Влязохме във втория триместър - за СЕПТЕМВРИ викайте оркестър!!!

• 11 827
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Мерси, Григчо, значи сигурно е било бебчето. Сега чакам аз големите шутове, дано са скоро.   rotfImbo

Ирини, аз съм А1 отрицателна. Наистина е голямо облекчение да разбереш, че нямаш антитела. Относно профилактиката с анти Д - наистина е безсмислена да се прави, ако преди 28 седмица се появят антитела. Стискам палци и за двете всичко да е наред!  newsm17 Аз затова и реших да си правя изследвания всеки месец, тези които не ми се поемат от касата си ги плащам. Ама така да си призная съм по-спокойна. Аз утре съм на ФМ и ще питам доктора какво мисли по въпроса за профилактиката в 28 седмица и после ще пиша.

# 151
Гери, аз ще съм пак с белегхебаме. Нашата клиника работи в момента с 3, която случа на дежурство. Не познавам само новата - едната ми изражда щерката, другата - сина. Страхотни момичета са.
Сега ще използвам времето да опозная и третата, но ако са на един акъл, значи няма да има проблем.
Днес при нас е слънчево и бягам навън да се пошматкам.

# 152
Здравете отново Blush

Съншайн - надявам се всичко да мине по мед и масло, стискам палци!!!
Морейн, Червена Соня  Hug аз съм завършила БФ на СУ випуск 2005 Simple Smile
Терминът ми е насрочен на 15 септември, на предполагам, че при мен може и да е по-късно, защото съм чула, че жените с по-дълъг цикъл по принцип преносвали  Grinning живот и здраве ще видим дали е така  Joy
За сега мислим, че ще си имаме момченце - след преглед във Фемина - но по-сигурна ще бъда след прегледа при Марков на 08.05.
Аз също още не съм усетила бебо, но може да е просто, защото незнам какво трябва да усетя  Embarassed
Мното бих се радвала, ако споделите с мен кога - в кой месец - трябва човек да се насочи със сигурност към болница и доктор, при който да ражда и как стават уговорките. Аз се колебая между МД и Токуда.
БЛАГОДАРЯ   bouquet

Хубав ден на всички Heart Eyes 

# 153
 mi6lence и аз ходих във "Фемина" даже сега май месец за феталната пак сме там Peace

# 154
  • София
Мерси за комплимените за пупата. Днес ще пусна снимки и на "облечен" корем.  Embarassed

singing_girl къде си на ФМ на 7-ми май? Аз съм при Марков точно тогава.  newsm53 И аз нямам търпение.

# 155
Sunshine3, стискам ти палци и най-вече на малката. На мен са ми вадили също трета сливица като бях хлапе и помня, че повече врещях от колкото ме болеше да знаят, че боли и да внимават- детска му работа. А тези откачалки в болницата бяха сготвили моля ти се - люта боб чорба като че напук. Абе нямам думи.
Мишленце, тези във Фемина също бяха страшно нелюбезни като се обадих да се запиша - затова и се отказах - Шейново ме беше по-евтино и по-близо до офиса.
iriniii, това е много хубаво, което казваш за Марков. Аз му гледах сайта и ми направи впечатление колко много снимки има качени. Та като се заговорихме да ви питам - на вас дадоха ли ви диск със снимки? На мен ми дадоха диск, на който имаше общо 2 снимки, които няма да изпадам в подробности колко се различаваше нещо. #2gunfire

# 156
  • София
mi6lence ако избереш Токуда, отивай още сега, че свободните часове са страшен кът! Особено ако искаш да си по ЗК! Ето тук има тема можеш да я погледнеш. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=142529.0;topicseen

