Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 010
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Благодаря ви много за поздравите .
Ние тази вечер тръгваме за Карнобат.Весели празници и да не ни забравите.Надявам се до  месец,максимум два да оправим апартамента и да се завърнем.Много ще ми липсвате.Целувки на всички мами и дечурлига. Hug  love001

# 286
AndyB що не скокна до офиса да поклюкарстваме малко.  Crossing Arms Аз реших, че вече сте тръгнали.
Аз си свърших заплануваната за днес работа и сега чакам един дизайнер дето ми проектира хола. Обади се, че ще закъснее и с това движение идея нямам кога ще се прибера.
blueeye® Анди знае.  Mr. Green
dani777k май само моя спрей остана у вас.
Ние ще ходим в Златоград. Вчера го решихме и за късмет имаше свободни места. Мен ми е много любопитно защото за първи път ще ходя в Южна България. (по на юг от Пловдив не съм ходила  Embarassed).

# 287
Dreams, що не скокнете и до Смолян, съвсем близо е. Пък и децата да се видят, че явно в София-та е mission impossible. Wink

# 288
Dreams, що не скокнете и до Смолян, съвсем близо е. Пък и децата да се видят, че явно в София-та е mission impossible. Wink
Добра идея. Може и дойде. Ще ти звънна ако решим да минем.

# 289
  • София
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ   bouquet

Дани - доста ме разсмя с имитациите на Найа  Joy

Дриймс - Златоград е прекрасно място.

# 290
  • софия
Dreams,тъкмо,ще е отлежал  Laughing и наРали и Ади са в нас .

# 291
защото така е почнала да имитира  Rolling Eyes...
Само ходи и ме мирише отзад  Wink и ми вика Аки  hahaha...
hahaha  hahaha  hahaha
След ужасно натоварения ми работен ден това ми подейства мнооого освежаващо. Grinning

Влизам само да пожелая на всички ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! Hug

След малко се прибирам в къщи, стягаме багажа и отиваме на село.Там ще празнуваме, на чист въздух. Peace

Mmilena, страхотни яйца.Направо съжалих, че нашите вече ги боядисах, иначе щях да пробвам.
Kaili, честито за изпита. Peace
IrrA78, честит ваш си дом!Как ще те забравим! Simple Smile
А за заспиването, аз от друго се оплаквам. Crossing ArmsВики като заспи към 14:00 часа и няма събуждане до 18:00 часа и точно най-хубавото време следобед го проспива и никъде не можем да мръднем. Crazy
Аз уж бях за малко...

# 292
  • гр.София
  Дани,ти как спиш от любопитство? Знаеш ли поне марката и цвета на колата?! Взех и аз да загарям (от любопитство).

Като го напишете това "Блан " и все се сещам за dusheto. Прошки минаха отдавна, няма ли да ни прости и пак да пише Tired

Хич не съм забравила за люлинска среща. Хайде да измислим дата. (Само на 5 май не мога, понеже сме на РД на брат`чедчето).
 А и за обща среща съм ЗА.

И отново пусто любопитство-Дриймс има ли я на актуална снимка(нещо такова разбрах от поста на Пепър)?

# 293
  • софия
  Дани,ти как спиш от любопитство? Знаеш ли поне марката и цвета на колата?! Взех и аз да загарям (от любопитство).

Знам,мацка,знам.Аз съм си я избрала  Mr. Green!
Черен Крайслер 300 Ц.
Сто пъти му се обадих на говедцето днес и все едно и също "Имам още работа.Имай още маааалко търпени,бебка!"
Аз една година чакам,а той ми вика още "малко търпение"!!!!
А,Душето ми беше писала на лични преди време доста и ми каза,че ще идва май,за няколко дни.Каза,че нещо се е била разочаровола от някой мами явно съм изпуснала,за какво става въпрос и нямало да пише повече при нас  Confused!
И на мен ми е примъчняло,за нея и Начето.Дано се обади,като си дойдат в Бг.
А,м и мама иги и спинки и обърквация,'ич не се мяркат вече  Thinking....

# 294
  • софия
Анди,няма ли да пътувате?

# 295
  • софия
Утре заминаваме и ние на село,за 2 дни и после,ще видя къде,ще се ходи.
Ще бъдем и с баткото на Найа и може би до гръцко ли  newsm78.....,а може и тук да сме си,като знам на Мошето плановете,как все се провалят.Може ли да се изкара някой лев и празниците вече губят смисъл и се почва едно говорене с часове по тел. направо е за убиване.

# 296
  • гр.София
 Крайслерът си го представям на джип?!

Всички се изнасяте! Днес в Центъра беше ад от коли.
 Дано ви е хубаво времето. Ще гъбясаме от тоя дъжд .

Мама Иги е вече модератор Peace.

# 297
dani777k, утре на обяд тръгваме...добре поне, че оставих храната неопакована. Mr. Green
А Крайслерът е много готин - нашата леля има такъв, ама червен. А аз май ще изпусна почерпката този път... Drunk Mr. Green

# 298
  • София

Дани, ТОВА ли е колата?  Shocked

Искам и АААААААААЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ Mr. Green

# 299
  • софия
Не е.Ето това е
http://www.genesis-corporation.com/images/300c.jpg

Мама Иги е вече модератор Peace.

Значи вече сме с привилегии  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт