Влязохме във втория триместър - за СЕПТЕМВРИ викайте оркестър!!!

• 11 837
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Ха ха ха ха! Какъв идиот съм направо. Мерси, Веч! И за поправката и за смеха. Имах нужда.  Joy

# 106
Sheila, има и циници, мила!

аз понякога така говоря за бебето, че ме питат желано ли е или грешка  Joy Joy Joy
а то с толкова любов е правено, но просто съм си такава

# 107
Софи, разбира се. Но, аз все си мисля, че циник на чужд гръб, с чужди чувства = гадняр.

# 108
Софи, разбира се. Но, аз все си мисля, че циник на чужд гръб, с чужди чувства = гадняр.

може би си по-чувствителна и затова така приемаш нещата!

просто такъв е живота - циничен и гаден! поне в България, а ти, ако не се лъжа, си мноооооооооого далече от нас Simple Smile

# 109
Може би затова е циничен и гаден Wink

# 110
Ще бутаме камиони щом трябва, аз все пак се надявам че може да излезнат и розови гащити накрая.В крайна сметка да е живо и здраво пак каквото ще е радост  Hug

# 111
знаете ли, на една от срещата с футболистите на левски един, който беше 2 седмици в чужбина, каза: "там не мислят за нищо друго, освен за футбол! всичко друго му е осигурено от клуба и каквито и проблеми от битов характер да има, някой си се занимава с това, не той"!!!
не се бях замисляла до този момент - мислех си "взимат мн добри заплати, кво им е"
е да, ама не! квато и заплата да взимаш, обществото е изперкало тотално - докато се прибереш, ако си с кола, е ужас! комшийката е недоеВана и няма угодия - крещи, та знае ли се и т.н.! за най-малкото нещо се псуваме и караме!

е какъвто и да си, ще станеш идиот - арогантен, циничен и брутален, щом и заобикалящият те свят е такъв!!!

# 112
Вечке,направо са те иzяли мила  bouquet ..Ама...карай,ограничен народ винаги ще има.Обаче ей сега се връщам да и напиша на онаzи хубавица нещичко,въпреки че се бяха откаzала..И аz  малко като Шейла не искам да съм такава,ама май съм Confused .Яд ме е,когато някой в пъти по zаблуден човек от друг си поzволи да хапе така,че и да поучава  #Cussing out ..
Не че и аz не съм против раждането в къщи но ЗА СЕБЕ СИ.Никой не може да вменява на друг своето мислене...

# 113
  • София
MarinaMarina Eто отворени врати! 16 април,сряда 13:00 ч. МБАЛ „Токуда Болница София” АД, София, бул. Н. Й. Вапцаров 51А
За записване: Иво Андреев – тел.: 02/ 403 43 52, 0884 993 110
Днес е било... Sad Но се обади на телефона и си запази за другия месец, даже може и мен да запишеш да ходим заедно, да разпитаме за цените.

Всичко е наред с нас с бебо, каза доки че имал "много симетрично развита глава"  Joy каквото и да значи това. Имаме чудесен сърдечен ритъм и се развиваме точно за седмиците си.

# 114
Здравейте моми!
Съншайн, още веднъж сърдечно ти благодаря за това, че ме успокои, не че предварително съм се тревожила много ама ми се искаше да чуя една такава сладка дума Heart Eyes
Моля се за утрешният ден да мине перфектно, да имаш мир и да се получи най-добрият резултат! Да ти е живо и здраво детенцето Hug
Поздрави на новичка, дълъг и щастлив семеен живот и да си отгледате живи и здрави дечица!
По темата с докторите, не са като семкаджиите-много сме чувствителни когато имаме нужда от тях и за това ни е нужно да са добри специалисти и да са истински Човеци. Не е достатъчно да са просто добри специалисти, но и само Човеци да са пак не стига, най добрият вариант е да попаднем на доктори с призвание и с дарба и дано!
За това аз няма да си избирам лекар, понеже гледам на лице, но не мога да видя в сърце се моля още от сега моят Бог да се погрижи да ме реже и шие истински доктор, че инак ако разчитам на собствените си усилия и на парите надали ще имам добър успех.
Момичета желая ви Бог да се погрижи и за вас за всички дреболии, които не сме предвидили, и които ни предстоят защото от моя опит съм разбрала, че колкото и да съм информирана все ме изненадват обстоятелствата в БГ Grinning

# 115
Момичета, аз също искам да питам за кръвните групи. Аз съм А+, но сега за първи път от вас разбирам, че има подгрупи А1 и А2. Та въпросът ми е - има ли значение подгрупата, защото аз не си я знам, а моят гинеколог не ми е правил изследване за кръвна група. Само ме пита дали я знам и дали имам документ. Аз му казах, че имам и на него пише, че съм А+. но нищо за подгрупа. Той си я записа, но не ме е питал за подгрупа...
Добре дошла, Мишленце Simple Smile

# 116
Аз лично не ги разбирам тези неща с подгрупите!Разбрах че има някакво значение когато в ЖК ми натътриха А2 Положителна след като аз каза "еми значи Аположителна"Може при теб да няма разновидност като 1 или 2 newsm78А и щом на бележката ти не пише нищо такова значи не се притеснявай  bouquet
Мамита гледайте кое време е а на мен вече ми се затварят очите!!Мине не мине и затворя очите като кучетата спя  ooooh!

# 117
Didka, Marina аз ще ходя в Токуда на 13 май от 13.00 часа. Хайде, ако успеете да се запишете, много ще се радвам да ходим заедно. Само че побързайте, аз се записах още в края на Март и за Април вече нямаше място.

Sheila, новата думичка която се е получила от комбинирането на двете познати думи е страхотна, много по-изразителна и смислена Simple Smile Аз обожавам такива случайни съчетания. Те носят в себе си доста логика. Най-много се радвам на малките умничета когато измислят подобни изрази.

# 118
  • София
Аз утре ще звънна! thumbsup Ако няма места, ще дойда "нелегално". Аз ходих веднъж вече миналия месец и никой не проверяваше по име!

# 119
Хайде пак момченца са раздавали днес  bouquet
sunshine3-успех за госпожицата PraynigИ повече спокойствие за теб Hug
Добре дошли на Мишленце и Крис79  bouquetАко съм пропуснала някой да ме прощава Party
Беба28 не се притеснявай,че не усещаш бебчо,още е рано за сериозни шутове PeaceИ аз се бях паникьосала така миналата седмица,но слава Богу-всичко е наред.Просто дребната е заела друга позиция,така че да не усещам ритници CrazyДнес бях на консултация и като я видях се успокоих Heart EyesБеше се надупила пак мръсницата Joy/Софи и аз използвам такива изрази за малката,че може някой да се чуди нормална ли съм,ама в тях влагам само любов Heart Eyes/
Шийла-ей,радвам се че сте се харесали с акушерката Peace
Веч-прочетох спора ви в темата за раждането.Няма да коментирам.......Струват ми се напълно безсмислени такива спорове/то обиди,то само огън дето не излиза от устите им hahaha/Пък кой как иска да ражда,вагинално,с операция,през устата ако може някой Joy

Общи условия

Активация на акаунт