София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (3)

• 28 831
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте!
Съвсем случано ви открих и се надявам, че приемате още попълнения?!
Дъщеричката ми се казва Ая. По принцип живеем в началото на "Бакърена фабрика", тоест мноооого близо до "Надежда" 3 и 5 част. През ден-два сме при другите баба и дядо в Толстой- 64 блок. Педиатърката ни е д-р Михова.

Честит рожден ден на catty m и от нас!!!

Ще се радвам да се видим с всички вас!

Добре дошла при нас  Hug

Благодаря ви за чудесните пожелания.

# 61
Кати, честит рожден ден! Да си жива и здрава   Gift

Бяхме с моя мъж във Верона, ремонтирана е вътре, кът за деца няма, пиците са си същите. Общо взето очаквах повече.

И да ви питам от къде взимате месо в квартала? Имаше един месарски на Ломско, затворен е. Искам кайма, която да мелят пред мен. Днес бяхме в бившата Ена, сега СБА, имаше само свинско, без телешко Tired Иначе е хубав магазина. От 345 ни посъветваха да не взимаме месо. За Билла също. Та така...

# 62
Във Фантастико също мелят, не смея обаче да давам мнение.

# 63
Във Фантастико също мелят, не смея обаче да давам мнение.
Кое от двете?

# 64
  • София
За Била категорично не вземай кайма, особено телешка. Излъгах се веднъж, често казано беше ужасно мазна. Аз лично вземам телешка кайма от Хит, не я мелят пред мен (все още търся такъв магазин), но е хубава.

СВА е хубав магазин, но няма нито телешка кайма, нито пресни пилешки гърди  Confused Веднъж ходих до един уж фирмен магазаин за пилешки работи - ужасен според мен, а и всичко беше замразено, нямаше пресни неща.

За Фантастико не съм се сещала да проверя, но аз не го харесвам като магазин (както и Била-та).

Та ако някой сподели и за пресни пилешки гърди, ще съм благодарна.

# 65
И да ви питам от къде взимате месо в квартала? Имаше един месарски на Ломско, затворен е. Искам кайма, която да мелят пред мен.

на Хр. Силянов (където се движи 83) има една нова бяла къща (преди карето с Чебурашка, видеотеката и магазинчето за детски храни) пише си месо, карантия. Зареждат често, и режат, мелят каквото кажеш пред теб.   Peace дано да съм обяснила правилно

catty m - в магазините на Джиев (по трафопостите) продават само пилешко, обикновено нямат пресни, но ти попитай продавачките винаги знаят кога им карат месо и обикновенно е от същия ден, т.е. незамръзено и са много вкусни

дано да съм била полезна  Blush

# 66
  • София
A, сетих се за тоси магазин на хр. Силянов, виждала съм го, ама кой да се сети да провери  ooooh!

Ами май точно в този магазин в трафопоста ходих (Надежда 2), попитах, но продавачката само каза, че нямат и толкова.

# 67
Аз също взимам кайма от "бялата къща" и съм доволна. От Фантастико не си и помислям - мъж ми работи в офисчето и това е един от продуктите, които не купуваме от там. А за пилешкото то е от там, но...имам малката привилегия да знам, когато е току що получено.

Утре някой ще се разхожда ли по Толстой някъде, защото ние с дребосъчка ще сме там цял ден?? Сигурно в онова малкото паркче - аз го харесвам, че хем чистичко, хем сенчица.

# 68
Благодаря, xai, ще проверя. Не се сещам коя е къщата, но щом е нова няма как да я пропусна предполагам  bouquet

# 69
Каймата съм виждала да я мелят във Фантастико в 1ва част, до 101 СОУ. Но пък щом другите казват че не е хубава....аз хич не разбирам.
Между другото малчо е при д-р Беремлийска в 8ма поликлиника, аз съм доволна. Скоро се наложи да я търся по телефона, защото малкия разбойник налапа отрова за хлебарки, беше много мила, направи проверка в някаква лаборатория за съдържанието на отровата ( не можах да намеря кутийката в началото), абе с две думи нямам оплаквания.

# 70
Уф, тоя педиатър... Аз още не съм се спряла на никой, а времето си лети.

# 71
  • София
И аз подкрепям за д-р Беремлийска, свястна е, нищо, че се чака при нея.

# 72
  • София
Дуци, а личния на Петълчо?
Поне личната на Дияна още дек. каза, че си чака бебето и много се радва когато са "шарени" Simple Smile Така, че дребното ще е при Борисова от 8мо ДКЦ.

# 73
Личния му не е педиатър и е в 23-та п-ка, на майната си. Далеч ми е.

# 74
Здравейте , момичета ! Искам да ви помоля да ми препоръчате някой добър гинеколог в Надежда!

Общи условия

Активация на акаунт