Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 053
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Дриймс, мерси за инфото Hug Май трябва да прочета и в темата тогава! Имам да свалям доста кг и аз.  Embarassed Но нали поне първия етап трябва само месо да се яде, не знам как ще издържа на него, аз много не обичам месо.  Rolling Eyes
Не се яде само месо. Много неща са позволени. Дълго е за обяснение затова чети в темата на дюканките.

# 226
  • Някъде там...
за мен пък Дюкан е екстра, както обичам само мръволяци  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Блу резултатите са екстра и съм много доволна  Hug. При тебе има ли подобрение?

Нана само ще биете път до Тракия, до този Кауфланд, като дадете за пътни и пак толкова ще ви излезат памперсите, то в Билата не са пък кой знае колко, съвсем нормална цена са. Ама разкарай се, няма лошо.   Sunglasses

Дриймс мали голямо торнадо е било  Thinking

Лек ден!

# 227
  • София
Благодаря още веднъж на всички за инфото.

MimSss то по-скоро ще е, за да видя къде е Кауфланд, не толкова за разликата в цената. Тя ще е 1-2 лева. Ама зависи и от времето. Както и да е. Най-много ме е яд, че детската железница отново не работи, а се бях наканила да возя Кало Sad

# 228
Еййй, да не би да сте на разходки в това мрачно време  newsm78

Миленка, не помня дали писах, но браво за хубаво прекарания ден  Hug
Ади, колата е някакъв пасат комби - на мен страшно ми прилича на вартбург и затова не я харесвам  Mr. Green А си бяхме харесали една толкова хубава маздичка, ама сега не му се давали толкова пари  Crossing Arms Както и да е, аз не разбирам и почти ми е все едно, важното е да ни отведе на хубави места  Mr. Green
Анди  Hug

Аз пък днес съм много щастлива  Laughing Утре съм замислила да отидем с Лори при дечицата ми и от сега ме тресе, нямам търпение. Само незнам как ще го измислим като те са по-свободни след 2-3ч. пък Лори тогава спи  Thinking Абе, незнам, ама съм многооооо щастлива  Embarassed

# 229
vst_80 ние имаме пасат комби и аз много си харесвам колата. На външен вид не е от най-красивите, ноооо, събира багаж колкото 3 нормални коли, адски удобна е, икономична за размера си, не се разваля... Надявам се наистина да ви отведе на много хубави места и бъди спокойна, че ще можеш да си вземеш всичко, което ти трябва Grinning Алекс казва: "наста коуа Фот-ваген-едо яяяяяя"-и детето я харесва Laughing
Честита ви кола!

# 230
уф, цял ден без дете - чак ми стана скучно! За сметка на това поспах и през нощта и на обяд. Mr. Green

Сега се чудя какво да правя, а трябва да оправям и багажа, което ми е, амаааа, много досадна работа.

Dreams, че къде можем да те видим?! Не стига, че си мома без дете, ами и един телефон не врътваш. Naughty Hug

# 231
yanast то на татито това му беше целта - да ни побере багажите дето ги заформям всеки път   Mr. Green
Анди, аз пък обожавам да си събирам багажерките - само като си помисля, че отивам някъде и ми е страшен стимул. Оправям го за нула време. Оправянето след връщането е досадната част за мен  Tired

уф, цял ден без дете - чак ми стана скучно!

