Влязохме във втория триместър - за СЕПТЕМВРИ викайте оркестър!!!

• 11 819
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Сколасах да ви изчета миналата тема и тази...Дойде време и да се разпиша - няма как да пиша по-често напоследък - сватбата ни е на 3-ти и въпреки, че повечето задачки са разпределени...пак остават нещ да вършене.
Целувам ви всичките и ви прегръщам...липсвате ми като не влизам всеки ден и не хващам темите на момента!
Веч, Шейли въпреки, че ми е за първи път и аз се бях замислила за раждане вкъщи....е, с екип естествено...Впоследствие се замислих за родната ни действителност, прекарах си през ума всичките разкази, попадали ми напоследък за раждането тук.....и, както се сещате, ще си раждам в болница. Много ми се ще да съм при вас в оня важен момент през септември - да мога като Шейли да се видя с акушерката и да знам, че тя е "моят човек" или в големия ден да застана на челна стойка, защото така ми е удобно. Обаче не съм на правилното място Confused
(а за нападките срещу Веч в другата тема - не писах нищо....защото много ще загрубеят нещата...а въпросната особа така или иначе явно има някакви сериозни проблеми със себе си  -аз един свестен пост от нея не съм прочела)

Новичка честито!!! Пожелавам на младото ви семейство много щастие и разбирателство! И се надявам да се връща и на моето семеиство, запланувано да стане факт след 2 седмици.
Знам, че пропускам нещо да кажа или на някой  да обърна внимание....като се сетя ще пиша пак.

Днес сте ми особено близки, момичета! Пак ви прегръщам всичките!

# 166

Софи, мен ме боли глава, когато ми е ниско кръвното и ми се случва често в последно време-може и при теб това да е причината. Пробвай с малко кафе или подсолен айран[/color]

мойто кръвно си е ниско по принцип! но аз много бързо се ядосвам и вдигам кръвно за стотни от сек!
и сигурно е от това! а и напоследък много нерви и ядове ми се насъбраха Simple Smile

# 167
Ох Софи аз съм същата с това кръвно и нервите!!За 5 секунди от 115/80 стана 130/90  newsm78 #CrazyНервите мамата си джаса!А не е хубаво нито за нас нито за бебоците!Всеки ми разправя-"не се ядосвай ще родиш нервно и ревливо бебе" hahahaМоже да е истина ама не вярвам чак пък от това да зависи дали ще плачка бебчо  baby_neutral

# 168
Мирка, аз съм си нервак по природа! как бе, мама му стара, като видя  EFP, да стана най-спокойната жена на света?!? newsm78 newsm78 newsm78
а и да ти кажа, мечката таралеж няма как да роди, така че - квито такива, ше си ги гледаме

# 169
Така е каквито сме си ги направили!
Да се оплача аз че и доки смята че ще раждам мъж!! #CrazyБил му запазил вече място в ложата на цска!!Софи нищо лично те са фенове на тоз отбор и аз като привърженик на сините изпадам в спорове с мъжа ми за цвета на дрешки количка!!!За това си искам момиче!Да не ме занимава с глупости!!!И да я води по мачове!А ти ако е мома в синичко ли ще я обличаш HugНяма лошо така трябва!!!
П.С.писах и форума се скапа та дано не публикувам едно и също два пъти ooooh!

# 170
Така е каквито сме си ги направили!
Да се оплача аз че и доки смята че ще раждам мъж!! #CrazyБил му запазил вече място в ложата на цска!!Софи нищо лично те са фенове на тоз отбор и аз като привърженик на сините изпадам в спорове с мъжа ми за цвета на дрешки количка!!!За това си искам момиче!Да не ме занимава с глупости!!!И да я води по мачове!А ти ако е мома в синичко ли ще я обличаш HugНяма лошо така трябва!!!
П.С.писах и форума се скапа та дано не публикувам едно и също два пъти ooooh!

леле, ако д-ра така ми каже - сменила съм го  Joy Joy Joy
на кръста ми пише "привърженик на левски" детето ми нема как да е в чорбарски ръце и ложи
и мома да е, пак в синьо ще я обличам, че и по мачове ще я водя

# 171
Един познат е луд фен  на левски и детето му друго освен синьо не носи!ама е и фен на Ферари /те нали са с червени фланелки/ноо е намерил решение на проблема-купува му само жълти на Ферари Joy Joy JoyНякой заравят пъпа на стадионите!!Моя мъж така ме е заплашил че там щял да зарови/или хвърли не знам как се казва/пъпа на бебето  #Crazy newsm78

# 172
  • Варна
Асе, виж на какво попаднах в нета - точно за тебе е мисля  Mr. Green
http://semeistvo.rozali.com/dnevnik-bebe/p7506.html

# 173
Джулико....честно казано ако майка ми пазеше моята подобна количка щях да я ползвам.

# 174
Джули, надявам се да не се отнасят за мен ей тези изрази не надпревара от типа "Да купим BMW-то на детските колички, което струва колкото малка кола на старо, за да покажем нашето ултра, мега, гига марково бебе". Все едно на бебето му пука с какво ще се фръцка майка му. Embarassed
Щото при мен мотивацията е друга Rolling Eyes Аз просто искам да покарам нова количка Blush И без да искам все си харесвам от най-скъпичките Confused Ама какво - поне не е Стокке за 2000 лв Peace

# 175
Тая същата количка аз я имам в мазето ама е червена!!мама я държи там от годиниии и мен ме е возила и брат ми!!На 22 години близо количка  Joy Joy JoyСега като я видях и се сетих хахахаха еми да зема да я ползвам освен!!!!То старата мода във всичко се връща няма лошо и в количките   bouquet

# 176
моята количка от едно време беше бяла с червени ивици на места и плетено кошче отдолу. И колко деца е изгледала след мен  #Crazy

мирка, аз момченце искам, ама и момиче да е, приготвила съм му една дива леля и кръсница, които ще го направят върли фенове на ЦСКА, а лелята се  е заканила още преди годинката обеци да слага/1 за мом4енце и 2 за момиченце/  Crazy

софи, аз пък бях спокойна преди да видя 2те чертички. Оттогава съм огън и жупел и късам нервите на всички около мен / не за друго ами да се чувстват съпричастни и част от събитието  newsm53 /  да видим бебчо... ще е някоя лимонка под прикритие  Mr. Green на кой да прилича, няма на гората , я  moresmile

опа...забравих булката, бръмбъзъче- ще бъде страхотно, радвай се на всеки миг Heart Eyes... само да ти кажа не се давай на DJ,  че заради нашия останах гладна  ooooh!

# 177
Всъщност май единствения недостатък на тия колички е, че им трябва гараж Simple Smile Щото незнам това чудо дали се сгъва въобще...
Новичка, мерси за съвета....ще го предупредя ако е нужно  Simple Smile

# 178
бръмбъзъче,  Hug, как си съкровище Simple Smile разкажи за роклята, как се получи Simple Smile

# 179
Роклята още не е започвана Simple Smile Сега Фръцлата шие костюма, а аз си търся свестен сутиен - мнооого ми е сложна тая - хем голям, хем хубав, хем удобен. Дайте идеи откъде да си намеря!

Общи условия

Активация на акаунт