Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 038
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мили и любими,
липсвате ми. Успях да изчета само тази тема. Нямам нет и затова невлизам тук.

Ама страхотни придобувки си имате, със здраве! А и аз да се заразя, може ли?

Ние сме добре, 1седм. във Варна, 1 София. Но тази ще ми е последна. Очаквам да започна работа, записах Пресиан на ясла- от 1 Юни, в " Звънче" ,до Нептун, Варна.
Много ме слуша това дете, пу-пу, рядко се криви и реве за нещо. Обикновено е за колата,  като му се спи и неиска да се прибира.

Много здраве на всички вас и децата!!!

до скоро

# 76
  • София
Дани, дано скоро минат петната на Найа! Странно ми е - нали Кларитина е противоалегрично л-во, може ли да има алерг.р-ия към него?  newsm78 Иначе аз Данонино-то го нарочих за виновно за стомашния проблем на Ивчо, който ни доведе до Пиговор и повече не му давам.  Thinking
Ралка, мисля че Нана пиеше точно Ясмин. Успех с лечението!  Peace
Браво на Преско, че е не ядосва майка си, май това е рядко явление сред нас  Laughing

# 77
  • София
Ама утре и вдругиден ли е базара?  ooooh! Аз не знаех Embarassed

# 78
  • София
Елфче мноооооого помниш Wink Joy

Ралка пия Ясмин от декември 2006 г. Никакви странични ефекти, никакви проблеми. Цикъл като часовник, без болки и други екстри.  Wink Много съм доволна, според моята лекарка това са най-добрите противозачатъчни на пазара в момента.  Peace

Дани при Калоян се скриха и на другия ден пак избиха, така че най-добре да я види кожен лекар. Ако решиш кажи да ти дам телефона на Албена Ангелова. Тя е дерматолог в 29-та поликлиника и единствена от 8 лекари сложи точната диагноза на Кало.

# 79
  • софия
Елфче,аз питах същото и ми казаха,че имало единични случай,които показвали алергия към него.
Нанамерси мацка.Аз го имам някъде и ако се наложи,ще се обаждам.

# 80
  • София
Елфче мноооооого помниш Wink Joy
Laughing  помня, че ми ги препоръчваше, а ние пак си караме по стария начин  Whistling Blush
Дани, и ние сме ходили при Ангелова, добра е  Peace , но дано не се налага да я посещавате все пак  Peace

# 81
  • софия

Laughing  помня, че ми ги препоръчваше, а ние пак си караме по стария начин  Whistling Blush

Елфче,кой свирка  Joy?

# 82
  • у дома
Елфче,кой свирка  Joy?

по`най, по`най!!  Mr. Green

# 83
  • София

Елфче,кой свирка  Joy?
Joy Joy Joy  Hug  Mr. Green

# 84
  • софия
Татито взе сега резултатите от нослето и си имаме ешерихия коли  Shocked!
Не мога да разбера как е възможно да е изолирана тази бактерия?!Мислех,че тя е стомашна,така да се каже....?????
А,пък секрета от гърлото да е "чист",а в носа да има?Нали са свързани нещата?
Какво да правя?Дали да повторя изследванията,или да и капвам от тези капки?
Оххххх,така ми писна от тези доктори  Confused.
Ще си побъркам детенце от капки в нос,сиропи за кашлица,а до скоро само веднъж ми беше нерзполжена с Т. за всичките почити две годинки.
Сори,че ви товаря,но сме си все сами и вече не знам с кой да говоря.Нали мъжо е все зает да сме богати  Mr. Green и не му остава много време за нас  Joy Tired

# 85
  • София
Дани, не знам какъв съвет да ти дам.  Confused Нали някой писа, че винаги се изолира нещо от носа  Rolling Eyes Педито какво каза по въпроса.

# 86
  • софия
Чудела се как гърлото е чисто,но все пак е написала рецептата за антибиотичните капки.
Още не се прибрал да го разпитам по-подробно...
Лошото е,че ако се въздържа от капките  чак в понеделник мога да повторя изследванията в друга лаборатория,а се чака и 4 дни да поникне нещо ако има и то си става цяла седмица да я държа без никакво лечение  Sad

# 87
Дани, какви капки ви изписаха? Нищо няма да й стане, дори и да й ги капеш, точно ще ви спрат сополите. На мене веднъж една лекарка УНГ, ми каза, че няма стерилен нос. Самият факт, че текат сополи, означава, че има бактерии. Явно са в някакви граници и когато се превишат е необходимо по-силно лечение. Така че, довери се на вашата  Peace. А, за обривчето, наистина, не ти ли каза поне Зиртек да даваш?

# 88
  • софия
Не.
А,сега я погледнах няма нищо,все едно не е било  Rolling Eyes....
Още не знам какви са капките.Мошето не ги е взел още ,че се правели

# 89
Дани, Лени "беше" с ешерихия коли в стерилна урина, това е бактерия която нормално се среща в червата и изпражненията, много ми е странно ако е същата бактерия как ще се изолира в нослето?! При нас се оказа, че изобщо не сме ги имали, но го разбрахме след като намерихме позната лаборантка, която да ни направи пробата. Тя каза че е много важно бързината на поставяне на посявката и начина на всемане. Така че може и при вас да е грешка.  Успех!

Общи условия

Активация на акаунт