София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (3)

• 28 814
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета, мога ли да се присъединя???
Казвам се Христина от Надежда 3 част съм и съм щастлива мама на 10-месечен малчуган Мики!

# 46
  • София
Здравейте момичета, мога ли да се присъединя???
Казвам се Христина от Надежда 3 част съм и съм щастлива мама на 10-месечен малчуган Мики!

wavey Здравей.

Хей, мами, не излизате ли в парка? Ние сме всеки ден там към 12 ч. до към 14 ч. (после се прибираме да обядваме и спим).

# 47
колко много ми се иска скоро да се присъединя към вашите разходки и срещи, май само аз още нищо не съм направила  Tired Rolling Eyes

# 48
колко много ми се иска скоро да се присъединя към вашите разходки и срещи, май само аз още нищо не съм направила  Tired Rolling Eyes
Hug

пак може да се присъединиш  Flutter

# 49
  • София
Дуци днес минахме в малко по-нормален час през градинката зад църквата... много народ много нещо, пренаселено. Дияна се беше юрнала с колелото, та я поспряхме. Понякога минаваме доста късно когато няма никой Simple Smile
С теб кога ще пием кафе? Simple Smile

# 50
АнМари, след работно време вярно е ужас, но то не само там. Всеки гледа да се възползва от хубавото време и да подържи детето още малко навън. Места ме достигат, ясно е. Аз избягвам да ходя точно там след 5 Crazy
А е срамота и двете бременни и скучаещи да не може да се засечем Crossing Arms Тази седмица чакам да звъннеш като си свободна Simple Smile

# 51
  • София
Да ми се смееш на шкембака Simple Smile
Довечера ще ходим на РД в Чебурашка. И след това май нямаме повече празници Simple Smile
Миналата или по-миналата седмица минахме през "Кериан" и там беше ад.
В петък след обяд ще водя Дияна на рисуване в детския център, и най-вероятно ще се мотая по кафетата.

# 52
Да ми се смееш на шкембака Simple Smile
Довечера ще ходим на РД в Чебурашка. И след това май нямаме повече празници Simple Smile
Миналата или по-миналата седмица минахме през "Кериан" и там беше ад.
В петък след обяд ще водя Дияна на рисуване в детския център, и най-вероятно ще се мотая по кафетата.

няма да я водиш на рисуване  Mr. Green ще имат дискотека и карнавал в градината - прощално, та сещай се как ще ги водим на рисуване. този път ще пропуснат май

# 53
  • София
Вярно. Този месец тежка програма Simple Smile

# 54
Здравейте и от нас.И ние цял ден сме на вън Laughingта не ми остава много време за писане.Влизам да приветсвам новите съквартални мамчета HugАз в парка избягвам да ходя защото не е обезпаразетявано....има много комари и кърлежи SadА иначе е приятно за разходки ,но не ми се рискува....малки сме още за експерименти........

# 55
  • София
Здравейте и от нас.И ние цял ден сме на вън Laughingта не ми остава много време за писане.Влизам да приветсвам новите съквартални мамчета HugАз в парка избягвам да ходя защото не е обезпаразетявано....има много комари и кърлежи SadА иначе е приятно за разходки ,но не ми се рискува....малки сме още за експерименти........

В парка правиха обезпаразитяване за кърлежи преди 3-4 седмици. Виж за комари не знам.

# 56
catty m  newsm59 newsm67
много много щастие и любов   bouquet

# 57
  • София
Много благодаря.

Виртуално да почерпя:

Ама как разбира за РД  newsm78 Изненада ме Simple Smile

# 58
# 59
Здравейте!
Съвсем случано ви открих и се надявам, че приемате още попълнения?!
Дъщеричката ми се казва Ая. По принцип живеем в началото на "Бакърена фабрика", тоест мноооого близо до "Надежда" 3 и 5 част. През ден-два сме при другите баба и дядо в Толстой- 64 блок. Педиатърката ни е д-р Михова.

Честит рожден ден на catty m и от нас!!!

Ще се радвам да се видим с всички вас!

Общи условия

Активация на акаунт