Joy Joy Joy

# 232
Ама сега като вземе да ти мрънка колко багаж взимаш ще можеш да му кажеш че в колата има достатъчно място Mr. Green На мен ми е страшен кеф че мъжа ми не може да ми каже "къде ще ги поберем тия глупости! Mr. Green
Мама Марго, готвите ли се за пътуването? Аз преди време ти бях писала, че покрай пътуването може тоалетното обучение да се върне назад, но при нас се получи обратното-с тръгването ни от България, та чак докато преуморихме детето в Панама нямаше нито един инцидент! Цялото пътуване беше много по-леко отколкото си мислех. Единствено като отидохме в Панама ни бяха изработили такава програма, че всеки път когато малкия спи следобеден сън пътувахме занякъде с кола, спираме, тръгваме, вадиме го от колата, събуждаме го.... Детето ми е много добро и търпеливо, но на 5-ия ден стана неспокоен и започна да вдига температура. Накрая се "жертвахме" и отседнахме в един страхотен "ол инклузив" хотел на плажа, където си починахме в оставащите ни 4 дни и ние и малкия, като се наспа мишлето му мина неразположението... А престоя ни в този хотел беше невероятна почивка за мен! Дано скоро пак да отида на такова място, ако може за по-дълго!
Блу, добре че повредата на колата се е оказала дребна!
И браво на всички момичета които успешно се вталяват за лятото! Аз още си седя с 2 кг. отгоре, ама взех да си се харесвам така и явно няма скоро да ги преборя Grinning
Ирра, честито ви жилище! Сигурно е много вълнуващо-нов дом! Ваш си!

# 233
  • софия
Ира,Честито,мацка  Hug!А,малката е прелестна.Много прилича на моя приятелка.Все едно тя и е майка!

# 234
yanast, нашият багажник също е доста голям, но миналата година, когато тръгвахме за море,  нашата леля попита: Ама вие изнасяте и се?! Mr. Green Незнам как успях да натъпча толкова багаж, че едвам остана място за нас. Mr. Green Добре поне, че Гого спи при нас и не се налага да носим и кошарата.
Със сигурност сте имали много вълнуващо прекарване!
vst_80, БлуHug

Ако скоро Гого и татито не се върнат, ще се прехвърля вече и в съседния апартамент да чистя... Crossing Arms

# 235

Ако скоро Гого и татито не се върнат, ще се прехвърля вече и в съседния апартамент да чистя... Crossing Arms

Мила, ела насам  Laughing Ще ти намерим работа поне до края на седмицата  Mr. Green

# 236
  • софия
Вст,я да те хвана,кат' си на линия да те питам  един кулинарен въпрос.
Ако ми остане време ми се иска да пробвам да направя меденки -великденски форми.
О.к -на рецепта се спрях,но хич не ми е ясно ,как се прави цветната глазура  newsm78...
Правиш примерно белтъчна и с какво се оцветява различни цветове?С някакви спец. бои?и изобщо,ако може да ми разясниш стъпка по стъпка направата на такава красота  Praynig?
Има толкова теми,че направо ми се уби желанието да търся  Blush #Crazy!
Саното ти е вкъщи  Peace!ама каква съм лисица  Wink

# 237
  • софия
Вижте,каква красота,как да не му дойде мерака на човек  smile3521
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=33468

# 238

Joy Joy Joy
Днес сте в супер настроение  Peace
За съжаление, идея си нямам как се прави глазура, а и меденки  Embarassed Ама пък мога да ти кажа с какво да си я оцветиш - все пак е нещо  Rolling Eyes Оцветява се предполагам със сладкарска боя - нея пък аз я имам вкъщи  Wink
Сладкарската боя е на прахче или течна - продава се на много малко места - някъде  около съдебната палата беше едното местенце, а другото в слатина. Ако е на прахче се разтваряше в мъничко вода и прибавяш към сместа, а течната си я сипваш така  Peace

# 239
  • софия

Joy Joy Joy
Днес сте в супер настроение  Peace
За съжаление, идея си нямам как се прави глазура, а и меденки  Embarassed Ама пък мога да ти кажа с какво да си я оцветиш - все пак е нещо  Rolling Eyes Оцветява се предполагам със сладкарска боя - нея пък аз я имам вкъщи  Wink
Сладкарската боя е на прахче или течна - продава се на много малко места - някъде  около съдебната палата беше едното местенце, а другото в слатина. Ако е на прахче се разтваряше в мъничко вода и прибавяш към сместа, а течната си я сипваш така  Peace
  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт