък доктора дава рецепти с нишесте ?
Пък и както ви писах , моите 1-2 кремчета на седмица ми излизат около има-няма 20 гр всичко,
колкото той е дал за сладкиш за един човек  Thinking
Спирам да пиша ,че вече самата аз не знам какво да направя ,
а както писахте ...да не подвеждам и другите .
Проблема е, в тез въглехидрати  newsm78

# 344
Значи, от както съм почнала режима,изобщо, не съм използвала какао Mr. Green
дори за тези два месеца се ограничавам и с подсладителя Peace

Общи условия

Активация на акаунт