Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 026
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
Ади,вкъщи е  newsm53 и твоето и на Ани.К'о ще ми дадеш  newsm47?
Може да те повозя в новата ти кола  Mr. Green  hahaha  Joy.
Vst_80, честит рожден ден на майчето ти. Да е жива и здрава!   bouquet   bouquet   bouquet
Миленка, много са хубави яйцата. Но, пак ме изуми с цифрата  Shocked.

# 256
Еееее, Миленче, не е истина  ooooh! - яйцата са ти страхотни  Peace Издавай сега бързо тайната  Hug
Дани, аз сигурно съм свикнала покрай работата и тези неща за мен са нормални, не им се впечатлявам  Peace Плюс това Лори така нахлу в личното пространство на Найа, че напълно я разбирам - детето си пазеше територията  Laughing
За срещичка и аз съм ЗА  Hug

# 257
Здравейте Laughing
 Ей,успях да се добера до компа Wink
  ВСТ,Да ти е жива и здрава рожденичката!
  Ирка Честито жилище!Много щастие и дечица да си отгледате там  bouquet
Kaili Браво за изпита smile3501 На Тони много целувки   и дано бързо се оправи Heart Eyes
  Ние се мъчим със зъбите Close но кога ли ще избият,че се мъчи само детето.На всичкото отгоре реших да го отуча от нощното наливане с вода,но нямам никакъв успех Twisted Evil Взех му чашка със силиконова сламка,че ми се струва пие толкова заради биберона на шишето,но нощем си го иска,само през деня пие от чашката. Голям зар ще видим,с биберона нямах проблем като го махнах,но с водата #Crazy
 Сега ще ходя да си правим велекденска окраса да видим какво ще излезе Wink но първо ще трябва да прибера Mr. Greenче Наско подрежда шкафовете докато пиша Crazy hahaha
   целувки от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 258
Еееее, Миленче, не е истина  ooooh! - яйцата са ти страхотни  Peace Издавай сега бързо тайната  Hug

Няма никаква тайна.Боичките на хапче им капвам по няколко капки вода,колкото да се разкашкат и рисувам върху яйцето с клечки за уши.На тези като теб,дето са по-сръчни в ръцете ще им станат страхотни,защото аз съм почти скарана с рисуването.

# 259
Честит Празник на майчето на vst_80, здрава щастлива да ви е!   bouquet

Кайли
, браво за изпита!   bouquet

mmilena, Приказни са ти яйцата мило  Hug В другата тема те питах как си ги рисувала ама вече разбрах   bouquet

# 260
  • София
Pouh записвам телефона и ще се обадя Hug благодаря ви

# 261
  • София
Привет!
Вст, честит рожден ден на майка ти! Да ви е жива и здрава, да я слушате и радвате с много вници!
Ммилена, наистина са страхотни яйцата!  Peace Всичките 165 ли ги рисува така?  Shocked
Нори, дано всичко е наред с очичките на Яна!  Praynig Peace

# 262
  • София
А добър ден и от нас Mr. Green
Нори,наистина и аз водих Ина при д-р Топов и съм много доволна. Но той не работи с направления, обаче си заслужава да си платиш за такова обслужване и професионализъм. Мисля,че беше 25 лева,ако не се лъжа EmbarassedДано всички да е наред. Аз се бях притеснила,защото Ина започна да мига много начесто,но той ме успокои,че те откриват,че могат да си контролират очните мускули и се забвляват с това. Дано и при вас да е така Heart Eyes Само помоли хубаво да ти обяснят от къде точно се влиза,защото е от задната страна на един блок и е доста смотаничко за намиране Rolling Eyes
Честито на всички и за всичко от мене Laughing
Аз се изумих какво количество багаж успях да натъпча в Сеат Ибиса и остана и за нас място Twisted EvilИ така след 3 дневно пазаруване и стягане на багажи днес на обед потегляме за Сандански, където смятам да се подвизавам с детенце чааааааааааак до 6ти май Mr. Green Приемайте го като покана за виждане с всички,които ще са в региона Heart Eyes
Момичета,пожалавам на всички много светли и весели празници, много сбъднати мечти и усмивки и се надявам здарвето,любовта и парите( Party )никога да не напускат домовете ви.  bouquetЛек път на всички,които ще пътуват! Hug

