Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 36 707
  • 998
  •   1
Отговори
# 765
Белла, ЧЕСТИТО!  Peace
Фоли, и аз, не бих искала, странични хора, да влизат в чата  Naughty
Всъщност, къде сте всички? Да не съм сбъркала чата  newsm78
Намерих ви  Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 21:06 от amerie

# 766

Ами аз например не мога да вляза в чата Crossing Arms

# 767

Ами аз например не мога да вляза в чата Crossing Arms
върни се на 14 сраница и виж поста на Духи -Пухи и от там айде в чата Peace
БЛАГОДАРЯ РОСЧЕНКА,Геци 75 Hug

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 21:33 от rivela

# 768
Честит рожден ден на Дамаянти и Ривела!    bouquet   Живи, здрави, весели, слаби, красиви....всичко по- по - най- ви желая! весело изкарване на празника! Hug
Амери, Орелия, Свидничка, Сън, Фоли, Кри, Перле, Вещи, Бубето, Насти, Зеленко, Мама Веси, Мими, Кремена, Елена82, Боби, Амси, Кейти, Геци, духи пухи, Приси, Халеева, Куки, Бела, Мишле, Играчка плачка, Марини, Нели, Кате.... и всички,които без да искам пропускам -  Hug  Hug  Hug

# 769
  • Пловдив
Там влизат и непознати, а не  е редно те да влизат в общия чат. Идеята е, че там разтоварваме и си говорим доста лични неща, понякога несвързани с темата.

То пак си има такива  Mr. Green

# 770
Вещиииииииии  Hug
http://rosesblog.files.wordpress.com/2007/10/hugh-laurie.jpg
Тоз питаше за тебе бре !!!!!   bouquet

# 771
Добър вечер и от мен...да се запиша Hug
поздрави на всички...хайде на купон newsm68 newsm68 newsm68

# 772
Вещи тоз питащия ако го нещеш  съм го отнесла Mr. Green

# 773
http://www.movieactors.com/photos703/gibson177.jpeg - А тоз за мен - ще се бия за него , да знаете !!!  smile3508
Кате - зимай - Вещи слага вечерята !!!!   chef

# 774
  • България
Добър вечер мили чатърки Дюкеси! newsm51
Дамаянти, Ривела hbday Здраве и късмет Ви желая, останалото ще си го купим!
Белла smile3529 Честито и успех!
Дорче мацката за която Ви споделих / е 2 години в 4-та/ доста обстойно Ви разказах за нея в някоя от темите,  е моя близка и живее от години в Париж. В модния бизнес е и режима и е препоръчан от диетолог на агенцията и от разговора аз разбрах, че е на Дюки. Изглежда страхотно, две раждания и от около 90 е смъкнала на 50 и няколко, но понеже е висока от мен и наистина изглежда удивително променена като манекенка. Кожата и е прекрасна, чувства се добре, май месец ще си идва и обеща повече да ми разкаже за 4-та, но сподели, че режимът и е изградил желязна дисциплина, не прекалява с храната, храни се често и по малко, Сънчето спомена, че на 2-3 часа ако не хапне нещо и ставало направо лошо, така ми сподели и Ели. Алкохол не си е позволявала, най много по коктейли 25 -50 грама в месеца, но не системно. Сладко задоволява с плодове и черен шоколад преди МЦ, хляб и тестени умерено, говори ми за макаронени изделия със соя, но в малки количества, салати много и в общи линии това беше, от всичко, но по малко, а кола лайт само в Протал -междина / това било нашата 2-ра/ Пие слабо минерализирана вода и така. Ако нещо се сетя, ще пиша, чухме се само веднъж след срещата, но следващия път ще бъде подложена на тотален разпит. Ще ви споделя, защото си е жив пример, че режимът просто е изградил един нов начин на живот/хранене/.
Днес разбрах, че има много минусчета  smile3501 момичета, все така упорити и усмихнати, а на инвеститорките  newsm10 ще успеем!
Аз утре си отивам на мама! Менюто режимно е изготвено!
Весели и щастливи срещи утре! Поздрави на Варна-морето и София-при мечетата, които ще станат газелки! newsm44
На всички купонджийки  superuu изживявания!
 Hug Hug Hug ви милички !
Обичайте се и се усмихвайте!!! txtloves

# 775
Този за Перлето - белким я примами той !!!! http://img2.timeinc.net/people/i/2007/specials/bachelors/mag/mat … _mcconaughey5.jpg

# 776
Геци, много си щедра. Метни нещо и насам.

# 777
Креми - работя по предпочитания на клиентааааааа !!!!

# 778
  • Пловдив

bouquet

# 779
Хммм,препочитания казваш.Чакай сега........ Значи-висок,ама много,слаб -задьлжително,ако може с по-малко коса,с крив нос,и тьмнокос да е. А ! И най-важното-По-сьблечен да е.

Общи условия

Активация на акаунт