# 157
little_sweet_didka ще ходим в център "Фемина" там ще ми правят Ф.М. даже часа ни е за 8:30 първите сме Mr. Green така че няма да се налага и да чакам.Миналият път 1час стояхме на прегледа,което много ми хареса защото всичко ти казват подробно кое как е защо как е развито,а не като на Ж.К. дето ти казват "Всичко се развива добре оплаквания имаш ли? Айде бягай" Ама нормално все пак на едното мято си плащаш и то не е малка сума миналия път в 15с. като ме гледаха в "Фемина"беше 50лв.Сега май ще е 80лв. а и голям мерак имам за клипче Party

# 158
Здравейте мами Hug
Аз също съм при Марков но на 9ти!Мислех че дават диск със запис на бебето а не със снимки newsm78Ама ако ми даде диск с 2 снимки много моля няма да го искам!20лв за това няма смисъл според мен!Че нали е 60 без диска и 80 с него!! #CrazyЩе има да си докладваме една след друга впечатленията!!И аз нямам търпение ама то времето си минава аз очаквах по-бавно Joy

# 159
Здравейте бъбривки  Hug
за срещата: да кажа, че вече и на мен ми се идва, ще се пресрамя така да се каже, че нещо много ми беше притеснено по предните. не съм сигурна дали ще мога защото делничните дни след работа съм толкова каталясала че само се излежавам, но желание имам
за докторите: малко със закъснение, но искам да си кажа мнението Simple Smile за съжаление твърде много ни се е налагало в нашето семейство да ходим по лекари и по спешност и редовно и просто съм ужасена. има наистина жестоки, както има и добри хора и специалисти, но не достатъчно. и не съм съгласна, че заплатата трябва да им определя отношението към пациента, в крайна сметка са се съгласили за определени пари да вършат определена работа. в никакъв случай не казвам че не заслужават много повече, но да ви кажа малко докторите / в по-голямата си степен, моля никой да не се засяга / са се превърнали в модерните мутри и такъв рекет настава...наистина лудница. някой път ще ви разказвам парадокси и изнудвания, но ни е извън темата сега.  за съжаление / понеже по хубав повод никой не ходи на лекар / ни се е налагало и в Германия да правим операция на баща ми и мога много голямо сравнение да направя.но...това е нашата действителност  Praynig
такаа, нещо понабрах и затова много се отплеснах, извинявайте   bouquet
иначе на всички форумски слънчица пак да честитя новите цветни гащи и добри изследвания

# 160
пфууу забравих
Sunshine, стискам ви палци всичко да мине супер  Hug
на мен във Фемина за 80 лв. освен ФМ-то, което беше много подробно ми дадоха диск със снимки и две клипчета

# 161
Та като се заговорихме да ви питам - на вас дадоха ли ви диск със снимки?

Оооо да - имам 4 филмчета и над 20 снимки! Това и от предишната ми бременност са ми много ценни спомени! Дано следващия път попаднеш на по-качествен специалист!

# 162
Здравейте мами!
Искам и аз на пица... Tired и на сладки приказки, но когато вие сте на пица аз уча с щерката-всеки ден по 4-5 часа Crazy
Определено чакам ваканцията с по- голям ентусиазъм от нея.
Ние ли нещо не сме в ред или системата ни образователна е съвсем чалната?
Съвсем извън темата е, но майките с ученички как се справяте?
Учите ли с децата си всеки ден, аз се уплаших вече, а тя е в първи клас...
Отивам да манджоря, че ще ми се прибере гледна след малко и да се подготвям за домашното...
А на вас много хубав и красив ден и ви желая да ви сритат бебоците днеска, та да сте спокойни, че са здрави и добре Heart Eyes

# 163
Ей супер щом са две клипчета  Party сега още повече нямам търпение да дойде 7 май smile3539

# 164
Привет сладурки Simple Smile
Честити гащи и аз да кажа на всички показали се бебоци Simple Smile

А на вас много хубав и красив ден и ви желая да ви сритат бебоците днеска, та да сте спокойни, че са здрави и добре Heart Eyes
Мириам, страхотно пожелание  Joy
Слънчев ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт