Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява денят на отворените врати в родилното отделение?
Защо рядко усещам бебето си и каква е нормалната честота на движенията му?
Каква е разликата между кръвните групи A1 и A2?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява денят на отворените врати в родилното отделение?
Денят на отворените врати в родилното отделение е събитие, което позволява на бъдещите родители да посетят отделението, да разгледат съоръженията и да се запознаят с процедурите, както и да задават въпроси на специалистите. Това може да бъде полезно за подготовката на родителите за предстоящото раждане.
-
Защо рядко усещам бебето си и каква е нормалната честота на движенията му?
Усещането на бебето може да варира в различните етапи на бременността. В началото, когато бебето е по-малко, движенията могат да бъдат по-трудни за долавяне. По-късно, когато бебето стане по-активно, движенията стават по-забележими. Нормално е да усещате движения на бебето няколко пъти на ден, но не е задължително те да са ежедневни. Важно е да се консултирате с вашия лекар, ако имате притеснения относно честотата на движенията на бебето.
-
Каква е разликата между кръвните групи A1 и A2?
-
Какви са разликите между кръвните групи A1 и A2?
-
Какво представлява курсът за бъдещи родители и ефективен ли е той?

, но ще видим чак другия петък.
Винаги съм си представяла, че имам момиченце, но от както забременях имам някакво вътрешно усещне, че е момченце. Даже два пъти го сънувам. Таткото е 100% убеден и даже говори на корема ми в мъжки род
Абе, най-важното е да е живо и здраво
Пък си знам, че нашето гардже ще е най-хубаво

Мисли позитивно, защото мъничето има нужда от теб! Аз иначе мисля да идвам към Пловдив пак началото на май и може да пием по едно кафенце
не трябва ли веднъж като го усетя и всеки ден да е така?
а то рално нямаше за какво/. днес дори успях да си направя първите пълни изследвания. още не знам какво е, но пък имам поне 10 поръчки за момче
/за съжаления малко са позакъсняли със заявката..поръчката вече е дадена

Искам да ви попитам, някой да ми препоръча някоя книга за отглеждането на бебока от първите дни още, за кърменето, повиването. То май учебник си ми трябва, ама искам да знам всичко и да съм по подготвена. Целувки!