# 263
  • София
Здравейте!

Явно аз съм най-смотаната домакиня тук, защото не боядисах яйца Weary Прибрах се супер уморена и нямах желание за нищо. Добре че Митко е незаменим и беше  wash hang 1dishes  food002 newsm79 Какво щях да правя без него  newsm12
Както и да е...Надявам се да прекарате чудесни празници.  newsm51
Кайли утре сме на линияяяяяяя  bouquet

# 264
  • гр.София
 Нана,хайде сега смОтана! Яйца се боядисват и в събота.Аз пък,напук на правилата,може и тази нощ да ги боядисам,за да не ми помага София.
 Милена,страхотни десенчета си докарала, а за бройката-оставам без думи.
 elli78, драго ми е да видя Наско на аватара ти.
 Още веднъж-честити возила на всички! Пепър, досега се оглеждах за смартчета по улиците,защо ни заблуди?
 ВСТ, и аз съм си харесала маздичка-има едни малки,с черни покриви и все в готини цветове ( ама ги обясних и аз-като жена!)-за мен,обаче.
 А семейно сме фенове на хондите.
 И ние сме си тук по празниците,но докато обходим родите и козунаците- времето ще литне.
 Много завидях на Милена и ще си спретна един кино-ден.
 Милена,гледа ли нещо свястно?
 Кайли,честито за изпита! И другите така да вземеш!

Помня,че на Албена Влади сестра й е офталмолог.

Вст, Честит Рожден ден на майка ти.Здраве и благополучие!

Янаст,с удоволствие ще гледаме снимки...

Успешно пътуване на всички заминаващи!

# 265
Nana чакаме те. След снощния дъжд си е хладничко, така че трябва да вземеш и връхни дрехи. Тони още ми вдига следобед и през ноща температура, така че срещата ще я отложим след Великден,като се върнеш пак в Пловдив. Ще се радвам да се видим.
И аз смятам да боядисвам утре яйцата.Днес само ще направя сладки. Мислих да купя но като им видях цените се отказах.
Честити превозни средства на всички. Аз не съм шофьор,но мисля като завърша да изкарам един курс и да взема книжка. Установих колко е неудобно все да чакам таткото да ни закара някъде, а колата седи пред блока и ме чака.
Милена страхотни са ти яйцата. Когато сме при нашите и ние боядисваме горе-долу толкова, но за 3 къщи. При нас много се раздават и за това е така.
ВСТ честита ти рожденичка.  bouquet
Лек ден на всички! Hug

# 266
  • софия
Пепър,не се ли беше ли споменала,за туинго?В Смартчето няма къде да сложи детето  Joy
Аз пък отивам на гинеколог придружена от Найкито и после се прибирам да чакам и аз моето бу  Grinning!

# 267
  • София
Дани какво прави Найа по време на прегледа - някой друг ли я гледа  newsm78  ей че съм любопитна  Embarassed

# 268
  • В ЛЮтеницата
Blanc, мечтата за смарт-а си остава - че ако се сбъднат всички мечти ще е голяма скука  Laughing. Първо ще си купя лаптоп, а после и кола само за мен и него  hahaha
(и Блан, не съм забравила за люлинската среща - чакам да кажеш кога е!)
Миленка, страхотни са яйцата! Аз предпочитам да ги боядисвам в събота, за да не ме е страх, че ще останат да се развалят.
Дриймс, че как ще те видя - ти направо си изчезнала! Я се снимайте заедно с Токи, за да те позная  Heart Eyes!
Кайли, честито за изпита и успех за следващите!
Пак ще пропусна някой, но не мога да забравя за всички пътуващи - лек път, приятно изкарване и мноооого ви завиждам! Ааа, и за Панама завиждам! И честито на Ира за апартамента! Но риби и аквариуми не искам! Не искам вече да се грижа за нищо и за никой - искам поне за една седмица някой да се грижи само за мен, а аз да му измислям задачки  Mr. Green
Вст   bouquet за мама!

# 269
МОмичета, желая ви хубави празници, добро настроение и добре да си починете и разнообразите Hug
Аз отивам да посрещам свекитата Crazy....развлеченията започват от сега Joy

Общи условия

Активация на акаунт